Dziwne ,że M:moderator1: nie reaguje, pisał kiedyś,że stara się być obiektywnym i wszystkich równo traktować
Dziwne ,że M:moderator1: nie reaguje, pisał kiedyś,że stara się być obiektywnym i wszystkich równo traktować
Wichurra2, a dlaczego nie jesteś w stanie doczytać? Ja jestem wrażliwa na pisownię, na składnię, gramatykę, stylistykę i ortografię - ale post Alfivy bez problemu przeczytałam.
To że masz odmienne niż ona i wiele innych osób zdanie, nie musi znaczyć że nagle osoby te są do Ciebie wrogo nastawione. Każdy ma własną opinię na temat świata i polityki, na temat miłosierdzia i uczynności... a kto ma w tym temacie rację - pokaże czas.
:)
Nie bierzcie tak na serio wszystkich wpisów, trochę dystansu. :cheerleaderka2:
Aż dziwne, że w naszej prasie nastawionej tak proimigrancko ktoś odważył się trzeźwo opisać sytuację geopolityczną:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Kto-naprawde-stoi-za-fala-migrantow-szturmujacych-Europe,wid,17860501,wiadomosc.html
Warte przeczytania zanim zniknie pod falą krytyki o "rasizm" i "islanofobię".
Dystansu mi nie brakuje, w pracy z demencyjnymi pdp to podstawa:) ale skoro M wykasował jednak, to może było coś na rzeczy , nie tak ok?
A co miał zrobić Moderator jeśli kilka osób się oburzyło? :-) Nie rozumiem po co ta cenzura, wszyscy są pełnoletni i każdy może wyrazić swoje zdanie.
Od napisania do działania daleka droga, a po drugie wpisy też są pod wpływem chwili i często nic nie znaczą. Poza tym usunięcie kilku wpisów nie zlikwiduje problemu a ten odnosił się właśnie do tych uchodźców, którzy raczej nie mają przyjacielskiego nastawienia ( co można było obejrzeć na kilku filmach).
A co miał zrobić Moderator jeśli kilka osób się oburzyło? :-) Nie rozumiem po co ta cenzura, wszyscy są pełnoletni i każdy może wyrazić swoje zdanie.
Od napisania do działania daleka droga, a po drugie wpisy też są pod wpływem chwili i często nic nie znaczą. Poza tym usunięcie kilku wpisów nie zlikwiduje problemu a ten odnosił się właśnie do tych uchodźców, którzy raczej nie mają przyjacielskiego nastawienia ( co można było obejrzeć na kilku filmach).