Na wyjeździe #29

25 października 2015 21:46
mzap88

Ostatnia niedziela z Lubym za mną , następny meeting za 7 tyg........... :(
Ech, byle do środy do godz. 14tej.....
Jutro pakowanie, a we wtorek sprzątanie (albo odwrotnie)

Widzę Mzap, że też z Lubym nie widujesz się za często. Ja to mam już serdecznie dosyć bycia na odległość. Jedyny plus, to taki, że powitania są fajne:)))))). Ale na stałe nie mogłabym tak, że ja w innym kraju, a "K" w innym.
25 października 2015 21:48
Marta

Eee a ja tak się cieszyłam bo takie śliczne żółte i fioletowe kwiatuszki i myślałam - kwiaty posadzili zimy tu nie będzie
A wy tak brutalnie że to nawóz :palka:

Bo życie brutalne bywa. Czasami.
25 października 2015 21:49 / 1 osobie podoba się ten post
agrafka

Widzę Mzap, że też z Lubym nie widujesz się za często. Ja to mam już serdecznie dosyć bycia na odległość. Jedyny plus, to taki, że powitania są fajne:)))))). Ale na stałe nie mogłabym tak, że ja w innym kraju, a "K" w innym.

I kłócić się nie ma ani kiedy, ani o co ,bo czasu szkoda:):):):)A to jednak duży plus:):):):):)
25 października 2015 21:53 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Jest dobrze ale jakim kosztem? Tysiące Polaków za granicą, rodziny się walą, rodzimy przemysł szukać ze świecą, nie wszystko jest zle oczywiście

Hmm. Patrząc po sobie, to mogłabym pracować w Polsce, ale za granicą lepiej zarobię. Takich ludzi jest na pewno wiele. W moim mieście powstaje coraz więcej firm, buduje się wielka fabryka Volkswagena, a wokół niej wiele mniejszych firm. Mam autostradę prosto do Niemiec. Jadąc do Zakopanego tez połowę drogi autostradą pokonuje. Moje miasto pięknieje. Wiem, że nie wszędzie tak jest, ale chyba Polska się jednak rozwija, bo przecież nie mieszkam na jakiejś wyspie. Jakby co, to nie głosowałam na PO:)
25 października 2015 21:55
kasia63

4 lata Smoleńsk przez wszystkie przypadki.....Pojechałam na wybory,listy puste ,ludzi pojedynczo i sami 70+.....to kto miał wygrać????

No juz w pierwszym przemówieniu prezesa, dużą jego część zajął Lech Kaczyński.
25 października 2015 21:59 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

No juz w pierwszym przemówieniu prezesa, dużą jego część zajął Lech Kaczyński.

Już po zabawie-na szczęście to tylko 4 lata.Damy radę:)
25 października 2015 21:59
Tego to paskudnei obawiam, grania na emocjach, znowu przeszłość, rozliczanie, a do przodu..?
25 października 2015 22:00 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Już po zabawie-na szczęście to tylko 4 lata.Damy radę:)

Kasiu 4 lata z dementykiem?

25 października 2015 22:01 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Tego to paskudnei obawiam, grania na emocjach, znowu przeszłość, rozliczanie, a do przodu..?

nie ma przodu...tyly  sa
25 października 2015 22:03
ania52

nie ma przodu...tyly  sa

Właśnie doczytałam, że PIS będzie rządzić samodzielnie rządzić, bez przystawek , może to szansa? Jak nie będą musieli kogoś tam zjadać? Zaczną rządzić
ania52

nie ma przodu...tyly  sa

Właśnie doczytałam, że PIS będzie rządzić samodzielnie rządzić, bez przystawek , może to szansa? Jak nie będą musieli kogoś tam zjadać? Zaczną rządzić
ania52

nie ma przodu...tyly  sa

25 października 2015 22:04
ania52

nie ma przodu...tyly  sa

25 października 2015 22:04
Znowu 4 razy sprry
25 października 2015 22:04 / 5 osobom podoba się ten post
ania52

Kasiu 4 lata z dementykiem?

Pan J.K dementykiem nie jest,cierpi na martyrologizm w czystej postaci i nieokiełznaną żądzę władzy i zemsty na tych wszytkich,którzy sa przeciwko niemu...A  władza jaką od dziś dysponuje to zabójczo niebezpieczne narzędzie.........