Uchodźcy

21 września 2015 13:06 / 3 osobom podoba się ten post
Wczoraj odebrał mnie personalny i tak chwilkę rozmawialiśmy sobie o uchodżcach,powiedziałam mu,że w Polsce nie chcą mieszkać i uciekają do Niemiec,po czym dodałam: super,nie?" hehe a on z przekąsem odpowiedział: " Nooo,super..." Dodał jeszcze,że może tak żle nie będzie jak ci uchodżcy zaczna pracować w De,bo brakuje tu fizycznych pracowników,ale kto uwierzy w to,że oni będą chcieli pracowac....?
21 września 2015 14:55 / 1 osobie podoba się ten post
[video][/video]
21 września 2015 14:57
[video][/video]
21 września 2015 15:01
miriam

http://wpolityce.pl/polityka/265931-13-maja-2017-to-data-sprzyjajaca-rozpetaniu-piekla-i-ostatecznemu-pozegnaniu-zachodniego-swiata-czy-zalew-imigrantow-ma-zwiazek-z-ostrzezeniem-agcy?strona=2

Osobiście przeżyłem już chyba z 8 końców świata.Ten będzie chyba dziewiąty.
21 września 2015 16:00 / 2 osobom podoba się ten post
Ja jestem na wsi, gmina to ok 10 wiosek po 700, 900 mieszkańców, stolica gminy ok. 6000 mieszkańcow, uchodżców , tych nowych jak do sierpnia 116, dojdzie jeszcze tak 50, nikt się nie skarzy, sporo osób biega rano , wieczorem, ścieżki rowerowe biegną poza wsią. Nie czuć strachu, kradną Klausy jak wszędzie:( gdzie pracują sezonowi robotnicy
21 września 2015 16:18 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

a gdzieś Ty tam się doczytał o "końcu świata"???
Czytaj ze zrozumieniem,proszę,albo...nie czytaj wcale !!!!!
21 września 2015 16:19 / 5 osobom podoba się ten post
Knorr

Nie mądruj się. Nie jesteś seksowaną blondyną, jak większość z nas
21 września 2015 16:21 / 6 osobom podoba się ten post
Jawohl, mein Führer!
21 września 2015 16:24 / 1 osobie podoba się ten post
Wolisz zemrzeć z głodu na ojczystej ziemi?
21 września 2015 16:25
Geronimo, Ty brutalu! Dobrze  żem przefarbowana bo jeszcze by mnie kulką śrutu w d.. poczęstował
21 września 2015 16:27
Robiłam dziś zakupy,w kolejce do kasy stała dziewczyna,po jakimś czasie dołączyły do miej trzy koleżanki,w rękach kosmetyki i weszły do kolejki..rozwścieczyło to pozostałych oczekujących w kolejce,chyba tylko ja byłam spokojna
Były to muzułmańskie dziewczyny,w chustach I nie wiem czy ten atak był spowodowany tym ze Niemcy mu nie trawią" uchodźców" czy po prostu niezbyt grzecznym zachowaniem tych dziewczyn...
21 września 2015 16:35 / 4 osobom podoba się ten post
Może nie tak drastycznie. Wystarczającym straszakiem byłaby natychmiastowa deportacja osób wchodzących w konflikt z prawem. Takie wiadomości szybko rozeszłyby sie w tym hermetycznym światku, a wizja odcięcia od łatwej kasy i wylądowania w centrum Afryki skutecznie nauczyłaby dostosowywać się do miejscowych praw. Niestety poprawność polityczna daje różnorakim bandziorom poczucie bezkarności co owocuje coraz zuchwalszymi wystąpieniami.
Choć nie przeczę, że dopuściłabym taką możliwość, a sprawców niektórych przestępstw kazałabym przed śmiercią kastrować.
21 września 2015 17:36
miriam

a gdzieś Ty tam się doczytał o "końcu świata"???
Czytaj ze zrozumieniem,proszę,albo...nie czytaj wcale !!!!!

No nie przeczytałem wcale!!!!!!!!!Sam sobie wymyśliłem fabułę bez czytania ))
21 września 2015 18:09 / 5 osobom podoba się ten post
Geronimo, zmień portal, albo przestań wypisywać takie rzeczy.
Są granice, głupoty i podłości również, szkoda, że Ty ich nie znasz.
21 września 2015 18:15 / 5 osobom podoba się ten post
To teraz moze cos dla zartu . Slowency wymyslili plot przez ktory zsden muzulmanin sie nie przedostsnie:):)