Zanim wywalisz, przeczytaj post na stronie56. Już kiedyś miałam takowy :-(
Zanim wywalisz, przeczytaj post na stronie56. Już kiedyś miałam takowy :-(
Mam nauczkę .Dwa posty napisałam , a dostało mi się niezłe lanie.nawet straszono czymś nie określonym i zarzucano ,że jestem napastliwa ,obrażam w swoich postach.No cóz ,osoba która to pisała miała widać podstawy ku temu .A tylko miałam inne zdanie w dyskusji.
Podaj proszę ID tego posta, o który Ci chodzi.
Zapraszam na pv (maila) Moderator
Przekonania trzeba mieć, człowiek bez swoich wlasnych przekonań cóż znaczy?Czasem jak ktoś weźmie zdjęcie to ma potem komputer prześwietlony, taką wiedzę też trzeba mieć i dobrze ją miećA uroda .......... pomaga w życiu, uśmiech i miłe usposobienie też. A charakter idealny to ja nie wiem co to znaczy.Ale może ty to wiesz? Powiedz........... może ktoś to kupi.
Żeby gromadzić kapitał w II filarze przez 25 lat,to musiałby on powstać już około 1990 roku.A tak nie było.
A może to moja pamięć już tak mocno szwankuje?
Wywalam - polityka! Moderator
I wyszło chamstwo jak zwykle. Jeśli nie jesteś klakierem szanownego tu grona toś jest wróg, prostak i Amelka, hahahahaha!Jak wściekłe psy płci żeńskiej.
Żenada , żenada, żenada , żenada. Zawsze musi być ktos na tapecie,ktoremu trzeba wypomnieć (WYPOMINAJAC) ,że cos napisał albo opisał. Każdy ma prawo pisać oby nie obrażał nikogo. Ciągłe utyskiwania ,że cos nie tak,że nie tak jak wszystkie,że ma inne zdanie.Jesli w dyskusji nie godzę sie z czyimś zdaniem staram sie przekonać, ale nie zmusić do akceptacji mojego stanowiska.Ciaganie po forum, cytowanie, obrażanie i nakrecanie atmosfery to juz obowiazek co niektorych opiekunek.Pocztajcie swoje wpisy te odleglejsze może ostudzi to troche zapędy. Tak przypuszczałam,że wieczor zakończy sie nie smacznie.
Te osoby ktore wyraziły sympatię dla PiS-u to raptem chyba 3 czy 4. Co boicie sie ich? Przeciez każda z nas ma prawo do tego.Nie wtykam sie w takie dyskusje ktore nic nie wnoszą absolutnie nic. Szkoda na nie czasu.A już ataki zbiorowe - to na forum "dobry ton". W takich stutuacjach pewne osoby są wyjątkowo zgodne.
Skoro to nasze wspolne forum to każda/y może się wypowiadać. Chyba,że źle pojmuję "nasze".
I co wieczór serial kryminalny pt." Smoleńsk".
Irytujacy ostatni tydzień :-(
Jak pomyslę,że za siedem dni o tej porze będę już prawie w domu to coraz mniej mi się chce tutaj być:-(