Ja tez cwicze:-) siedzac w fotelu,przez co moje posladki sa plaske :-(Mysle o kupieniu rajstop push up :afro:
Ja tez cwicze:-) siedzac w fotelu,przez co moje posladki sa plaske :-(Mysle o kupieniu rajstop push up :afro:
Odstawić kolację? :) to nie przejdzie :))))
a skad bedziemy wiedziec ze to Twoje zdjecie??? a nie babci??? po czym poznamy??
Kup z nivea te pantalonki, wypróbuj i oceń nam. Ja już kilka razy je oglądałam (niestety tylko oglądałam) :-D
No dziekuje Ci bardzo za komplement:-) Moja pupa jeszcze nie jest pomarszczona :bije2:
ale to nie byl komplement :) poprostu musimy znac przedtem zdjecia do porownania no..................... tez moge powiedziec ze to moje a wstawie babci.....
:-) :-) No a jak ,przeciez babci nie zaloze :-) :-)
Jak byś trochę myślała to byś tych dzisiejszych nie wywalała i jak by tak dobrze wyschły to by Ci tak poślady w górę poszły , że ho, ho ! Usztywnione jak ta lala :-):-):-)
:strach na wroble:Baska !!! Prosze Cie ,nie zycze nikomu takiej niespodzianki porannej jaka mialam dzis .
Tak tak dzis babcia miala majtki push up
:strach na wroble:Baska !!! Prosze Cie ,nie zycze nikomu takiej niespodzianki porannej jaka mialam dzis .
Tak tak dzis babcia miala majtki push up
Ludzieeee ! chwalę się : napisałam 8000 postów :-)....No tak , ale ten to juz 8001 :-(
Ludzieeee ! chwalę się : napisałam 8000 postów :-)....No tak , ale ten to juz 8001 :-(
Odstawić kolację? :) to nie przejdzie :))))