Pochwalijki #3

01 marca 2016 09:17 / 2 osobom podoba się ten post
Ojej ! ale tutaj zimnem powiało
01 marca 2016 09:20 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ojej ! ale tutaj zimnem powiało :-(

Moge Cie rozgr zac ,teraz tylko przytulam  Cie 
01 marca 2016 09:50 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ojej ! ale tutaj zimnem powiało :-(

Krystyna pojechała po całości.Chyba powinna to poza forum załatwić.Przecież my tu nie znamy nikogo.No prawie.Więc nie nam oceniać kto kim jest ,co pisze,czy jest mężczyzną pod nickiem kobiecym i na odwrót.Brudy nie tu prać.Poza reflektorem i jupiterami sprawy prywatne winny być wyjaśnione.
01 marca 2016 09:57 / 4 osobom podoba się ten post
teresadd

Krystyna pojechała po całości.Chyba powinna to poza forum załatwić.Przecież my tu nie znamy nikogo.No prawie.Więc nie nam oceniać kto kim jest ,co pisze,czy jest mężczyzną pod nickiem kobiecym i na odwrót.Brudy nie tu prać.Poza reflektorem i jupiterami sprawy prywatne winny być wyjaśnione.

Ja tam nie wiem jak to jest,ale jak ktos publicznie oczernia a nie jest prawda,to nadaje sie tylko do sadu ,aby isc 
Ale fakt faktem ze takie rzeczy zalatwia sie chyba nie tak publicznie 
01 marca 2016 09:57 / 4 osobom podoba się ten post
krystyna54

Bez takich proszę. Moderator

Krysieńko , tak sobie myślę , czy : jak masz coś do koleżanki to nie mogłabyś skrobnąc do niej prywatnie ? albo jesli czujesz się oszukana to w specjalnym wątku załozonym kiedyś przez Modiego ? noż kurde blaszka w " Pochwalijkach " to tak trochę nie teges .....Znamy Moncherówę , lubimy ją ( przynajmniej ja ) i jak się czyta takie sensacje to naprawdę robi sie nieprzyjemnie . Nie myśl , że ja Cię atakuję , broń mnie Boże od tego , ja tylko mam jakieś zwątpienia , bo nie bardzo wierzę , że  gdyby miała coś na sumieniu tak jawnie ( ze zdjęciem ) by u nas bywała . Według mnie , ktoś , kto ma coś na sumieniu swój prawdziwy wizerunek będzie ukrywał a Moncherowska zawsze w awatarze swoje zdjęcie miała , czyli nic do ukrycia .
01 marca 2016 10:39 / 1 osobie podoba się ten post
Marta w niebyt wysłała pochwalijki .Wyciągam.Proszę chwalić się.
01 marca 2016 11:02 / 3 osobom podoba się ten post
Przyznam że celowo posłałam w niebyt ;-) Tak ,chwalmy się,nie róbmy innym koło doopy.
01 marca 2016 12:51 / 4 osobom podoba się ten post
teresadd

Cholera jak cos pikantniejszego to mnie nie ma .  Ale chyba ktos komus przyłozył ja tam juz przyzwyczajona jestem, mnie to nie rusza . Mam własne zdanie i bele wpis  nie zmieni mojego zdania. Ani taki dołujący ani taki  broniący. Dlaczego sie nie znamy ? znamy się, znamy. I to dobrze sie znamy .

01 marca 2016 12:56 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko1

Cholera :-) jak cos pikantniejszego to mnie nie ma :-(.  Ale chyba ktos komus przyłozył :-( ja tam juz przyzwyczajona jestem, mnie to nie rusza . Mam własne zdanie i bele wpis  nie zmieni mojego zdania. Ani taki dołujący ani taki  broniący. Dlaczego sie nie znamy ? znamy się, znamy. I to dobrze sie znamy .

A widzissss ! .... ale w tym krotkim czasie ( ok. godziny ? ) na forum zalogowanych było ze 30 osób ! a teraz raptem 20 parę i juz , już gotowi do skoku a tu dupa i to wielka ......Modi wszystko zepsuł
01 marca 2016 13:05 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A widzissss ! :-).... ale w tym krotkim czasie ( ok. godziny ? ) na forum zalogowanych było ze 30 osób ! a teraz raptem 20 parę :-) i juz , już gotowi do skoku a tu dupa i to wielka ......Modi wszystko zepsuł :-):-):-)

Myślisz Basiu , że do abordażu przygotowania czynili?  nie z nami takie numery.
01 marca 2016 13:23 / 6 osobom podoba się ten post
Na pewno bardziej znam osobę która ma postów prawie 3 tys niż taką która ma postów...5 i
wpadnie,przywali i zniknie.
01 marca 2016 14:01 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Na pewno bardziej znam osobę która ma postów prawie 3 tys niż taką która ma postów...5 i
wpadnie,przywali i zniknie.

Też tak myślę. Widać po wpisach jaki kto jest.
01 marca 2016 14:42 / 3 osobom podoba się ten post
A tez raz sie pochwalę , poszłam do Aldi i kupiłam "mietłe" jak magdzie pisze. Mam juz prezent dla męża . To solidna  niemiecka szczota do zamiatania przed domem. He he juz widze jak sie ucieszy !! 3,99 € kosztowała .
01 marca 2016 16:28 / 4 osobom podoba się ten post
Wyglada na to, ze kogos boli strasznie, ze innemu dobrze... Z przykroscia stwierdzam, ze Modi szybszy ode mnie byl. Usunal posta nim przeczytalam. Nie wiem jak inni, ale ja czasem popracowac musze i nie daje rady ciagle na forum siedziec. Paranoi tez zadnej nie mam i nie czekam w napieciu, az mi ktos w wirualnym swiecie przywali
Dziekuje za obrone tym, ktore bronily. Chociaz nie wiem przed czym bronily... Domyslam sie, ze o moje zycie prywatne chodzi. Jednak... Nie znam Krysi. Nie moze wiec ona ani o mnie cos wiedziec, ani ja o niej. No chyba, ze Krysia to nie Krysia... Wtedy tym bardziej nie widze powodu by cokolwiek tlumaczyc lub do prawdy dochodzic. Bo o jakiej prawdzie mowa byc moze, skoro komus odwagi na okazanie prawdziwgo oblicza brak.
01 marca 2016 16:39 / 3 osobom podoba się ten post
A może to kolejna życiowa partnerka pana R.? Eee no nic tak mi sie nasunęło jakoś...tak sobie gdybam