Na wyjeździe #30

02 grudnia 2015 22:22 / 3 osobom podoba się ten post
opiekun_Janusz

Ja już też na dzisiaj mam spokój. Właśnie zobaczyłem swojego synka na kamerce i jestem szczęśliwy.

Janusz, aż musiałam się zalogować....nasz pierwszy forumowy rodzynek TATUSIEM! Gratulacje dla Was!!!!
Zdradż jeszcze w jakim wieku bobo jest...plizz
02 grudnia 2015 22:39 / 7 osobom podoba się ten post
Uczę kota aportowac :P Dobrze mu idzie ;)
02 grudnia 2015 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Uczę kota aportowac :P Dobrze mu idzie ;)

Giunta, mój, jak ma ochotę na zabawę, przynosi rzucaną mu po mieszkaniu myszkę :). Jak ma dosyć, to "aportowanie" się kończy ;).
02 grudnia 2015 22:54
leni

wlasnie dzis ogladalam quis w niemieckiej TV i padlo pytanie jak mial na imie polsko- niemiecki astronom hahaha bylam zaskoczona tym pochodzeniem no ale to wersja historyczna a nie korzeni

Sprawa wcale nie jest prosta i jednoznaczna, tutaj jest sporo ciekawych dyskusji m.in. na ten temat:

http://www.historycy.org/index.php?showtopic=2123&st=45
02 grudnia 2015 22:56
salazar

Giunta, mój, jak ma ochotę na zabawę, przynosi rzucaną mu po mieszkaniu myszkę :). Jak ma dosyć, to "aportowanie" się kończy ;).

No, to właśnie tak się bawimy i my :P
03 grudnia 2015 09:54 / 4 osobom podoba się ten post
''Moja'' Babcia, siedzi i zajada czekoladę
a potem brzuch ją boli.
03 grudnia 2015 10:03 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

''Moja'' Babcia, siedzi i zajada czekoladę
a potem brzuch ją boli.:-)

Heheheh i bedzie Makrogol podawac hahaahahJa juz zakupy zrobiłam ide mojemu panu owoce podac i brac sie za obiade 
03 grudnia 2015 10:37 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

Janusz, aż musiałam się zalogować....nasz pierwszy forumowy rodzynek TATUSIEM! Gratulacje dla Was!!!!:niech zyje:
Zdradż jeszcze w jakim wieku bobo jest...plizz

2 i pół miesiąca.
03 grudnia 2015 10:48 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Heheheh i bedzie Makrogol podawac hahaahah:-)Ja juz zakupy zrobiłam ide mojemu panu owoce podac i brac sie za obiade :gotowanie:

Też idę gotowac obiad
03 grudnia 2015 10:51 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

A co ci sie nie podoba w granicach II RP ?:-) to ta czerwona linia.Jak bede chcial kandydowac w wyborach to bedzie jedyny moj program : zachodnia granica Polski z przed 1945r. Cała zachodnia Polska na mnie zaglosuje:-)

nooooo kolego ,na pol-wsch. to prosze te linie przesunac powyzej Olszyna .Co Ci po glowie chodzi ,haha.Ludzie ratunku ....
03 grudnia 2015 11:02 / 2 osobom podoba się ten post
zosia_samosia

nooooo kolego ,na pol-wsch. to prosze te linie przesunac powyzej Olszyna .Co Ci po glowie chodzi ,haha.Ludzie ratunku ....

A po co? Nie musiałabym się przeprowadzać. .. 
03 grudnia 2015 11:16 / 2 osobom podoba się ten post
ivetta

Kiedyś w innej pracy PDP upierał się ,że Kopernik był Niemcem.Nawet założyłam się z nim o dużą czekoladę Milkę ,że Polakiem .Oboje szukaliśmy w internecie wiadomości ,bo musiałam mu udowodnić swoją rację .Czekoladę mi kupił ,ale i tak udowadniał mi ,że kiedy Kopernik się urodził to Toruń był miastem niemieckim,czyli on ma rację .

A Chopin jest Francuzem
03 grudnia 2015 11:17 / 2 osobom podoba się ten post
emilia

A po co? Nie musiałabym się przeprowadzać. .. :-)

mh ,racja ,ja tez .Drugie dno -jak mnie, wychowala matka Polka to ...juz niech tak zostanie .
03 grudnia 2015 13:59 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Oglądałam dziś na ZDF jakiś teleturniej i jedno z pytań brzmiało:"jak nazywał się NIEMIECKO-POLSKI!!!!!! astronom ,który napisał dzieło "O obrocie sfer niebieskich"-odpowiedź :Copernicus!!!!!!" No,kurde blaszka ,oni ,te Niemiaszki to już na maxa bezczelni są!Ręce "opadowywują" po prostu:(

Nie wiem dlaczego ale odrazu do twojej wypowiedzi -pierwsze moje skojarzenie to film ,,Seksmisja,,cyt,,Albert: No choćby Kopernik!Kobieta 1: To kłamstwo! Kopernik była kobietą!Albert: Einstein?Kobieta 2: Też była kobietą!Maks: A może Curie-Skłodowska też?!Albert: To akurat nie najlepszy przykład…Maks: A bo mnie zmyliły!
03 grudnia 2015 14:02
Hi, hi, hi - ktos musi cierpiec, zeby odpoczywac mogl ktos ... inny. Mozesz mnie pobic, mowilam Claudii, ze ten podjazd MUSI byc. A byla juz wymiana windy w wannie? Bo to tez ma byc, ale to nie moj pomysl...