Pan J.K dementykiem nie jest,cierpi na martyrologizm w czystej postaci i nieokiełznaną żądzę władzy i zemsty na tych wszytkich,którzy sa przeciwko niemu...A władza jaką od dziś dysponuje to zabójczo niebezpieczne narzędzie.........
Pan J.K dementykiem nie jest,cierpi na martyrologizm w czystej postaci i nieokiełznaną żądzę władzy i zemsty na tych wszytkich,którzy sa przeciwko niemu...A władza jaką od dziś dysponuje to zabójczo niebezpieczne narzędzie.........
No i stało się. PiS wygrał wybory i będzie samodzielnie rządzić.
Już po zabawie-na szczęście to tylko 4 lata.Damy radę:)
4 lata Smoleńsk przez wszystkie przypadki.....Pojechałam na wybory,listy puste ,ludzi pojedynczo i sami 70+.....to kto miał wygrać????
Tak. Stało się. PiS wygrał wybory i będzie w końcu samodzielnie rządzić. Hurrrra!!!!
Mam prawo do własnych przekonań. czyż nie? Ale nie głosowałem. Zapomniałem w porę zgłosić swoich chęci. Wczoraj dopiero mnie się przypomniało.
A tak naprawdę, to wsio mi jedno, kto rządzi naszym Krajem. Bowiem zawsze w takich sytuacjach przypomina mi się zdanie "Rządy niczego się tak szybko jeden od drugiego nie uczą, jak wyciągania ludowi pieniędzy z kieszeni".
Wiesz ile w ciągu 4 lat można zdziałać? Najbardziej boję się tego Budapesztu w Warszawie.
TYlko,że z Budapesztem się Europa liczy, nie pochwalam jego polityki wobec uchodżców
No cóż. Co tu powiedzieć. Obyśmy i za 4 lata tez hurra mogli to hurra powtórzyć. W co wątpię.
Strach ma wielkie oczy. Pożyjemy, zobaczymy. Może i my kiedyś do władzy dojdziemy, czyli zostaniemy wybrani. Elektorat opiekunkowy, to chyba kilka dobrych tysiączków setek jest.:-)))
Tylko demokracja tam umiera.
A po tych 4 minionych latach, słYszałaś gdzieś jakieś chociażby jedno hurraa???
Dali juz próbkę w ciągu 2 lat swoich rządów.
Mnie ich próbka nie przeszkadzała. W niczym. Zadnej różnicy. Zadałem pytanie, jesteś zadowolona z rządów dotychczasowych tych ostatnich 8 lat? Poza tym, mam tu tylko telewizję TRWAM :-)))) To i tak prawie nic nie wiem. I nie chcę wiedzieć. Z niewiedzą mi dobrze. Róbmy swoje, a najlepiej na tym wyjdziemy. Nie interesuje mnie polityka i nie wdaję się w żadne dysputy w tym temacie. Ale zdecydowanie do PO mi bardzo daleko. I tyle w temacie. Dobrej nocki życzę i proszę się nie stresować przed nocą.