Niestety w prawie każdym większym mieście w De istnieja tzw "dzielnice brudasów", też tam boję się chodzić. Ale politycy powinni pracować nad przyczynami takiego stanu.
Niestety w prawie każdym większym mieście w De istnieja tzw "dzielnice brudasów", też tam boję się chodzić. Ale politycy powinni pracować nad przyczynami takiego stanu.
Ja uważam że politycy powinni osobiście bywać w takich miejscach, zamiast mydlic oczy obywatelom swoimi populistycznymi hasłami. Zastanawiam się co by zrobiła nasza pani Premier, gdyby miała okazję przebywać w towarzystwie "uchodźców" przez jedną godzinę? Czy nadal chciałaby ich w naszym kraju?
Ja uważam że politycy powinni osobiście bywać w takich miejscach, zamiast mydlic oczy obywatelom swoimi populistycznymi hasłami. Zastanawiam się co by zrobiła nasza pani Premier, gdyby miała okazję przebywać w towarzystwie "uchodźców" przez jedną godzinę? Czy nadal chciałaby ich w naszym kraju?
Akurat populizmem w tym przypadku jest opowiadanie się przeciwko uchodźcom, bo taka jest wola ludu.
Wola ludu jest jaka jes, bo lud ma do czynienia z uchodźcami w swoich dzielnicach i widzą co się dzieje, co robią uchodźcy i kim są. Ja jestem przeciwna popadaniu w skrajności, ale Wichurko weź pod uwagę wszystkie afery związane z uchodźcami z ostatnich tygodni - to są fakty! Martwy chłopiec na plaży, "uchodźca" którego zdjęcie z karabinem maszynowym odnaleźli internauci, gwałty dokonywane przez "uchodźców"... można wymienić bardzo wiele. A populizmem naszego rządu jest wazeliniarstwo dla całej UE, a zwłaszcza pani Merkel.
Gdzie ten lud ma do czynienia z uchodźcami? Może mało jeszcze widziałam i słyszałam, ale jakoś umknął mi fakt, że mamy w Polsce dzielnice uchodźców.
Co do chłopca z karabinem maszynowym to ręce opadają.
Gdzie ten lud ma do czynienia z uchodźcami? Może mało jeszcze widziałam i słyszałam, ale jakoś umknął mi fakt, że mamy w Polsce dzielnice uchodźców.
Co do chłopca z karabinem maszynowym to ręce opadają.
Wichurko przeczytaj jeszcze raz mojego posta. Gdzie napisałam o chłopcu z karabinem maszynowym? Chłopiec (3 latek) był znaleziony martwy na plaży i jego historię zna cała Europa. Z karabinem maszynowym był dorosły mężczyzna - bojówkarz, który niedawno przybył do Europy jako "biedny uchodźca".
Rozumiem, że dopóki sama nie będziesz musiała uciekać przed "biednym uchodźcom" po polskiej ulicy to nic nie jest Cię w stanie skłonić do racjonalnego myślenia? Te wszystkie raporty, zdjęcia, nagrania i skargi ofiar to manipulacje wstętnych rasistów myślących całymi dniami jak dokopać znękanemu drogą, młodemu, wrzeszczącemu "uchodźcy" ze smartfonem w ręku?
Zastanawiam się czy miałabyś odwagę powiedzieć to w oczy mieszkańcom wyspy Kos, sąsiadom muzułmańskich dzielnic w Londynie, Paryżu czy Sztokholmie. Powinnaś pojechać i wygarnąć im wszystkim co myślisz o ich wrednych charkterach i jakimi kłamcami są. Bo są. Ciebie nikt nie zgwałcił, pobił, okradł więc wszyscy co tak twierdza są rasistami. Gratuluję życiowego optymizmu.
Zejdź ze mnie bo to juz nudne się staje. Robisz się główną dżihadystką tego forum.