Pochwalijki #3

02 marca 2016 10:42
W ogródku mojej pdp zakwitły krokusy... Wiosna idzie mimo śniegu.
02 marca 2016 10:53
Witaj.U mnie już dwa tygodnie temu zakwitły,na północy Badenii
02 marca 2016 13:09 / 7 osobom podoba się ten post
Witam Was. Dopiero po obiedzie mam chwilę czasu. Nie chcę jednak spędzić  pauzy przed komuperem, zaraz wybywam na świeże powietrze. U mnie się dzieje, że nie zauważam jak czas mi na Stelli  przemija. Dlatego mało piszę na forum i nie wszystko czytam. Nic mi jednak nie umknie z mojego opiekunkowego życia, bo wszystko co ważne zapisuje w swoim dzienniku. Pozdrawiam.
02 marca 2016 13:10 / 4 osobom podoba się ten post
Kurczaczki, znowu pomyliłam topiki
02 marca 2016 13:43 / 3 osobom podoba się ten post
Zofija

Witam Was. Dopiero po obiedzie mam chwilę czasu. Nie chcę jednak spędzić  pauzy przed komuperem, zaraz wybywam na świeże powietrze. U mnie się dzieje, że nie zauważam jak czas mi na Stelli  przemija. Dlatego mało piszę na forum i nie wszystko czytam. Nic mi jednak nie umknie z mojego opiekunkowego życia, bo wszystko co ważne zapisuje w swoim dzienniku. Pozdrawiam.

No to sie pochwalilaś
02 marca 2016 16:51 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

No to sie pochwalilaś :-)

Pochwaliła się , bo jak nie jak tak ? .....nie chciałabym , żeby moja Pani to chwalenie przeczytała , bo jej jedna z wnuczek to Stella , no a Zosieńka na Stelli ? nie pomyślałabym nawet , że Zosia i takie rzeczy
02 marca 2016 17:57 / 7 osobom podoba się ten post
Ja tez sie chwale
Nie jestem glabem jesli chodzi o sprawy komputerowe.Poradzilam sobie z miom taboretem i teraz juz nie musze korzystac ze smarka Jestem Wielka
02 marca 2016 18:47 / 1 osobie podoba się ten post
Zofija

Kurczaczki, znowu pomyliłam topiki:lol1:

Mało ważne i tak wiemy o co chodzi.
02 marca 2016 19:10 / 4 osobom podoba się ten post
Zofija

Bo widzisz Zosieńko jak się robi niemieckie wstawki to i po polsku czytanie gorzej idzie
02 marca 2016 19:17 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Ja tez sie chwale :-)
Nie jestem glabem jesli chodzi o sprawy komputerowe.Poradzilam sobie z miom taboretem :-) i teraz juz nie musze korzystac ze smarka :dwa piwa:Jestem Wielka :-)

Brawo Ty! 
02 marca 2016 19:26 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

:brawo1:  Brawo Ty!  :-)

02 marca 2016 20:11
Barbara niepowtarzalna

Pochwaliła się , bo jak nie jak tak ? .....nie chciałabym , żeby moja Pani to chwalenie przeczytała , bo jej jedna z wnuczek to Stella , no a Zosieńka na Stelli ? nie pomyślałabym nawet , że Zosia i takie rzeczy :-):-):-)

02 marca 2016 20:14 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Bo widzisz Zosieńko :-) jak się robi niemieckie wstawki to i po polsku czytanie gorzej idzie :-):-):-):-):-):-)

helo, już przestań mi wytykać i podśmiewać się z mojego stylu pisania, ja tego nie robię w stosunku do Ciebie.:pomponiara:
02 marca 2016 21:12 / 5 osobom podoba się ten post
Zofija

:-):-):-):-) helo, już przestań mi wytykać i podśmiewać się z mojego stylu pisania, ja tego nie robię w stosunku do Ciebie.:pomponiara:

A to nie ma to tamto , bo już zazdrosna o tą Stellę byłam , ale sie poprawiłaś , bo i mnie jakieś stosunki sie szykują ......Kuźwa  ,  Zochna To nie tylko ja jakas erotomanka w " piśmie " jestem ......dzisiaj właśnie taka jedna zboczenicha mi to w pisaninie skyp-owej wytknęła ...ta to dopiero erotomanka a co tam nimfomanka i to jeszcze z francuskiego 5 gwiazdek ma !
02 marca 2016 22:35 / 5 osobom podoba się ten post
Zofija

Zosia,no nie bądź egoistka,zdradź nam wreszcie te dopalacze, co to Cię tak rzucają z topika na topik:):):):)Jakiś swieży towarek prosto z Kolumbii chyba,bo ostatnio te skoki na boki to częste u Ciebie?:):):):)A przecież to post-była mowa,że w poście nie ćpamy:):):):)A tu proszę ,tak grzeczna Zocha a taka niepoprawna:):):):)