Uchodźcy

21 września 2015 18:38 / 5 osobom podoba się ten post
Oj tam od razu " ma na mnie włazić i mnie gwałcić ..." może Ty by trafiła takiego co by wolał , żeby Ty na niego wlazła a nie odwrotnie !
21 września 2015 18:46 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Oj tam od razu " ma na mnie włazić i mnie gwałcić ..." może Ty by trafiła takiego co by wolał , żeby Ty na niego wlazła a nie odwrotnie ! :-):-):-)

Oj Basia,Basia
21 września 2015 18:48
salazar

Geronimo, zmień portal, albo przestań wypisywać takie rzeczy.
Są granice, głupoty i podłości również, szkoda, że Ty ich nie znasz.

Dziwne ,że M nie reaguje, pisał kiedyś,że stara się być obiektywnym i wszystkich równo traktować
21 września 2015 18:48 / 2 osobom podoba się ten post
...."zabawa przednia "....Willkommen ,....
21 września 2015 19:10
Skąd to wiesz?
21 września 2015 19:12
Knorr

Skąd to wiesz?

Z prasy. 
21 września 2015 19:18 / 6 osobom podoba się ten post
Wywalam posty propagujące przemoc. Przepraszam wszystkich oburzonych za opóźnienie.
21 września 2015 19:20
wichurra2

Z prasy. 

Dla mnie to nie jest wiarygodne źródło wiedzy.Jak na mój chłopski rozum to wymyślone po to,żeby postraszyć piszących.To za mało ważne,żeby zaszkodziło komuś na serio.Tylko nie krzycz na mnie,bo się Ciebie boję.
21 września 2015 19:30 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

Dla mnie to nie jest wiarygodne źródło wiedzy.Jak na mój chłopski rozum to wymyślone po to,żeby postraszyć piszących.To za mało ważne,żeby zaszkodziło komuś na serio.Tylko nie krzycz na mnie,bo się Ciebie boję.

To raczej nie jest wymyślone. Człowiek w internecie nie jest anonimowy i nie może sobie pisać, co mu się żywnie podoba. 
Nie wiem dlaczego mnie się boisz. 
21 września 2015 19:31 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

To raczej nie jest wymyślone. Człowiek w internecie nie jest anonimowy i nie może sobie pisać, co mu się żywnie podoba. 

Awatorek masz grozny,, hiii
21 września 2015 19:36 / 4 osobom podoba się ten post
wichurra2

Może zmień ten awatar na " Knorroski " ? bedziesz wyglądała na spokojniejszą , opanowaną , bo jak widzisz Knorr ma krawat a wiadomo , że klienci w krawatach są mniej awanturujący się !
21 września 2015 20:13 / 6 osobom podoba się ten post
Tak ,,,bo to poprawne teraz,,, to nalezy... tylko czy patrzac na film z manifestacji uchodzcow nawolujacy do eksterminacji katolikow w tym papieza film gdzie widac twarze tych uchodzcow gdzie widac ochrone policji biernie stojaca i sluchajaca tego tez znalazlas polityka ktory wezwal do scigania ich?
To chyba by bylo niepoprwawne wiec uchodzcom wolno...
kiedy nie daj Boze przyjda pod Twoj dom i powiedzmy zechca zabic Ci meza czy syna w imie religii swojej czy pomozesz im bo biedactwo sie jeszcze zmeczy przy tej jakze waznej dla niego misji?
Dzis policja ma gdzies to co robia prawdziwi przestepcy...ludzie nie raz odwracaja glowy jak na ulicy kogos bija...lepiej nie widziec a policja coz...tez woli nie widziec bo po co sie narazac,,,
Mialam kontakt z arabami bo akurat uczyli sie kiedys w technikum kolejowym w Poznaniu...nie wspominam ich zachowan dobrze a bylo ich wtedy niewielu...
Jednak dyskusje bym zamknela bo do niczego nie prowadzi...niestety nie mamy wplywu na to co sie dzieje odczujemy tylko efekty i Ty tez wichurko czy tego chcesz czy nie dlatego moze warto przelozyc ta dyskusje na za kilka miesiecy i zobaczyc jak sie zmieniaja poglady..czasem trzeba oberwac zeby zobaczyc ze przyjaciel wcale nie jest Twoim przyjacielem ale wrogiem, zeby zobaczyc ze ofiara nie do konca jest ofiara ale jest oprawca, czasem trzeba stracic cos zeby poczuc strach,,, Jesli to sie zdarzy wierz mi ze nikt nie bedzie sie Ciebie pytal czy witalas uchodzcow z otwartymi rekoma,,, kule strzelaja na oslep czasem a bomby zabijaja tych ktorzy w poblizu,,,
21 września 2015 20:23 / 1 osobie podoba się ten post
Nawet nie jestem w stanie doczytać Twojego postu do końca, tym bardziej nie warto mi języka sobie strzępić.
21 września 2015 20:25 / 6 osobom podoba się ten post
Alfiva, w pełni się z Tobą zgadzam. Nie cenimy swojej swobody bo każdy z nas uważa to za oczywistość. Trzeba coś stracić, żeby to docenić. I bynajmniej nikomu źle nie życzę, ale niektórzy muszą na własnej skórze odczuć swoją naiwość. Inaczej nie uwierzą nigdy. Mam nadzieję, że się mylę bo gorzkie byłby triumf, gdybym mogła kiedyś powiedzieć: a nie mowilam