Na wyjeździe #29

27 października 2015 07:34 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Arabasia .Amen zapomniałas napisać w tym swoim długim poście ,którego nie cytuję ,bo ten jest krótszy.Amen.hi.hi.A Knorr ma 45 lat ,tak ma w profilu,więc jego wyliczanki nijak pasują do wieku ,który posiada.Czytałam wszystkie posty z wczorajszego wieczoru wyborczego,jako ,że byłam po troszę zamieszana i wg.naszego kolegi wychodzi z jego wyliczeń wychodzi ,że jest osobą przed sześćdziesiątką,a profil mówi o innym wieku.Raczej każdy jest świadomy co pisze i jakie wątki ciągnie.Bo jak się miesza ,to potem ciężko pamiętać jak to z tą prawdą po kolei było.Ale mnie to nie obchodzi ,bo każdy może sobie pisać na forum co mu się podoba.I nie zawsze zgodnie z prawdą.Bo kary za to nie ma ,a klawiatura wszystko przyjmie.Amen.

Tereniu , według moich wyliczen to wygląda , że jest minimum " 7 0 " .....no , bo jak inaczej ? według " niego " - ma przed sobą jeszcze 7 x wybory , czyli co 4lata = 28  , odkładał na " filara " 25 lat , wi ęc już masz 53 lata a od urodzenia , czy wieku przedszkolno-szkolnego na żadne filary się nie odkłada , czyli musiał być pełnoletni .........jak byś nie liczyła to wychodzi " 7 0 " miniumum ......jak byk !!! . ....ależ jaka Amelka ? Amelka w tym czasie to pewnie wzorową studentką " P r a w a " była a studenci zajmowali się nauką a nie odkładaniem na " filary "
27 października 2015 07:38 / 3 osobom podoba się ten post
I wyszło chamstwo jak zwykle. Jeśli nie jesteś klakierem szanownego tu grona toś jest wróg, prostak i Amelka, hahahahaha!Jak wściekłe psy płci żeńskiej.
27 października 2015 07:39 / 4 osobom podoba się ten post
Jakoś po tym nocnym mnie straszeniu mam niesmak.
Chyba sobie zrobię wolne od forum.
27 października 2015 07:44 / 4 osobom podoba się ten post
teresadd

Kto Cie straszył Tereniu?. Tez robie wolne.
27 października 2015 07:44 / 5 osobom podoba się ten post
margolcia

I wyszło chamstwo jak zwykle. Jeśli nie jesteś klakierem szanownego tu grona toś jest wróg, prostak i Amelka, hahahahaha!Jak wściekłe psy płci żeńskiej.

Margolciu , aniołku łagodny niczym baranek albo odwrotnie jakoś - pisz tak jak kiedyś fajnie pisałaś , można bylo z Tobą i pożartować i na poważnie popisać .Zarzucasz chamstwo , wściekłe psy płci żeńskiej ......czy tutaj ktoś , kogoś od chamów wyzywa ? czaisz się i wyskakujesz zza krzaków z obelgami . Margolcia !!!!!! ale ta dawna Margolcia wróć
27 października 2015 07:45 / 5 osobom podoba się ten post
teresadd

Nie. Idź dalej z tymi, z którymi Ci po drodze.
Np. ze mną........................................
27 października 2015 07:52 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Margolciu , aniołku łagodny niczym baranek albo odwrotnie jakoś - pisz tak jak kiedyś fajnie pisałaś , można bylo z Tobą i pożartować i na poważnie popisać .Zarzucasz chamstwo , wściekłe psy płci żeńskiej ......czy tutaj ktoś , kogoś od chamów wyzywa ? czaisz się i wyskakujesz zza krzaków z obelgami . Margolcia !!!!!! ale ta dawna Margolcia wróć :-(

Barbaro, ja Ciebie zwyczajnie nie czytam i nie mam przyjemności cytować. Mdli mnie jak otwieram strone O24 i widzę Twoj awatar, tekst z tysiącami kropek i wykrzykników, wybacz znowu mi niedobrze. Chcesz uchodzić za osobę zabawną, miłą a efekt jest taki żeś żałosna jest.
27 października 2015 07:53 / 9 osobom podoba się ten post
Benita

Mam nauczkę .Dwa posty napisałam , a dostało mi się niezłe lanie.nawet straszono czymś nie określonym i zarzucano ,że jestem napastliwa ,obrażam w swoich postach.No cóz ,osoba która to pisała miała widać podstawy ku temu .A tylko miałam inne zdanie w dyskusji.
27 października 2015 07:55 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Powinnam sie podpiąć pod siebie : S P R O S T O W A N I E :  pomroka na oczy i umysł mi sie rzuciła - sorry ! te 7 x wybory to dopiero będę a ja to wyliczyłam jako by już były ! wybaczcie skołowanej głowie .......musi w kwiecie wieku jednak Knorr jest - sorry .....a już mialam taką cichutką nadzieję , już sie nawet " mlodawo " czułam  i się moje czucie przez kolowatą głowę poszszszłłoooooo ........teges
27 października 2015 07:58 / 7 osobom podoba się ten post
margolcia

Barbaro, ja Ciebie zwyczajnie nie czytam i nie mam przyjemności cytować. Mdli mnie jak otwieram strone O24 i widzę Twoj awatar, tekst z tysiącami kropek i wykrzykników, wybacz znowu mi niedobrze. Chcesz uchodzić za osobę zabawną, miłą a efekt jest taki żeś żałosna jest.

........i znowu kropeczki : a jednak czytasz, czytasz , tylko sie wstydzisz do tego przyznać , żeby także na żalosną nie wyjśc 
27 października 2015 08:06 / 4 osobom podoba się ten post
Benita

I  masz rację.Włączam muzykę na wyciszenie,słuchawki na uszy i do roboty.Dobrze Benita że jesteś.
27 października 2015 08:11 / 5 osobom podoba się ten post
u nas na forum taka burza mozgow..polityczna..to dopiero w Polsce dziac sie musi...po powrocie w planie mam spotkan ie towarzyskie z moja siostra,fanatykiem pisu.az sie boje czy udzwigne...
27 października 2015 08:23 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Nie martw śie, mnie też straszono, grożono, że mi pewna Osoba ''dokopie' Też  w tym topiku!
Już mi kiedyś ''dokopała'i   dokładnie o to samo chodziło. Czy Tu tak muśi byc?  Pełna akceptacja, takich czynów tego typu.
27 października 2015 08:38 / 3 osobom podoba się ten post
Za spokojnie było ostatnio? Wywalam od tej pory wszystko co dotyczy polityki oraz kłótnie bezsensowne i do niczego nie prowadzące.
27 października 2015 08:40 / 1 osobie podoba się ten post
Pomoc forum1

Za spokojnie było ostatnio? Wywalam od tej pory wszystko co dotyczy polityki oraz kłótnie bezsensowne i do niczego nie prowadzące.

Zanim wywalisz, przeczytaj post na stronie56. Już kiedyś miałam takowy