Alina przepiekna ta Twoja stellowa Kicia:-) Tez bym do niej wracala. Albo "niechcaco" ze soba wziela...

Alina przepiekna ta Twoja stellowa Kicia:-) Tez bym do niej wracala. Albo "niechcaco" ze soba wziela...
Cieszyć się czy płakać?
Podpusciłam dzisiaj przepełnioną miłością wywołujac temat typowych dań z jej kraju.No i teraz co tydzień bedzie w soboty gotowała zebym mogła się nauczyć bo cyt.''sam przepis nie wystarczy''
Jutro bedzie musaka?-nie mam pojecia czy dobrze napisałam, a w nastepne soboty inne,tradycyjne,bułgarskie ale nazwy poszły w sina dal.
Może jednak się dogadamy na te 24 dni ?
No to ja piąta jestem.
szósta jestem......wyj..29.12.2015 ...:-)
Super:)...ale, chyba jest cieżko:( Nigdy nie byłam w DE na BN i... nie planuje:) Co innego świeta wielkanocne - już "zaliczyłam" dwa, przy moim krótkim stażu:) Chociaż, pracowałam na zmiany, wigilia, świeta, Sylwester, ale to było ....inaczej:)
Super:)...ale, chyba jest cieżko:( Nigdy nie byłam w DE na BN i... nie planuje:) Co innego świeta wielkanocne - już "zaliczyłam" dwa, przy moim krótkim stażu:) Chociaż, pracowałam na zmiany, wigilia, świeta, Sylwester, ale to było ....inaczej:)