Partią z którą sympatyzuję jest Razem,z jakich powodów to juz pisałam i nie będę się powtarzać.
Co do PiS, nie chce mi się wracać do domu bo tam w tv będzie Kaczyński Macierewicz i inni...A no,zawsze mogę wywalić telewizor...
Partią z którą sympatyzuję jest Razem,z jakich powodów to juz pisałam i nie będę się powtarzać.
Co do PiS, nie chce mi się wracać do domu bo tam w tv będzie Kaczyński Macierewicz i inni...A no,zawsze mogę wywalić telewizor...
Nie no. Az tak daleko w obawie nie idę:)
Zieje nienawiscia, podoba Ci sie widze uzyty moj zwrot.
Już był w historii taki jeden ,co też ludziom wmówił,i porwał za sobą miliony.Adolf miał na imię.Boję się chyba?!!
Tak, w tym przypadku przyznaje Ci racje. Ale..., czy PIS jest lepszy?, sorry, ja ich sie jeszcze bardziej obawiam:(
nie:), po prostu nazwałam po "imieniu" ich działania:)
No w koncu zaczne ogladac telewizje!!!!
trza było podrzucic materiały to bym ci w tym szyciu pomogła
Halo, kolezanko czy ty przypadkiem nie przeholowalas zbytnio aby?
Slusznie sie boisz. Na Twoim miejscu tez bym sie bal.
a ogladaj, oglądaj. Nikt Ci przecież tego nie zabroni:), spoko bedą same dobre programy, odpowiednio ocenzurowane ( zgorszenie żadne nie grozi:))
nie, uzylas mojego zwrotu, ktory wpisalem tu wczesniej dzisiaj. Spodobal sie Tobie?
a ogladaj, oglądaj. Nikt Ci przecież tego nie zabroni:), spoko bedą same dobre programy, odpowiednio ocenzurowane ( zgorszenie żadne nie grozi:))
Bo z oszołomami to nic nigdy nie wiadomo.Obyś Wichurko rację miała.Kończę, bo raczej nie wdaję się w dyskusje polityczne.