Papier toaletowy jak widać jest nadal naszym dobrem narodowym skoro prowadzi się dysputy jeden czy może dwa listki:chaplin:
Papier toaletowy jak widać jest nadal naszym dobrem narodowym skoro prowadzi się dysputy jeden czy może dwa listki:chaplin:
Ja rwę po 1 listku żeby pupę wytrzeć, a te insynuacje o okresie to mogłabyś sobie darować.
Iwo,przeczytaj proszę mojego pierwszego posta w tym wątku.
Wyjaśniam w nim o co mi chodziło zakładając ten wątek.
Na pewno nie o wyśmiewanie starych ludzi.
A rwij sobie nawet i po pół listka,mnie to jest obojętne !
Wybacz me"insynuacje"...,tak czy siak,coś mi mówi,że wolałaby nie spotkać Cię w realu ! Nie toleruję wyniosłości...
Miłej nocy :-)
Papier toaletowy i sznurek do snopowiązałek zawsze będzie naszym dobrem narodowym:):):)hi hi hi
Co mnie śmieszy?Histeryczne obawy przed wlamywaczami i bunkrowanie sie na noc roletami,sprawdzanie po 100x czy aby na pewno pozasuwane do konca:)Niewiele spotkałam domów,gdzie sie tego nie robi:)
A rwij sobie nawet i po pół listka,mnie to jest obojętne !
Wybacz me"insynuacje"...,tak czy siak,coś mi mówi,że wolałaby nie spotkać Cię w realu ! Nie toleruję wyniosłości...
Miłej nocy :-)
Dlatego do Ciebie nic nie mam i do nikogo. Mam prawo do moich spostrzeżeń i wywodów. Mam prawo mieć swoje zdanie. Może trzeba założyć temat : Co nas zozśmiesza u opiekunek!!!?
To ja juz wiem.Wysoka pensja , pełna lodówka i dużo wolnego:-):-)
A mnie dziwią te figurki ,ptaszki, domki , kwiatki ,zajączki,chodniczki , ściereczki,flakoniki,kubeczki. Po co im to? okna nie moga otworzyć, bo coś spadnie znów.
A że spadło i to nie raz, nie dwa to widać po obtłuczonych różkacz,obitych noskach,wyszczrbionych kubkach i połamanych kwiatkach (sztucznych(.