Pochwalijki #3

01 marca 2016 19:43
magdzie

Ja tez cwicze:-) siedzac w fotelu,przez co moje posladki sa plaske :-(Mysle o kupieniu rajstop push up :afro:

dajecie się nabrać na marketingowe slogany :)

01 marca 2016 19:45
mzap88

Odstawić kolację? :) to nie przejdzie :))))

Nie jedz węglowodanów na kolację- żadnych. Najlepiej drobiową pierś, sałata jakaś, herbata ziołowa. Całkiem kolacji nie polecam odstawiać- bo przez takie długie przerwy w jedzeniu przemiana materii zwalnia, co nie da własciwego efektu.
.
01 marca 2016 19:47 / 4 osobom podoba się ten post
magdalena_k

a skad bedziemy wiedziec ze to Twoje zdjecie??? a nie babci??? po czym poznamy??

No dziekuje Ci bardzo za komplement Moja pupa jeszcze nie jest pomarszczona 
01 marca 2016 19:47 / 1 osobie podoba się ten post
wiki10

Kup z nivea te pantalonki, wypróbuj i oceń nam. Ja już kilka razy je oglądałam (niestety tylko oglądałam)  :-D

Kurcze, czego to teraz nie wymyślą- teraz tylko czekać na stanik powiększający, bądź pomniejszający, wedle życzenia :)
01 marca 2016 19:50 / 6 osobom podoba się ten post
magdzie

No dziekuje Ci bardzo za komplement:-) Moja pupa jeszcze nie jest pomarszczona :bije2:

ale to nie byl komplement :) poprostu musimy znac przedtem zdjecia do porownania no..................... tez moge powiedziec ze to moje a wstawie babci.....
01 marca 2016 19:53 / 4 osobom podoba się ten post
magdalena_k

ale to nie byl komplement :) poprostu musimy znac przedtem zdjecia do porownania no..................... tez moge powiedziec ze to moje a wstawie babci.....

To jak w tych reklamach bedzie ; przed i po  
01 marca 2016 19:54 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

:-) :-) No a jak ,przeciez babci nie zaloze :-) :-) 

Jak byś trochę myślała to byś tych dzisiejszych nie wywalała i jak by tak dobrze wyschły to by Ci tak poślady w górę poszły , że ho, ho ! Usztywnione jak ta lala
01 marca 2016 19:57 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jak byś trochę myślała to byś tych dzisiejszych nie wywalała i jak by tak dobrze wyschły to by Ci tak poślady w górę poszły , że ho, ho ! Usztywnione jak ta lala :-):-):-)

Baska !!! Prosze Cie ,nie zycze nikomu takiej niespodzianki porannej jaka mialam dzis .
Tak tak dzis babcia miala majtki push up 
01 marca 2016 20:00 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

:strach na wroble:Baska !!! Prosze Cie ,nie zycze nikomu takiej niespodzianki porannej jaka mialam dzis .

Haha cala noc nad pupcia pracowala
01 marca 2016 20:01 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

:strach na wroble:Baska !!! Prosze Cie ,nie zycze nikomu takiej niespodzianki porannej jaka mialam dzis .

Ano kochanenka ; jest 7 lat tłustych ....... był czas kiedy ja miewałam takie niespodzianki .....a Ty cholero , żeś pewnie wywaliła te push up-y ? E , to Ty się majatku szybko nie dorobisz jak tak będziesz odzieżą szastać .
01 marca 2016 20:04 / 11 osobom podoba się ten post
Ludzieeee ! chwalę się : napisałam 8000 postów ....No tak , ale ten to juz 8001
01 marca 2016 20:06 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ludzieeee ! chwalę się : napisałam 8000 postów :-)....No tak , ale ten to juz 8001 :-(

dobra jestes... Brawo TY
01 marca 2016 20:08 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ludzieeee ! chwalę się : napisałam 8000 postów :-)....No tak , ale ten to juz 8001 :-(

Stawiasz 
01 marca 2016 21:01 / 3 osobom podoba się ten post
mzap88

Odstawić kolację? :) to nie przejdzie :))))

Kiedyś przejdzie
02 marca 2016 07:32 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Robi wrażenie !