Uchodźcy

03 października 2015 09:39 / 2 osobom podoba się ten post
Ja siedze na wsi to tylko konie Arabskie widuję i to rzadko
Tutaj raczej Fryzyjskie jak dowiedziałam sie od synowej.
Sąsiedzi jednak wypowiadają sie ze nie straszni im uchodźcy bo "Oni" wolą duże miasta niż wioski
03 października 2015 09:41 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Czytalam to wczoraj na pudlu i dobrze mowi.Juz kiedys pisalam ze to wszystko tykajaca bomba,mysle ze chyba komus bardzo zalezy na tym i dlatego naplyw imigrantow nie byl i nie jest kontrolowany.
Jak jechalam tu busem 6 km od tej miejscowosci widzialam tlumy ich,podobno tu bardzo duzo sie zjechalo,tak wiec wieczoram,juz nie wychodze zapalic,no co boje sie.Wiem ,ze wszystkich jedna miara sie nie ocenia,ale wystarczy tylko jedna czarna owca .

Śmiało możesz wieczorami na fajki wychodzić , bo podobno " czarne owce " baranów nie tykają .....a jak będziesz miała szczęście to może i zgwałcą ?
03 października 2015 10:37 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Śmiało możesz wieczorami na fajki wychodzić , bo podobno " czarne owce " baranów nie tykają :-):-).....a jak będziesz miała szczęście to może i zgwałcą ? :-):-):-)

Oj doigrasz sie dzisiaj ,niestety ja nie baran,,tylko ryba,a to juz dobry kasek nawet dla owcy( jak czarna to pewnie jada )Ty sie smiej,ale zgwalcona to ja bym jeszcze chciala wybrac sobie przez kogo,a tu duze prawdopodobienstwo zalapania choroby,nie nie dziekuje,juz Niemca wole ,choc uslysze mowe ,ktora znam.

03 października 2015 11:26 / 2 osobom podoba się ten post
Miło poczytać jak wy sie obie kochacie
03 października 2015 11:43 / 3 osobom podoba się ten post
WSTENGA

http://wyborcza.pl/1,91446,18949654,niemcy-msw-zaniepokojone-duza-liczba-niezarejestrowanych-uchodzcow.html
A tak się zarzekali, że nie ma powodów do obaw. Cyrki wyprawiali jak obywatel unii chciał wodę do samolotu wnieść, a teraz po unii biega kilkaset tysięcy ludzi o których nikt nic nie wie i jest ok.
I już nie są wdzięczni za pomoc tylko stawiają warunki, a to dopiero początek.
Czekam kiedy w ogłoszeniach agencji będą wzmianki typu: w sąsiedztwie nie ma obozów dla imigrantów, bądź: agencja zapewnia opiekunce kilka nikabów.

No, jesli jedynie słuszyny i bardzo mądry dziennik, dla ludzi inteligentnych i wykształconych publikuje takie informacje, to ja tylko mogę powiedzieć jedno:
A nie mówiłam ? Szkoda tylko ze satysfakcja to marna, podobnie jak marny nasz los, nasz, europejczyków :(

03 października 2015 12:03 / 2 osobom podoba się ten post
http://interia360.pl/swiat/europa/artykul/czy-chrzescijanin-moze-zrozumiec-islam,74641
...."Ktoś wtedy powie: gdzie podziała się moja cywilizacja, moja wolność, moje wywalczone przez poprzednie pokolenia prawa: to może o to właśnie w tej brudnej grze chodziło…?"
03 października 2015 16:30 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Miło poczytać jak wy sie obie kochacie:taniec2:

My okrutnie się kochamy ! ....żebyś widziała jakie koleżanka mi w dowód wdzięczności " filmiki " na skype przesłała to byś siadła z zazdrości !
03 października 2015 17:36
zosia_samosia

http://interia360.pl/swiat/europa/artykul/czy-chrzescijanin-moze-zrozumiec-islam,74641
...."Ktoś wtedy powie: gdzie podziała się moja cywilizacja, moja wolność, moje wywalczone przez poprzednie pokolenia prawa: to może o to właśnie w tej brudnej grze chodziło…?"

Wszyscy teraz odwołują się do chrześcijańskich korzeni Europy? Zawsze tak było?
03 października 2015 17:55 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Wszyscy teraz odwołują się do chrześcijańskich korzeni Europy? Zawsze tak było?

03 października 2015 17:57
zosia_samosia

Nie mogę tego teraz wyświetlać.
03 października 2015 17:57
O czym jest ten film?
06 października 2015 14:02 / 3 osobom podoba się ten post
Sądzę ,że nie tylko uchodżcy
06 października 2015 17:21 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Sądzę ,że nie tylko uchodżcy:placz3:

Hehe powinnaś się z jakimś uchodzcą "spiknąć". Byłaby obopólna korzyść.