O! I to jedyna chyba rozsądna myśl tego wieczora :)Jeszcze się Modi wkurzy za to politykowanie i nogi nam z dup powyrywa zostawiwszy jeno kikuty zielonkawe:):):):)Ide spać ,dobranoc:)
O! I to jedyna chyba rozsądna myśl tego wieczora :)Jeszcze się Modi wkurzy za to politykowanie i nogi nam z dup powyrywa zostawiwszy jeno kikuty zielonkawe:):):):)Ide spać ,dobranoc:)
Polski dobrobyt 
Kobieto!!!! Nie kompromituj się, bardzo Cię proszę!!!
Prosze:-)
bardzo zawezona jest teraz cenzura w dobie dostepu do internetu.............
Polski dobrobyt 
A ja sie z Tobą nie zgodzę. Absolutnie!!!!!! Mam kredyt hipoteczny, bo chcialam sama mieszkać.Trzeba tak żyć na ile nas stać.Są rózne sposoby zarobkowania mogłam siedzec w kraju i takie obrazki wklejac rozgoryczona i zła na cały świa. Poradziłam sobie. Wyjechałam i żyję bez miecz nad głową.Jeszcze troche czasu i hipoteczny pożegnam. A wtedy pojadę na nasze morze.
Domniemywam,że nie masz rodziny? Małych dzieci które tęsknią?
Ale bede miała kiedys dzieci ,wszystko po koleji.Sama chcę sobie z organizować zycie. Rodzine mam :rodziców,rodzeństwo wszystko w porządku. Ja tęsknię. Ale nie mozna miec wszystkiego od razu. Przeciez to zrozumiałe ,że przez całe zycie wybieramy co dla nas lepsze. Ja staram się wybierac dla siebie tak,żebym była zadowolona i ja i moi najbliżsi.
Czasami wcale nie trzeba mieć, mieszkanie na kredyt to polski absurd, bo inaczej nie dostaniesz mieszkania, owe miliony mieszkań na wynajem dla średniozarabiających.
Czasami wcale nie trzeba mieć, mieszkanie na kredyt to polski absurd, bo inaczej nie dostaniesz mieszkania, owe miliony mieszkań na wynajem dla średniozarabiających.
Polski dobrobyt