Ojej ! ale tutaj zimnem powiało :-(
Krystyna pojechała po całości.Chyba powinna to poza forum załatwić.Przecież my tu nie znamy nikogo.No prawie.Więc nie nam oceniać kto kim jest ,co pisze,czy jest mężczyzną pod nickiem kobiecym i na odwrót.Brudy nie tu prać.Poza reflektorem i jupiterami sprawy prywatne winny być wyjaśnione.
Bez takich proszę. Moderator
Krystyna pojechała po całości.Chyba powinna to poza forum załatwić.Przecież my tu nie znamy nikogo.No prawie.Więc nie nam oceniać kto kim jest ,co pisze,czy jest mężczyzną pod nickiem kobiecym i na odwrót.Brudy nie tu prać.Poza reflektorem i jupiterami sprawy prywatne winny być wyjaśnione.
Cholera :-) jak cos pikantniejszego to mnie nie ma :-(. Ale chyba ktos komus przyłozył :-( ja tam juz przyzwyczajona jestem, mnie to nie rusza . Mam własne zdanie i bele wpis nie zmieni mojego zdania. Ani taki dołujący ani taki broniący. Dlaczego sie nie znamy ? znamy się, znamy. I to dobrze sie znamy .
A widzissss ! :-).... ale w tym krotkim czasie ( ok. godziny ? ) na forum zalogowanych było ze 30 osób ! a teraz raptem 20 parę :-) i juz , już gotowi do skoku a tu dupa i to wielka ......Modi wszystko zepsuł :-):-):-)
Na pewno bardziej znam osobę która ma postów prawie 3 tys niż taką która ma postów...5 i
wpadnie,przywali i zniknie.