Cytuje, bo jeden wyraz bardzo mi sie podoba " Opamietajcie sie" dodam chrześcijanki. Skad w ludziach tyle nienawiści .
Cytuje, bo jeden wyraz bardzo mi sie podoba " Opamietajcie sie" dodam chrześcijanki. Skad w ludziach tyle nienawiści .
Nie, że nie napisałam bezpośrednio, ale w ogóle czegoś takiego nie napisałam. Trzeba czytać ze zrozumieniem a co do odpowiedzi na Twoje pytanie, to też jest ona zawarta w wypowiedzi, którą zacytowałaś jako pierwszą.
"Mleko " mi już ręce opadają , wszyscy deklarują że są kalolikami, chrześcijanami a robią takie rzeczy.
Jakby co, to ja jestem niewierząca:)
http://polska.newsweek.pl/julia-sondhi-broni-meza-facebooku-rasizm-we-wroclawiu,artykuly,373895,1.html
A tu co powiesz temu człowiekowi ?
Wichurko kochana ja to już nie wiem w co mam wierzyć - może przejdę na islam :-)
Wcale się nie dziwię - najpierw prezydent deklaruje, że Polska jest solidarna z Francją, a później minister twierdzi, że uchodźców nie przyjmiemy. Jaka to solidarność?
....że lepiej będzie dla niego i jego rodziny kiedy nie przyjmiemy uchodźców.
ale po co pytasz? skoro mój nick niczego nie wnosi?
On i jego rodzina ma już przerąbane - a uchodźców jeszcze ni ma !!!!!!!!!!!!
Nie porównywałabym tych dwóch spraw.
Poza tym dochodzi jeszcze niestosowność czasu takich deklaracji.
A dlaczego nie?
Jesli chodzi o niestosowność czasu jestem skłonna przyznać że jest w tym trochę racji. Tymniemniej wolę taką niestosowność od przemyślanej deklaracji zgody na przydział z Brukseli.