A ja po kolacji siedzę o suchej buzi zawsze. Nawet wody nie pije :-( Łoj ciężko wieczorkami....jakby ciągle pod górke? :strzela z bicza:

A ja po kolacji siedzę o suchej buzi zawsze. Nawet wody nie pije :-( Łoj ciężko wieczorkami....jakby ciągle pod górke? :strzela z bicza:
Za 15 lat to my chyba na:na wozku1: będziemy tam do nich jeździc do opieki.
Nie rób tego :-) bo się odwodnisz :yo:
:lol1: albo do nas ze wschodu opiekunki przyjadą. Jak mnie pdp za coś przepraszają to mówię, że nie ma sprawy, odbije sobie jak sama zatrudnię opiekunkę :lol2:
Nie chce ale muszem. Bo ja musze hormon wieczorem brac a przedtem nie moge jesc i pic :-)
MeryKy, przepraszam ale dlaczego wieczorem???
Ja też muszę ale rano na czczo jak tylko oko odemknę.....
Jejciu, co ja czytam, matjasy czerwone, niedobrze ze mną :matrix:
Margolcia nie strasz siebie i nas :yo: przecież za 15 lat to Ty taaki majątek zbijesz na opiece, że będziesz brzuchem do góry leżała :lol2:
Jaki wózek ??? :-)
Ty to pesymistka jestes. Kiedys, dawno, dawno temu, na poczatku mojej kariery w opiece marzylo mi sie, zeby w PL bylo tak jak w DE. Tej normalnosci mi sie chcialo. Ze np.jak czlowiek pracuje to pieniadze za to dostaje i zyje na odpowiednim poziomie... Pozniej zauwazylam zmiany. Zblizylismy sie do DE:-)Ale nie dlatego, ze u nas tak sie polepszylo. Nie, dlatego, ze DE na kondycji podupadaja... Moze wiec za 15 lat to oni do nas beda jezdzic:-)
Zobaczcie, jaki ładny filmik z rekordu Polski w skokach spadochronowych (formacja 100 osób) :)
https://vimeo.com/147083668