Na wyjeździe #30

02 grudnia 2015 10:46 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Która?- ta , którą Andrea opisała, czy ta hipotetyczna za sztachetami i bejsbolem ? ;)))

Tak naprawdę odlotowe mogą być obydwie, każda w inny sposób :))).

Sztachety juz przerabialem a disco polo to nie ja
02 grudnia 2015 10:47
Juz biore kalendarz do reki.Do kiedy trzeba wplacic ?
02 grudnia 2015 10:56 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Sztachety juz przerabialem a disco polo to nie ja:-)

Nawet mnie przez myśl nie przeszło, że mógłbyś być fanem takiej muzyki :) Po prostu komicznie wyszedł sens wypowiedzi, jak przez pomyłkę mojego posta zacytowałeś :)

P.S. Teraz posługwanie się białą bronią typu sztacheta, odchodzi w niepamięć, bo w większości są ogrodzenia metalowe, na wsiach popularne siatki- rasowego płota z drewna, to już prawie w ogóle nie uświadczysz :))).
02 grudnia 2015 10:59 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nawet mnie przez myśl nie przeszło, że mógłbyś być fanem takiej muzyki :) Po prostu komicznie wyszedł sens wypowiedzi, jak przez pomyłkę mojego posta zacytowałeś :)

P.S. Teraz posługwanie się białą bronią typu sztacheta, odchodzi w niepamięć, bo w większości są ogrodzenia metalowe, na wsiach popularne siatki- rasowego płota z drewna, to już prawie w ogóle nie uświadczysz :))).

Takie czasy ! Az sie łza w oku kreci jak sobie czlowiek przypomni zabawy w remizie 
02 grudnia 2015 11:08 / 2 osobom podoba się ten post

02 grudnia 2015 12:37 / 3 osobom podoba się ten post
Dla samych Ironów warto!  
02 grudnia 2015 12:52
ile wlasciwie przysluguje urlopu opiekunce pracujacej tak , jak ja, prywatnie?
02 grudnia 2015 13:01 / 1 osobie podoba się ten post
Opowiesz nam potem wszystko ??
02 grudnia 2015 13:27 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Gdzie Ty koszmar widzisz ? zabawa jak się patrzy !....przyjrzyj się pierwszemu zdjęciu dokładnie : po " naszej " prawej stronie jak patrzysz na monitor , widzisz dziewczynę z burzą jasnych , jeszcze nie do końca ubloconych włosów ? ....toż to nasza Andreyka jest przecie ! ona już Ci zaprawiona w bojach jest , dla niej to nie pierwszyzna :-):-):-)

E, no skoro tak, to przekonałaś mnie już. A Andrejka szaleje w tym błocie, że ho, hooo. Bardzo ładny koncert-party
02 grudnia 2015 14:00 / 1 osobie podoba się ten post
Czasem potrzebny jest taki resecik :) Utrzymuje przy zdrowych zmysłach i pomaga utrzymać właściwy dystans do życia :)
02 grudnia 2015 14:15 / 2 osobom podoba się ten post
Jeeeedź! :D Ja bym jechała, gdyby nie skakanie, bo już zaplanowałam całe lato na strefie spędzić i w tym roku imprezy koncertowe sobie odpuszczam. Coś za coś :) Na pewno nie pożałujesz :)
02 grudnia 2015 14:17 / 7 osobom podoba się ten post
ORIM

Juz biore kalendarz do reki.Do kiedy trzeba wplacic ?

No już ! jedźta wszystkie a robić to nie będzie komu ! .....żeby tak jaki Hansi albo inny Andy Borg tam występował to bym też się potaplać pojechała , albo jaka Halina Kunicka czy Golce . O ! to by był metal ..........czarny
02 grudnia 2015 14:38 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

To wcale nie musi aż tak drastycznie wyglądać- nie trzeba się tarzać w błocie z innymi, a muzyka fajna. Może byłaś w Jarocinie kiedy? Mnie się parę razy zdarzyło pojechać z ekipą i wrażenia niezapomniane. Bejsbolami ani sztachetami nikt się nie tłukł- takie atrakcje to się na discopolowych spędach  zdarzają, bądź remizach, czy w takich miejscach gdzie się nimfy w białych kozaczkach lansują i ci z których sałatkę buraczaną mozna zrobić, wrzucając granat do BMW. Ja bym pojechała na twoim miejscu, zresztą i tak mam w planach na taką zakręconą imprezę pojechać :)

Święte słowa.
Masowe imprezy to skupiska różnych osobowości,a bawi się każdy na swój sposób,nikt nikogo do niczego nie namawia.
Koncerty to świetne imprezy i każdy znajdzie tam coś dla siebie.......muzyka łączy....nie ważne jaka:)
Andrea ja bym się nie zastanawiała ani sekundy.....na pewno bym pojechała:)
02 grudnia 2015 16:29 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

To wcale nie musi aż tak drastycznie wyglądać- nie trzeba się tarzać w błocie z innymi, a muzyka fajna. Może byłaś w Jarocinie kiedy? Mnie się parę razy zdarzyło pojechać z ekipą i wrażenia niezapomniane. Bejsbolami ani sztachetami nikt się nie tłukł- takie atrakcje to się na discopolowych spędach  zdarzają, bądź remizach, czy w takich miejscach gdzie się nimfy w białych kozaczkach lansują i ci z których sałatkę buraczaną mozna zrobić, wrzucając granat do BMW. Ja bym pojechała na twoim miejscu, zresztą i tak mam w planach na taką zakręconą imprezę pojechać :)

Tina, aleś mnie ubawiła tym postem ha...ha...ha..... nic dodać nic ująć. Białe kozaczki to kultowe obuwie ha...ha...ha..... Tak na marginesie dość popularne w byłym DDR aktualnie ha...ha...ha.... No a ten granat w BMW wymiata. Muszę mojemu synkowi zapodać, bo jemu się własnie takie auto roi  w główce ha...ha...ha... Tez uważam, że BMW jest tylko dla czerstwych buraków ha...ha...ha...... Teraz na topie jest powiedzonko ,,polaczek-cebulaczek" ha...ha...ha... w/g mojego dziecka ha...ha....ha.... Jak zrobiłam pogadankę, że powinien mnie najpierw zapytac czy nie mam nic przeciwko temu, żeby wielką reklamę na moim własnym płocie zawiesił od kolegi, to mi zarzucił, że się zachowuję jak ,,polaczek-cebulaczek" O dekoracji mojego płotu dowiedziałam się od kuriera, który z paczką przybył, a powinnam chyba od pierworodnego, no ale...... nie chcę być ,,polaczkiem-cebulaczkiem" ha...ha...ha....
02 grudnia 2015 16:42 / 10 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No już ! jedźta wszystkie a robić to nie będzie komu ! .....żeby tak jaki Hansi albo inny Andy Borg tam występował to bym też się potaplać pojechała , albo jaka Halina Kunicka czy Golce . O ! to by był metal ..........czarny :-):-):-)

Oj Baska !!!! Golce to tam wystepuja
A jak uzupelnisz plyny w organizmie to i nawet Andy Gib ci sie objawi o Kunickiej to nie wspomne.
Na takich imprezach to nie wazne kto gra tylko jaka ekipa przyjechala na koncert.Jak czlek chce sie bawic to i przy jednym bebnie ( i kilku flaszkach) bedzie sie bawil