http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/spoleczenstwo/1515232,1,zabil-bo-chcial-miec-porzadna-rodzine.read
Nasz świat i nasza kultura też taka idealna nie jest.
http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/spoleczenstwo/1515232,1,zabil-bo-chcial-miec-porzadna-rodzine.read
Nasz świat i nasza kultura też taka idealna nie jest.
Właśnie przeczytałem, że nieprzebrane masy uciekinierów z Afryki Północnej i Bliskiego wschodu uderzają również do bram bogatych krajów Zatoki Perskiej, na czele z Arabią Saudyjską, ale – niestety – muzułmańscy bracia imigrantów w cywilizacji i wierze oficjalnie się na nich wypięli i ogłosili, że żadnych uchodźców u siebie nie chcą, tak więc "inszallach" i szukajcie szczęścia gdzie indziej.
Ale to tak tylko; jako ciekawostka, przy okazji dyskusji o nas, bezdusznych okrutnikach z Europy...
Skoro ja nie pomogę to Ty też nie? Tak logicznie wynika z Twojego wywodu? Twoje okrucieństwo rozgrzesza moje?
Wstrząsające,wstrząsające,wstrząsające. Po co ja to przeczytałam :(:(:(:(:(
Właśnie przeczytałem, że nieprzebrane masy uciekinierów z Afryki Północnej i Bliskiego wschodu uderzają również do bram bogatych krajów Zatoki Perskiej, na czele z Arabią Saudyjską, ale – niestety – muzułmańscy bracia imigrantów w cywilizacji i wierze oficjalnie się na nich wypięli i ogłosili, że żadnych uchodźców u siebie nie chcą, tak więc "inszallach" i szukajcie szczęścia gdzie indziej.
Ale to tak tylko; jako ciekawostka, przy okazji dyskusji o nas, bezdusznych okrutnikach z Europy...
Skoro ja nie pomogę to Ty też nie? Tak logicznie wynika z Twojego wywodu? Twoje okrucieństwo rozgrzesza moje?
Dopiszę jeszcze, że ja jestem gotów wszystko oddać imigrantom co mam, moje lokum też. A sam pod mostem mieszkać mogę.Tylko przed zimą nie, bo mrozów nie lubię, ale wiosną to i owszem czemu by nie.
Nie widzę potrzeby takiego umartwiania się, brat Albert już był:-(
Toż przecie żaden Albert, ja Karol jestem. Od urodzenia. Będzie brat Karol. Ale za to ludzie będą mnie podziwiać i dobrze o mnie mówić.
Ale Ciebie nie rozumiem. Nie pomóc-źle, pomóc-też źle. I kto Kobietę zrozumie?
Nie mieszkam pod mostem, a ludzie dobrze o mnie mówią. Pomoc powinna wypływać z serca , z przekonania. A nie dla poklasku Karolu , jeszcze nie bracie:-)
Ale o mnie będą mówić jeszcze lepiej.
A o mnie już mówią, pomyśl jakie imię obierzesz:wiking:
Toż przecie żaden Albert, ja Karol jestem. Od urodzenia. Będzie brat Karol. Ale za to ludzie będą mnie podziwiać i dobrze o mnie mówić.
Ale Ciebie nie rozumiem. Nie pomóc-źle, pomóc-też źle. I kto Kobietę zrozumie?
Nie muszę.Już mam. A o Tobie juz mówią, bo 2 lata starszaś :-))) Mam jeszcze 2 lata, żeby dorównać.