hahhaa i niech Ci zazdroszcza , ze Ci tak dobrze. Swoja droga jak niektore z Was moga tak sobie z domu , wsiasc do obojetnie czegos i polatac???? Jestescie w robocie czy na wywczasach???

hahhaa i niech Ci zazdroszcza , ze Ci tak dobrze. Swoja droga jak niektore z Was moga tak sobie z domu , wsiasc do obojetnie czegos i polatac???? Jestescie w robocie czy na wywczasach???
Liczę że zawsze będa grzeczni :moderator1:
Kto dba ten ma :-) Dzień wycieczkowy sobie wywalczyłam :-)
Liczę że zawsze będa grzeczni :moderator1:
To ja wam wstawię jeszcze coś z dzisiejszej wyprawy.............i to prosto z puszczy tylko trochę w CH skarłowaciało....takie mam wrażenie.....
Nie wiem czy zauważyliście jak te zwierzatka mnie lubią...jak pięknie się ustawiają do zdjęcia.......
Całe opiekunkowo pozdrawiają.......tak słyszałam...
Chciałam napisać coś o tym liczeniu, ale lepiej niee...... :rozmysla:
To ja wam wstawię jeszcze coś z dzisiejszej wyprawy.............i to prosto z puszczy tylko trochę w CH skarłowaciało....takie mam wrażenie.....
Nie wiem czy zauważyliście jak te zwierzatka mnie lubią...jak pięknie się ustawiają do zdjęcia.......
Całe opiekunkowo pozdrawiają.......tak słyszałam...
a do ilu umiesz ?????
Wybaczam ci jak tez do wiecej nie potrafie :-)
A ty umiesz liczyć? :lol2:
Co znaczy grzeczny ???.....to jasną niespodziewaną mam Cię zapraszać ? :-):-):-)
Po wczorajszym "byczeniu"się dziś następny dzień luzu.Po śniadaniu przychodzi fryzjerka aby głowę Pdp doprowadzić do porządku i aby w Heimie wyglądała jak dama.Po południu wielkie pakowanie.Oczywiście pakowany będzie Koffer Pdp a ja pojadę na ostatnie małe zakupy bo coś na drogę trzeba kupić.Po kolacji zacznę pakować swój Koffer.Jak znam życie będę to robiła kilka razy bo za każdym razem będzie coś nie tak :-)Mam nadzieję,że dam radę wszystko zmieścić :zaklopotanie: