Uchodźcy

14 listopada 2015 10:40
No,teraz już nierealne:) Nie wszystkie ataki, to ataki samobójcze.

14 listopada 2015 10:41 / 1 osobie podoba się ten post
Zawsze było nierealne,w przeciwnym razie nie byłoby takich aktów terroru.A one były,każdego roku jedt ich kilkanaście.I 20 lat temu tez były
14 listopada 2015 10:43 / 4 osobom podoba się ten post
....tak patrząc jednak z zupełnie innej strony, to Francja, a właściwie władze sami są sobie winni.
Najpierw nawpuszczają tałatajstwa, pierdzieląc slogany o tolerancji, a poźniej "świat w szoku", bo zamach.... i wszechobecne zdziwienie.
Obawiam się, że na Paryżu się nie skończy, za rok ME, ciekawe co to będzie....
14 listopada 2015 10:46
Marta

Zawsze było nierealne,w przeciwnym razie nie byłoby takich aktów terroru.A one były,każdego roku jedt ich kilkanaście.I 20 lat temu tez były

Też mam taką nadzieję, że jednak nie rozwiną skrzydeł :)
14 listopada 2015 10:51 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ja nie jestem taką optymistką. Niestety rozwijają się a "otwarta szeroko" Europa sobie z tym nie poradzi. Takie jest moje zdanie. Pominę dziwne interesy polityczne. które mają w d....e szaraczków. 
14 listopada 2015 10:54 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Ja nie jestem taką optymistką. Niestety rozwijają się a "otwarta szeroko" Europa sobie z tym nie poradzi. Takie jest moje zdanie. Pominę dziwne interesy polityczne. które mają w d....e szaraczków. 

14 listopada 2015 11:01 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Nadzieja nie umiera nigdy :).
Europa na takie "atrakcje" w ogóle przygotowana nie jest, a co do interesów politycznych, to mozliwe, że tak jest, jak piszesz. Wystarczy przeanalizować konflikt w Syrii.
14 listopada 2015 11:10 / 1 osobie podoba się ten post
14 listopada 2015 11:21 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

...to sa "tylko" wykonawcy a gdzie organizatorzy ?.Daleka droga ....
14 listopada 2015 12:24
Europa będzie musiała się zmienić. Coś z tym trzeba zrobić.
14 listopada 2015 14:29 / 2 osobom podoba się ten post
mzap88

Czy osoby w watku krzyczace za uchodzcami nadal bronia swoich racji? To jest przerazajace.... pomyslec ze chcialam jechac do Paryza na Sylwestra....

Tak przerażające, ale następnym razem (oby nigdy ich nie było) może się to stać w Berlinie, Warszawie lub w Londynie. Też uważam, że to są skutki szaleństwa obecnych lewackich polityków. Chcą na siłę wykorzenić chrześcijaństwo z Europy, chociażby przez przyjęcie milionów muzułmanów. Ci zapewne postarają się o usunięcie chrześcijaństwa (tak jak w Iraku, Syrii, czy Sudanie). Straszne.
14 listopada 2015 14:50 / 4 osobom podoba się ten post
Jeszcze trochę i wszyscy oberwią za tą pomoc "uchodźcom".....i załozę się,że połowa z tych co wkroczyli do Europy jako uchodźcy........niedługo zasilą szeregi swoich braci terrorystów!
Powodzenia życzę nam wszystkim........ale najbardziej to tym "nadziejom" i "optymistom".
14 listopada 2015 14:51
Jednakże właśnie zidentyfikowano trupa jednego z terrorystów,i jest to Francuz a nie uchodźca.
14 listopada 2015 14:54 / 3 osobom podoba się ten post
Eee no to spoko.......jak tam był jeden Francuz to super.........to nie ma się czego bać??
Czy co masz na myśli??
14 listopada 2015 14:58 / 1 osobie podoba się ten post
Na pewno nie w takim kontekście że nie ma sie czego bać.
Napisałam w kontekście przypinania łatki uchodźcom że są terrorystami.