Pochwalijki #3

25 lutego 2016 19:46 / 2 osobom podoba się ten post
takaja

Ona za każdym razem bierzesz referencję nawet jak wracasz ?

Tak zawsze biorę
25 lutego 2016 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Tak zawsze biorę :-)

Tzn że moge teraz poprosić nie będzie to oznaczałonp że nie wracam ?
25 lutego 2016 19:51 / 3 osobom podoba się ten post
takaja

Wytłumacz ,że po każdej skonczonej pracy bierzesz referencje i tyle
Ja zawsze biorę, bo nigdy nic nie wiadomo,,,,
26 lutego 2016 09:40 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Wytłumacz ,że po każdej skonczonej pracy bierzesz referencje i tyle:-)
Ja zawsze biorę, bo nigdy nic nie wiadomo,,,,

Właśnie, lepiej dmuchać na zimne. Referencje bierzesz zawsze przed wyjazdem i koniec.
28 lutego 2016 22:15 / 13 osobom podoba się ten post
I co? Znowu nikt sie nie chwali? No to ja, jak zwykle Dobrze mi Tak bez okazji i powodu Zdrowie jest, praca jest, rodzina i kasa rowniez No czego tu wiecej od zycia chciec? Nic mnie nie boli, plany na przyszlosc zaczynaja sie krystalizowac... Dobrze mi
29 lutego 2016 00:01 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

I co? Znowu nikt sie nie chwali? No to ja, jak zwykle :-) Dobrze mi :-) Tak bez okazji i powodu:-) Zdrowie jest, praca jest, rodzina i kasa rowniez:-) No czego tu wiecej od zycia chciec?:-) Nic mnie nie boli, plany na przyszlosc zaczynaja sie krystalizowac... Dobrze mi :-)

Też nie mogę narzekać.Jest ok.Oby tak dalej.
29 lutego 2016 09:36 / 1 osobie podoba się ten post
takaja

Ja u tej samej Pdp jestem już kilka razy i zawsze biorę referencje i kartki które dostaję zbieram to też są referencje 
29 lutego 2016 09:47 / 8 osobom podoba się ten post
moncherie

I co? Znowu nikt sie nie chwali? No to ja, jak zwykle :-) Dobrze mi :-) Tak bez okazji i powodu:-) Zdrowie jest, praca jest, rodzina i kasa rowniez:-) No czego tu wiecej od zycia chciec?:-) Nic mnie nie boli, plany na przyszlosc zaczynaja sie krystalizowac... Dobrze mi :-)

Miło czytać takie słowa
Za mną sie jeszcze ciągną czarne ogony przeszłości.
Ale pochwalę się że robię wszystko aby te ogony poobcinać.
I wiara i nadzieja jest a to najważniejsze.
29 lutego 2016 09:58 / 6 osobom podoba się ten post
Marta

Miło czytać takie słowa:-)
Za mną sie jeszcze ciągną czarne ogony przeszłości.
Ale pochwalę się że robię wszystko aby te ogony poobcinać.
I wiara i nadzieja jest a to najważniejsze.

Martuś...prawie za każdą z Nas  tutaj ciągną się jakieś   przeszłościowe ogony:) Ale MY silne kobietki, nie damy się!!!
29 lutego 2016 10:41 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Też się chwalę z tego samego powodu :) A niech tam :)
29 lutego 2016 11:39 / 11 osobom podoba się ten post
Mi trudno tu pisać bo sprawy się długo klarowały, a teraz łzy wzruszenia mi to utrudniają ... Wiele ścieżek wyprostowało mi się w ciągu tych lat, w których jestem opiekunką ... Nigdy nie miałam jakiś ogromnych ogonów, ale stały brak perspektyw, a moje dzieci jakby powielały moje życie... I to udało mi się zmienić ... Jest kierunek i uśmiech na twarzy moich dzieci . Moja gwiazda (córka) odebrała klucze do swojego M prawie 90 m2 z tarasami, z których jeden ma 40 m2. Kiedyś na tym tarasie będę ćwiczyć jogę ... I tez jestem zdrowa i nic mnie nie boli i choć dalej nic nie planuję to jednak kierunek mam, a życie samo resztę układa
29 lutego 2016 19:59 / 10 osobom podoba się ten post
Pochwalam się, dostałam dziś nową deskę do prasowania i cały kosz jabłek, za dobrą robotę bardzo smaczne.
29 lutego 2016 20:18 / 4 osobom podoba się ten post
Michalinka

Pochwalam się, dostałam dziś nową deskę do prasowania :lol3: i cały kosz jabłek, za dobrą robotę :fastfood: bardzo smaczne.

Bez jabłek mogłabym sie obyć, ale bez deski nie  ... Naprawde dbają o Ciebie  I witaminy i "technika" Zazdraszczam ...))))
01 marca 2016 07:20 / 3 osobom podoba się ten post
Zobaczcie jak co niektorym malo do szczescia potrzeba Ile tu nagle zadowolonych osob sie zebralo A tak w ogole, zeby w temacie bylo, to chwale sie, ze internet dziala Przynajmniej na razie :-p
01 marca 2016 08:28 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Bez takich proszę. Moderator