Na wyjeździe #29

27 października 2015 08:45 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Zanim wywalisz, przeczytaj post na stronie56. Już kiedyś miałam takowy :-(

Podaj proszę ID tego posta, o który Ci chodzi.
27 października 2015 08:55 / 8 osobom podoba się ten post
Jednak mialam racje... Czwartek, cholera, czwartek... W czwartek ta Hexa do przedszkola przyjdzie... Dziecko mi sie poryczalo, bo taka sliczna sukienusie zdjac musialo Nic to, mam czas by zrobic ja jeszcze sliczniejsza i w czwartek najpiekniejsza wiedzme w okolicy do przedszkola zaprowadzic. A teraz kijki na spacer wyprowadze. Tylko poczekac jeszcze chwilke musze, bo jakies takie mlode towarzystwo (60+) przede mna poszlo i glupio bedzie jak moje sapanie z daleka sluchac beda musieli... Oj, gdzies ty kondycjo moja...gdzie??? A po spacerku do wanny, polezec troszeczke, by do niebezpiecznych zakwasow nie dopuscic. A tak w ogole to wczoraj odpracowalam dzien dzisiejszy i wolne mam
27 października 2015 09:06
teresadd

Mam nauczkę .Dwa posty napisałam , a dostało mi się niezłe lanie.nawet straszono czymś nie określonym i zarzucano ,że jestem napastliwa ,obrażam w swoich postach.No cóz ,osoba która to pisała miała widać podstawy ku temu .A tylko miałam inne zdanie w dyskusji.

Teresa ale jak się owocnie dyskusja rozwineła !!! Spójrz na to z innej strony   nie ma tego złego ..... itd. 
27 października 2015 09:08 / 1 osobie podoba się ten post
Pomoc forum1

Podaj proszę ID tego posta, o który Ci chodzi.

Zapraszam na pv (maila) Moderator

27 października 2015 09:11
Gosiap

Przekonania trzeba mieć, człowiek bez swoich wlasnych przekonań cóż znaczy?Czasem jak ktoś weźmie zdjęcie to ma potem komputer prześwietlony, taką wiedzę też trzeba mieć i dobrze ją miećA uroda .......... pomaga w życiu, uśmiech i miłe usposobienie też. A charakter idealny to ja nie wiem co to znaczy.Ale może ty to wiesz? Powiedz........... może ktoś to kupi.

I tutaj sie z Toba zgadzam. Ja tez nie wiem, co oznacza charakter idealny, wiec ode mnie tego sie nie dowiesz.
27 października 2015 09:30 / 4 osobom podoba się ten post
A jak ktos sie obrazi,ze od malpy sie wyzywa??
27 października 2015 09:35 / 2 osobom podoba się ten post
Impala

Żeby gromadzić kapitał w II filarze przez 25 lat,to musiałby on powstać już około 1990 roku.A tak nie było.
A może to moja pamięć już tak mocno szwankuje?

Wywalam - polityka! Moderator

27 października 2015 10:21 / 6 osobom podoba się ten post
margolcia

I wyszło chamstwo jak zwykle. Jeśli nie jesteś klakierem szanownego tu grona toś jest wróg, prostak i Amelka, hahahahaha!Jak wściekłe psy płci żeńskiej.

oj, Margolcia ostro pojechałaś po bandzie:(. Jeszcze raz przeczytałam swoje posty i nie zauważyłam,żebym kogoś nazwała prostakiem i podobnie:) Owszem, napisałam,że epitety użyte przez Knorra(m.in kocham tą partie, jestem przeszcześliwy, patriota, Polak- sorry, ja też odebrałam,że tylko ten nim jest, kto sympatyzuje z tą partią)i jego ekscytacja zakrawają mi na jakiś fanatyzm. Mój znajomy też jest wielkim sympatykiem PIS, nawet o tym rozmawialiśmy, jeszcze przed wyborami prezydenckimi, ale to była spokojna, rzeczowa rozmowa, bez jakiejś niepotrzebnej ekscytacji. On też nie próbował mi wmówic,że to jest jedyna, najlepsza opcja. Tu może pozwole przytoczyc słowa Knorra- ...nienawiścią pałają dlatego,że otwarcie napisałem,że ciesze z wygranej PIS." Kto pałał nienawiścią? no ja na pewno nie, to jest mocne słowo i jakoś bardzo dziwnie je odebrałam:(. Sorry, aha , nie jestem klakierem, napisałam, co myśle, chyba mam takie prawo, a może sie myle?
27 października 2015 10:33 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Żenada , żenada, żenada , żenada. Zawsze musi być ktos na tapecie,ktoremu trzeba wypomnieć (WYPOMINAJAC) ,że cos napisał albo opisał. Każdy ma prawo pisać oby nie obrażał nikogo. Ciągłe utyskiwania ,że cos nie tak,że nie tak jak wszystkie,że ma inne zdanie.Jesli w dyskusji nie godzę sie z czyimś zdaniem staram sie przekonać, ale nie zmusić do akceptacji mojego stanowiska.Ciaganie po forum, cytowanie, obrażanie i nakrecanie atmosfery to juz obowiazek co niektorych opiekunek.Pocztajcie swoje wpisy te odleglejsze może ostudzi to troche zapędy. Tak przypuszczałam,że wieczor zakończy sie nie smacznie.

Te osoby ktore wyraziły sympatię dla PiS-u to raptem chyba 3 czy 4. Co boicie sie ich? Przeciez każda z nas ma prawo do tego.Nie wtykam sie w takie dyskusje ktore nic nie wnoszą absolutnie nic. Szkoda na nie czasu.A już ataki zbiorowe - to na forum "dobry ton". W takich stutuacjach pewne osoby są wyjątkowo zgodne.

Skoro to nasze wspolne forum to każda/y może się wypowiadać. Chyba,że źle pojmuję "nasze".

Aniu, odniose sie do Twojego przedostatniego zdania. Tak też do tej pory myślałam,że każdy może sie wypowiedziec i... to wczoraj zrobiłam. Owszem spierałam sie z Knorrem, wydał mi sie za bardzo butny i zadziorny i ta egzaltacja:)- co zresztą powiedziałm,że tak go odbieram. Ale, na litośc Boską, w którym momencie go obraziłam, próbowałam zmusic do akceptacji mojego stanowiska. Ja mam swoje poglądy, on swoje i jest ok. Tylko wiesz, takie odniosłam wrażenie,że to on coś próbował nam narzucic:) i chyba nawet zaczął obrażac. No, może to tylko takie moje odczucie. Pozdrawiam
27 października 2015 10:37 / 7 osobom podoba się ten post
Irytujacy ostatni tydzień
Jak pomyslę,że za siedem dni o tej porze będę już prawie w domu to coraz mniej mi się chce tutaj być
27 października 2015 10:49
Marta

I co wieczór serial kryminalny pt." Smoleńsk".

Wolę "Ojca Mateusza"- sentyment do miasta, ale likwidacji raczej się nie spodziewam. Propaganda w mediach jest zawsze obecna kto u władzy ten propaguje
27 października 2015 10:57 / 2 osobom podoba się ten post
agama

Irytujacy ostatni tydzień :-(
Jak pomyslę,że za siedem dni o tej porze będę już prawie w domu to coraz mniej mi się chce tutaj być:-(

mam to samo...za tydzien ostatni dzien mojej pracy....
27 października 2015 12:08 / 3 osobom podoba się ten post
Ufff, do południa oporządziłam dół (pralnia, łazienka, korytarz, schody), po południu reszta.....
27 października 2015 13:37 / 11 osobom podoba się ten post
Jak ja sie cieszę,że bardzo cięzkie miejsce pracy przerodziło sie w dobre. Moja podopieczna to bardzo sympatyczna osoba i bardzo serdeczna. A takie złe były początki. 
27 października 2015 13:50 / 11 osobom podoba się ten post
Przy pomocy pomyslunku, srubokreta, mlotka, scierki kuchennej(bo mlotek powinien byc gumowy,a jako ze takiego nie posiadam to scierka zwykly unieszkodliwilam) i cos ok.pol tysiaca wszelkich brzydkich wyrazow, zlozylam regal do kuchni. Regal to piwniczny w sumie jest, ale mysle, ze wybrzydzal nie bedzie i moja kuchnia przypadnie mu do gustu... Pol dnia na to stracilam Lece porzadek zrobic i do przedszkola po dzieciaki...przyjemnego popoludnia wszystkim