Uchodźcy

06 października 2015 17:27 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Hehe powinnaś się z jakimś uchodzcą "spiknąć". Byłaby obopólna korzyść. 

No nie wpadlabym na to
06 października 2015 17:29 / 1 osobie podoba się ten post
Wpadłabyś, wpadła tylu młodych chłopców się marnuje
06 października 2015 17:32 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha aż taki młody to może nie? Za nauczyciela ma być? Tylko ,że oni w domu wszyscy prawie rodziny mają , liczebne, zaadoptować mam potem żonę i spółkę
06 października 2015 17:34 / 1 osobie podoba się ten post
Nie wiem czy TY jako niewierna jestes atrakcyjna dla nich ale chłop to chłop.
06 października 2015 17:34
Muzułmanie twierdzą ,że kobieta normalnie ubrana jak np europejka ,to kobieta nieczysta ,a z taką seks jest bez grzechu dla nich.
06 października 2015 17:35 / 1 osobie podoba się ten post
ich grzechy nie moje:)
06 października 2015 17:43 / 3 osobom podoba się ten post
ivetta

Muzułmanie twierdzą ,że kobieta normalnie ubrana jak np europejka ,to kobieta nieczysta ,a z taką seks jest bez grzechu dla nich.

A to spryciarze ;-)))) jak to zybko można cudzołóstwo wytłumaczyć. 
06 października 2015 17:59 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko1

http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Swiat/Uchodzcy-narzekaja-na-brak-seksu-VIDEO-00012258 ,  to też problem :-)

Fuhrer Angela koniecznie powinna każdemu potrzebującemu wykupić abonament w Domu Publicznym nieładnie nazywanym burdelem , a tego zdaje się w Niemczech nie brakuje.
06 października 2015 18:47
Mycha

A to spryciarze ;-)))) jak to zybko można cudzołóstwo wytłumaczyć. 

A w drugą strone to możnaby pod miłość bliżniego sewgo podciągnąć:spadaj::, KOleżanka Doda to od razu z niecnymi domami wyskakuje
06 października 2015 20:12 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

A w drugą strone to możnaby pod miłość bliżniego sewgo podciągnąć:spadaj::, KOleżanka Doda to od razu z niecnymi domami wyskakuje:to nie ja:

Aj tam zaraz "niecne". Praktyczne jak cholera.
07 października 2015 15:57 / 1 osobie podoba się ten post
http://www.welt.de/politik/deutschland/article146825325/Fuer-Fluechtlinge-gekuendigt-Das-war-wie-ein-Tritt.htmlhttp://www.welt.de/politik/deutschland/article146825325/Fuer-Fluechtlinge-gekuendigt-Das-war-wie-ein-Tritt.html

...plakac czy smiac sie ?-oto jest pytanie .Wybiore to drugie z przekary- charakteru .
07 października 2015 16:04
Koszty
07 października 2015 16:11
dorotee

Koszty:strach na wroble:

Juz widze Twoja odpowiedz ,bedac na miejscu tej kobiety -niemnki we wlasnym kraju .Polki we wlasnym kraju .......???
07 października 2015 17:23
zosia_samosia

Juz widze Twoja odpowiedz ,bedac na miejscu tej kobiety -niemnki we wlasnym kraju .Polki we wlasnym kraju .......???

tak to sie nie dogadamy, dla burmistrza to mniejsze koszty i mniej zachodu aniżeli jak pisze ta kobieta wynając dla uchodżców pustostojące prywatne domy. Niedośc ,że większość nie chce wynajmować uchodżcom, to i tak brakuje mieszkań . Ta pani ma psa i już ma problem z wynajęciem. Rodina pdp ma kilkanaście kamienic, oni wolą psa  byle nie tylko dzieci, bo zniszczą , hałasują. Inni się skarżą lokatorzy. Zadnych obcokrajowcow zwłaszcz z Turcji i Polski, bo ciągle się goszczą, brud na klatce schodowej, trochę się syn zapędził, z tą Polską:)  albo moja osobę zapomniał.
07 października 2015 21:37
Widać uchodźcy po drodze capnęli gdzieś dawno zapomnianą panią Komunę Trochę zdziczała biedaczka w tym zapomnieniu ale damy jej czas to odzyska swój blask.