Ona za każdym razem bierzesz referencję nawet jak wracasz ?
Ona za każdym razem bierzesz referencję nawet jak wracasz ?
Tak zawsze biorę :-)
Tzn że moge teraz poprosić nie będzie to oznaczałonp że nie wracam ?
Wytłumacz ,że po każdej skonczonej pracy bierzesz referencje i tyle:-)
Ja zawsze biorę, bo nigdy nic nie wiadomo,,,,
I co? Znowu nikt sie nie chwali? No to ja, jak zwykle :-) Dobrze mi :-) Tak bez okazji i powodu:-) Zdrowie jest, praca jest, rodzina i kasa rowniez:-) No czego tu wiecej od zycia chciec?:-) Nic mnie nie boli, plany na przyszlosc zaczynaja sie krystalizowac... Dobrze mi :-)
Tzn że moge teraz poprosić nie będzie to oznaczałonp że nie wracam ?
I co? Znowu nikt sie nie chwali? No to ja, jak zwykle :-) Dobrze mi :-) Tak bez okazji i powodu:-) Zdrowie jest, praca jest, rodzina i kasa rowniez:-) No czego tu wiecej od zycia chciec?:-) Nic mnie nie boli, plany na przyszlosc zaczynaja sie krystalizowac... Dobrze mi :-)
Miło czytać takie słowa:-)
Za mną sie jeszcze ciągną czarne ogony przeszłości.
Ale pochwalę się że robię wszystko aby te ogony poobcinać.
I wiara i nadzieja jest a to najważniejsze.
Pochwalam się, dostałam dziś nową deskę do prasowania :lol3: i cały kosz jabłek, za dobrą robotę :fastfood: bardzo smaczne.
Bez takich proszę. Moderator