Na wyjeździe #30

24 listopada 2015 15:30 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejka moja babcia to o 17.00 już śpi :)
24 listopada 2015 15:30 / 3 osobom podoba się ten post
margolcia

Tzn, Panie Moderatorze, że moncheri jest już, czy była wcześniej koleżanką tej kobiety co wystosowała tego posta o R na stella-forum.

To że była koleżanką Moncherie nie wyklucza tego że nie została oszukana przez firmę R.Mogła się przecież u niego zatrudnić,zabronione? Bo jako koleżanka jego byłej to nie może? Została oszukana to wystosowała posta ku przestrodze,i dobrze.
Fakty są takie że R.usunął swoje zdjęcie z podpisem  Geschäftsführer rodzi sie pytanie,dlaczego? Bez powodu? Dlaczego ma powód ukryć sie? Za plecami kobiety,która wcześniej była" Managerin"    nagle awansowała na właścicielkę,jedyną właścicielkę firmy
24 listopada 2015 15:35
kasiachodziez

Andrejka moja babcia to o 17.00 już śpi :)

Do rana?Toś szczęściara:)
24 listopada 2015 15:38 / 2 osobom podoba się ten post
Ja nie zauważyłam, żeby moncheri czuła sie jakikolwiek wstyd wywlekając swoje prywatne brudy na forum, może ja to dowartosciowywuje? A kto łączy prywatne sprawy R M z działalnościa R? Sama zainteresowana przecież, poczytaj.
24 listopada 2015 15:39 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Do rana?Toś szczęściara:)

Tak Kasiu :) o 16.30 kolacja a potem piżamka i widzimy się następnego dnia tj między 11.00-13.00 jak uda mi się ja z łóżka wyciągnąć bo rano to raczej już nie jest :)
24 listopada 2015 15:43 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Tak Kasiu :) o 16.30 kolacja a potem piżamka i widzimy się następnego dnia tj między 11.00-13.00 jak uda mi się ja z łóżka wyciągnąć bo rano to raczej już nie jest :)

To masz fajnie bo i rano nie trzeba się zrywać i czasu wolnego od licha i trochę:)Zazdraszczam:):):):)
24 listopada 2015 15:44 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

To że była koleżanką Moncherie nie wyklucza tego że nie została oszukana przez firmę R.Mogła się przecież u niego zatrudnić,zabronione? Bo jako koleżanka jego byłej to nie może? Została oszukana to wystosowała posta ku przestrodze,i dobrze.
Fakty są takie że R.usunął swoje zdjęcie z podpisem  Geschäftsführer rodzi sie pytanie,dlaczego? Bez powodu? Dlaczego ma powód ukryć sie? Za plecami kobiety,która wcześniej była" Managerin"    nagle awansowała na właścicielkę,jedyną właścicielkę firmy

Jak chcesz wiedzieć, to zadzwon i zapytaj a nie snuj domysłów, jak juz tyle wyczytałas to pewnie numer tel tez jest znany. Mnie to wisi-dlaczego?
24 listopada 2015 16:21 / 7 osobom podoba się ten post
Margolcia, Ty to musisz mnie jednak kochac Dziekuje za Twe uczucia, jednak nie skorzystam...
Mleczko, tak jak w innym watku napisalam. Masz interes w tym by sprawe rozmydlic. Nie wiem jaki. Czy do Roberta miloscia palasz czy do Anety, mnie to tam rybka. Wiem, ze starasz sie ambitnie.
Liczylam sie, ze znowu przez bloto zostane przeciagnieta. W koncu to norma. Jak o Robercie zle to trzeba ze mnie suke zrobic. Pewnie, zeby mu latwiej bylo. A moze przyjemniej. Nie wiem, nie znam sie.
Tak, skontaktowalam sie z ta osoba. I tak, mam ja w znajomych. Od wczoraj. I owszem, rozmawialam z sama poszkodowana. Bo mnie szlag trafia, ze historia znowu sie powtarza. Ze nic sie nie nauczyl. I ze szarga nazwisko nie tylko swoje, ale i moich dzieci. Bo nosza jego nazwisko.
A co do samej firmy.... Zauwazyliscie, ze adres www nie odpowiada nazwie firmy, za to bardzo kojarzy sie z inna? To tez oczywiscie normalne w kazdej branzy...
24 listopada 2015 16:28 / 10 osobom podoba się ten post
moncherie

Margolcia, Ty to musisz mnie jednak kochac:-) Dziekuje za Twe uczucia, jednak nie skorzystam...
Mleczko, tak jak w innym watku napisalam. Masz interes w tym by sprawe rozmydlic. Nie wiem jaki. Czy do Roberta miloscia palasz czy do Anety, mnie to tam rybka. Wiem, ze starasz sie ambitnie.
Liczylam sie, ze znowu przez bloto zostane przeciagnieta. W koncu to norma. Jak o Robercie zle to trzeba ze mnie suke zrobic. Pewnie, zeby mu latwiej bylo. A moze przyjemniej. Nie wiem, nie znam sie.
Tak, skontaktowalam sie z ta osoba. I tak, mam ja w znajomych. Od wczoraj. I owszem, rozmawialam z sama poszkodowana. Bo mnie szlag trafia, ze historia znowu sie powtarza. Ze nic sie nie nauczyl. I ze szarga nazwisko nie tylko swoje, ale i moich dzieci. Bo nosza jego nazwisko.
A co do samej firmy.... Zauwazyliscie, ze adres www nie odpowiada nazwie firmy, za to bardzo kojarzy sie z inna? To tez oczywiscie normalne w kazdej branzy...

Moncherie, daj sobie spokój. Paniom M, które tak bronią pana R, wcale nie chodzi o niego i jego podejrzaną firmę. Chodzi im o to , żeby dokopać Tobie, bo Cię nie lubią zwyczajnie. Przecież to jest oczywiste. Poza tym nie wiem czemu się tłumaczysz, dlaczego masz kogoś wśród znajomych na FB?
Co komu do domu jak chałupa nie jego?
24 listopada 2015 16:39 / 7 osobom podoba się ten post
doda1961

Moncherie, daj sobie spokój. Paniom M, które tak bronią pana R, wcale nie chodzi o niego i jego podejrzaną firmę. Chodzi im o to , żeby dokopać Tobie, bo Cię nie lubią zwyczajnie. Przecież to jest oczywiste. Poza tym nie wiem czemu się tłumaczysz, dlaczego masz kogoś wśród znajomych na FB?

Czyli tylko po to by mi dokopac robia z oszusta i naciagacza ofiare??? Matko Boska... Jak malo czlowieczenstwa trzeba miec w sobie? I co tu duzo o milosci do blizniego pisac jak im to lotto ile jeszcze takich oszukanych bedzie. Grunt, ze zmieszaja mnie z blotem... Obrzydliwe stare baby... I nie o wiek mi tu chodzi...
24 listopada 2015 16:44 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

To jest już nas dwoje którzy nie wiedzą o co biega........

Nie smuć się , bo jest nas więcej ;-)
24 listopada 2015 16:48 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Margolcia, Ty to musisz mnie jednak kochac:-) Dziekuje za Twe uczucia, jednak nie skorzystam...

Ty lepiej napisz, że go kochasz, ze jesteś zazdrosna bo jeszcze na coś liczyłaś a sie zawiodłaś i bedzie po sprawie. Jak do tej pory to sama szargasz nazwisko swoich dzieci, w necie nic nie ginie, kiedyś pewnie "serdecznie" Ci za to podziękują.
24 listopada 2015 16:49 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie smuć się , bo jest nas więcej ;-)

a niech nam zazdroszczą niech nawet o nas piszą a co taammmm :)
24 listopada 2015 16:53 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

A ciebie i twoją  opinię to ja mam pomiedzy dwoma dużymi palcami u nóg..
24 listopada 2015 16:53 / 3 osobom podoba się ten post
Tak się dzisiaj napracowałam , boli mnie każdy gnatek , myślałam , że sobie po południu posiedzę przy lapku , odpocznę , poczytam a tu gdzie nie wejdę to jakieś spory , wytykania . Nic to , trza się będzie wczuć w sytuację i zacząć działać , bo podobno " jak żeś wlazł między wrony ......."