Mnie wczoraj poprosiła o podanie mojego kodu miasta. Powiedziałam, że ja z Polski, ale to co - z Polski kody też można było podawać.
Mnie wczoraj poprosiła o podanie mojego kodu miasta. Powiedziałam, że ja z Polski, ale to co - z Polski kody też można było podawać.
trzeba było zaputać co ją to g obchodzi.
Czytam dużo mało piszę,własnie dlatego,aby omijać takie złośliwosci,docinki,ale jest tu duże grono normalnych pomocnych osób,zawsze jak miałam problem to poradziły,i nie wyśmiewały pozdrawiam -t- doMarshalla,a dziewczynom ogromne dzieki
Zapytałam się ja kiedyś,w Castoramie-to statystykom potrzebne do jakichś analiz ,skąd sa klienci.A T y Filip z mety bys z g... wyjeżdżał:)A fe-:( ,co za agresywny facet:):):)Strach się bać:)
Ja tam przy kasie nie wdaje sie w dyskusje tylko licze czy dobrze kase wydali:) mowie auch, i ide z paragonem przy nosie:))))
a nie powinno być dir auch? czy samo auch? to samo auch brzmi jak tylko by się odpowiedziało "też" (wiem że tłumacząc auch to znaczy; też) ;)
ale gdyby tak ktoś obcy,wychodząc z wizyty od pdp złożył mi miłego dnia to trzeba powiedzieć dir auch?
ale gdyby tak ktoś obcy,wychodząc z wizyty od pdp złożył mi miłego dnia to trzeba powiedzieć dir auch?
Ja mówię ,"danke Sie auch" i tez wiedzą o co kaman:)A tu to w ogóle inaczej bo rano Szef na moje "morgen" mówi "querte tag" i tak samo na guten apetit", a w sklepie czy na ulicy ludzie się pozdrawiają słowem które brzmi jak "firci"