Za czterogwiazdkowy hotel w Berlinie , nie na peryferiach płaciłam za 1 69 euro ze śniadaniem w formie bufetu. Przeginają teraz.
Za czterogwiazdkowy hotel w Berlinie , nie na peryferiach płaciłam za 1 69 euro ze śniadaniem w formie bufetu. Przeginają teraz.
Nie chcę w tym wątku sie wypowiadać,bo mogę na rozrabiać.Pracowałam w Arabskiej rodzinie 5 1/2 roku. Poznałam ich trochę, mogę zbyt emocjonalnie do tego podejść.Ale nie podoba mi sie postawa niektorych opiekunek. Przeciez to jest watek o uchodźcach a nie o islamie. A jakie wdzięczne imiona maja. Meriam Amira,Hesna a jak ładnie brzmi kochanie po arabsku - HABIBI. Fajny czas był z nimi.Salam to cześć, ale mowią potocznie sali.
Ale właśnie z takich relacji bezpośrednich można sporo się dowiedzieć. Takiej prawdziwej prawdy. Warto pisać a nie tylko powtarzać za kolejnym wiarygodnym żródlem.
Nie podpuszczaj:-):-)
Jeśli nie bezpośrednio,to pośrednio na pewno wielu ludzi zabiją,są przecież nosicielami różnych chorób,nieznanych w Europie a żaden z nich na granicy nie przeszedł kwarantanny.Na Kos już wykryto cholerę ale nikt o tum głośno nie mówi by nie siać paniki. Tak więc nie przypadkiem kierują się do niemieckich Bad...jak napisała Mleczko.;)
Miriam Shaded; ''Islam to religia nienawiści!
Oni majś obowiązek zabijac niewiernych ''
Kiedy przyjdzie czas, zabiją także Polaków!
Ostrzega młoda polityk!.
Przeczytajcie w necie! .
Miriam Shaded; ''Islam to religia nienawiści!
Oni majś obowiązek zabijac niewiernych ''
Kiedy przyjdzie czas, zabiją także Polaków!
Ostrzega młoda polityk!.
Przeczytajcie w necie! .
Czytalam to wczoraj na pudlu i dobrze mowi.Juz kiedys pisalam ze to wszystko tykajaca bomba,mysle ze chyba komus bardzo zalezy na tym i dlatego naplyw imigrantow nie byl i nie jest kontrolowany.
Jak jechalam tu busem 6 km od tej miejscowosci widzialam tlumy ich,podobno tu bardzo duzo sie zjechalo,tak wiec wieczoram,juz nie wychodze zapalic,no co boje sie.Wiem ,ze wszystkich jedna miara sie nie ocenia,ale wystarczy tylko jedna czarna owca .