Na wyjeździe #30

24 listopada 2015 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
Ja nie,nie nadążyłabym za nią Giunta nawet jak spaceruje,to biegaTak myślę,tak ją sobie wyobrażam
24 listopada 2015 20:15
Marta

Ja nie,nie nadążyłabym za nią:-) Giunta nawet jak spaceruje,to biega:-)Tak myślę,tak ją sobie wyobrażam:-)

Marta, a mi wsio jedno, mam 2 rece i 2 nogi, cos by tam za Giunta polecialo;))) Ty nawet nie wiesz jak dziala sama mysl, wyrwania sie z domu bez plecaka w formie babki!!!
24 listopada 2015 20:15 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

A ja idę na spacer :)

Poczekaj na mnie , tylko fajki i zapalniczkę wezmę ;-)
24 listopada 2015 20:18 / 6 osobom podoba się ten post
Marta

Ja nie,nie nadążyłabym za nią:-) Giunta nawet jak spaceruje,to biega:-)Tak myślę,tak ją sobie wyobrażam:-)

A co tam ! ...ja to się nawet mogę za nią poturlać , jak będzie miała mnie dość to mi powie : " odturlaj się Baśka ode mnie " i się wezmę i odturlam ..... spodobało mi się to słowo " odturlaj "
24 listopada 2015 20:35
U kogo padal dzis snieg i byla pogoda pod psem???
24 listopada 2015 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie od wczoraj pi...i pada deszcz przeplatany sniegiem i wieje okropny wiatr. Dzieki wielkiemu Andy moja roleta juz mi w nocy nie gra, zalatwil ja bezbolesnie;)
24 listopada 2015 20:51 / 3 osobom podoba się ten post
poznanianka1

dziś niektóre Panie maja zły dzień,albo zespół napięcia przed....albo nasiliły się objawy menopauzy:)

Coś ty kobito tu już dużo kobiet menelpauze ma za sobą  
24 listopada 2015 20:53
U mnie też szaro buro i co dzień pada na zmianę deszcz ,albo deszcz ze śniegiem dobrze ,że to ostatni tydzień.
24 listopada 2015 20:54 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Coś ty kobito tu już dużo kobiet menelpauze ma za sobą :lol2: 

Mary, no mi tez od czasu do czasu prywatny heizung sie zalaczaale u mnie na poddaszu to sie w tym momencie nawet przydaje, corka babki zaoszczedzi na pradzie;)
24 listopada 2015 20:55 / 4 osobom podoba się ten post
U mnie też wilgotno i zimno, ale wsiadłam do busa byle jakiego i dojechałam do Konigstein. Polatałam, zamek poogladałam z oddali. Pocztówke do domu wyslalam a niech widzą, że światowa dama i co rusz z innego miejsca karte przysyła 
24 listopada 2015 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

U mnie też wilgotno i zimno, ale wsiadłam do busa byle jakiego i dojechałam do Konigstein. Polatałam, zamek poogladałam z oddali. Pocztówke do domu wyslalam a niech widzą, że światowa dama i co rusz z innego miejsca karte przysyła :brawo1:

hahhaa i niech Ci zazdroszcza , ze Ci tak dobrze. Swoja droga jak niektore z Was moga tak sobie z domu , wsiasc do obojetnie czegos i polatac???? Jestescie w robocie czy na wywczasach???
24 listopada 2015 21:04 / 3 osobom podoba się ten post
Otworzyłem temat "Uwaga na pośrednika".
Bez kłótni tam proszę i bez wycieczek osobistych.
24 listopada 2015 21:06 / 2 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Otworzyłem temat "Uwaga na pośrednika".
Bez kłótni tam proszę i bez wycieczek osobistych.

Modus, wszyscy beda grzeczni:) do momentu....
24 listopada 2015 21:07 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Poczekaj na mnie , tylko fajki i zapalniczkę wezmę ;-)

Tak zeby sie bardziej dotlenic 
24 listopada 2015 21:07 / 2 osobom podoba się ten post
leni

Modus, wszyscy beda grzeczni:) do momentu....

Liczę że zawsze będa grzeczni