Na wyjeździe #30

24 listopada 2015 16:58 / 8 osobom podoba się ten post
Widzę ,że jestem pośrednio zamieszana w historię fejsbukowo- oszustową.Każdy wg.życzenia ma znajomych .Tak to działa ,że zapraszamy lub przyjmujemy zaproszenia od róźnych osób.I tyle .Mieszkam w demokratycznym państwie i nikomu nie muszę się tłumaczyć z niczego.I dzięki Bogu ,że jest możliwość aby ostrzec chociaż jedną osobę przed nieuczciwym pośrednikiem.Od tego jesteśmy ,żebyśmy to robiły.A w każdym maglu typu FB zawsze trochę prawdy jest,a przecież skądś te informacje brać musimy.Moncheri ode mnie dostała namiary na poszkodowaną osobę i tyle.I to jej całą znajomość z tą osobą.
24 listopada 2015 18:05 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Tak się dzisiaj napracowałam , boli mnie każdy gnatek , myślałam , że sobie po południu posiedzę przy lapku , odpocznę , poczytam a tu gdzie nie wejdę to jakieś spory , wytykania . Nic to , trza się będzie wczuć w sytuację i zacząć działać , bo podobno " jak żeś wlazł między wrony ......."

A moze pododawajmy sie do znajomych na Fb? Bedzie zabawa dla śledczych 
24 listopada 2015 18:12 / 5 osobom podoba się ten post
ciężki miałam dzień...dzisiaj...ale żyję.....
Pojechałam z dziadziem do lekarza, a tam problem z parkowaniem bo nie miejsc, na piewsze wolne miejsce zagapiłam i ktoś mnie ubiegł..... a drugie było wzdłuż pomiedzi samochoadami i parkowałam 15 min i w końcy się udało i do lekarza też zdążyliśmy..........nawet czekaliśmy jeszcze 45 min......lekarka pyta się kto prowadził, a PDP mówi że ja....zdziwina........bo zawsze była jego siostra.......powrót troszkę nerwowy był...ale się udało.....
Niestety, w czwartek powtórka z rozrywki, bo musimy znowu jechać........
Pojechała rowerkiem się odstresować do zwierzynca Lange Erlen.....i poooo raz pierwszy widziała stado jeleni....zawsze tam były, ale schowane, a teraz ładnie się pokazały.........wstawię zdjęcie....napiszcze proszę czy choć widać.......https://lh3.googleusercontent.com/quVRVbfAAJG5YGQ_HBEU9I5TzZte36v7gwH4Nmd9hDfXf56gLmkZwEoAhd_mrn6GDjpvnb35qCwMe6GRTJ_rLFGAsQmyka3CiCxzuA6azBS78ZnT42MAamgGxPTq1WhIglwJNjnE1MOmVblqjAMnFnaYmJ2EN1cl9mivRN8AVLEy4JfuxFjYXBuq-WFShd2PkdclwHdukvFyApNKBBY04NUKubUhZjWNEC08V-Ml9Lh8wV5W7eA9yh1emhRXnXuyaXeP1OeMMoSeOaFEgUE-gDeaUTbG7PzIex7nS0WtlpzsjcAHGq4p4AHgzFQd5VvtJmu8PlUprFPYHgzlGn4lhpAYkVmqmGFItCK5nNI5sBKBzR5LMxp57igrxqtMoCef1gL6r-EVbh585t6vGhWMGxv7YXIEdFyCKMJghPZ9BPcDT4CnAGZi9iAXUdgk6Y1gu_K5VtKtiqiP8ArKiNGCwXqFe39FnyM9hd85TVUPWZ4pckxzT6TuyJYn2AnpGeOi_vb_uUGpJd7RADbmHK516quPAucaz0LQ7B6PGKVL_Kk=s573-no
24 listopada 2015 18:14 / 1 osobie podoba się ten post
widac Anerik;)
24 listopada 2015 18:45 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Moncherie, daj sobie spokój. Paniom M, które tak bronią pana R, wcale nie chodzi o niego i jego podejrzaną firmę. Chodzi im o to , żeby dokopać Tobie, bo Cię nie lubią zwyczajnie. Przecież to jest oczywiste. Poza tym nie wiem czemu się tłumaczysz, dlaczego masz kogoś wśród znajomych na FB?
Co komu do domu jak chałupa nie jego?

Doda weż sie opamietaj , wiem  że do mnie pijesz skonczyłas z kefirem teraz  pan R. zacytuj mi jeden moj wpis w ktorym go bronie. Jesli juz cos piszę to ogólnie o szerzeniu plotek i pomowień. Proszę zacytuj.

Nie znam ani pana R ani żadnego innego pana ktory prowadzi firmę zatrudniającą opiekunki. Jak nikomu do domu bo chałupa nie jego to weź sie odturlaj.

24 listopada 2015 19:47 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko1

Doda weż sie opamietaj , wiem  że do mnie pijesz skonczyłas z kefirem teraz  pan R. zacytuj mi jeden moj wpis w ktorym go bronie. Jesli juz cos piszę to ogólnie o szerzeniu plotek i pomowień. Proszę zacytuj.

Nie znam ani pana R ani żadnego innego pana ktory prowadzi firmę zatrudniającą opiekunki. Jak nikomu do domu bo chałupa nie jego to weź sie odturlaj.

Jasne. Niech tak będzie jak mówisz. Proszę tylko nie przypisuj mi słów, których nigdy w stosunku do ciebie nie uzyłam. To nie ja nazwałam cie kefirem, ani innymi wyrobami mlecznymi!
24 listopada 2015 19:50 / 4 osobom podoba się ten post
margolcia

A ciebie i twoją  opinię to ja mam pomiedzy dwoma dużymi palcami u nóg..

Z wzajemnoscią !
24 listopada 2015 19:54
Pomoc forum1

W ogóle nic z tego nie rozumiem :moderator1:

ja tez wlasnie...
24 listopada 2015 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Jasne. Niech tak będzie jak mówisz. Proszę tylko nie przypisuj mi słów, których nigdy w stosunku do ciebie nie uzyłam. To nie ja nazwałam cie kefirem, ani innymi wyrobami mlecznymi!

Nie  niech będzie, jak cos piszesz to pisz prawde a  nie klamstwa. Ty czepiłaś sie mnie i ciągle pisałas kefir bo ktos taki nick miał na forum. Ty sie znasz na ludziach, tak pisałaś po pogłęb te wiadomości .
24 listopada 2015 19:59 / 4 osobom podoba się ten post
dziś niektóre Panie maja zły dzień,albo zespół napięcia przed....albo nasiliły się objawy menopauzy:)
24 listopada 2015 20:00 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

ja tez wlasnie...

A ja sobie fejsa poogladałam i co nie co zakumałam.
24 listopada 2015 20:04 / 2 osobom podoba się ten post
poznanianka1

dziś niektóre Panie maja zły dzień,albo zespół napięcia przed....albo nasiliły się objawy menopauzy:)

A jedna pani objawiła sie na forum z tym jakże cennym spostrzeżeniem.
24 listopada 2015 20:05 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Nie  niech będzie, jak cos piszesz to pisz prawde a  nie klamstwa. Ty czepiłaś sie mnie i ciągle pisałas kefir bo ktos taki nick miał na forum. Ty sie znasz na ludziach, tak pisałaś po pogłęb te wiadomości .

Oczywiście, że nie ja to pisałam i zasadniczo to tez się ode mnie odturlaj . Jak ty zmieniałaś nicki na forum, to mnie tutaj jeszcze nie było, więc to ty sobie odśwież pamięć!
24 listopada 2015 20:08 / 4 osobom podoba się ten post
A ja idę na spacer :)
24 listopada 2015 20:11 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

A ja idę na spacer :)

giunta, chetnie bym sie z Toba wybrala;) nie trac czasu, SPACERUJ:)