Ja już też na dzisiaj mam spokój. Właśnie zobaczyłem swojego synka na kamerce i jestem szczęśliwy.

Zdradż jeszcze w jakim wieku bobo jest...plizz
Ja już też na dzisiaj mam spokój. Właśnie zobaczyłem swojego synka na kamerce i jestem szczęśliwy.
Uczę kota aportowac :P Dobrze mu idzie ;)
wlasnie dzis ogladalam quis w niemieckiej TV i padlo pytanie jak mial na imie polsko- niemiecki astronom hahaha bylam zaskoczona tym pochodzeniem no ale to wersja historyczna a nie korzeni
Giunta, mój, jak ma ochotę na zabawę, przynosi rzucaną mu po mieszkaniu myszkę :). Jak ma dosyć, to "aportowanie" się kończy ;).
''Moja'' Babcia, siedzi i zajada czekoladę
a potem brzuch ją boli.:-)
Janusz, aż musiałam się zalogować....nasz pierwszy forumowy rodzynek TATUSIEM! Gratulacje dla Was!!!!:niech zyje:
Zdradż jeszcze w jakim wieku bobo jest...plizz
Heheheh i bedzie Makrogol podawac hahaahah:-)Ja juz zakupy zrobiłam ide mojemu panu owoce podac i brac sie za obiade :gotowanie:
A co ci sie nie podoba w granicach II RP ?:-) to ta czerwona linia.Jak bede chcial kandydowac w wyborach to bedzie jedyny moj program : zachodnia granica Polski z przed 1945r. Cała zachodnia Polska na mnie zaglosuje:-)
nooooo kolego ,na pol-wsch. to prosze te linie przesunac powyzej Olszyna .Co Ci po glowie chodzi ,haha.Ludzie ratunku ....
Kiedyś w innej pracy PDP upierał się ,że Kopernik był Niemcem.Nawet założyłam się z nim o dużą czekoladę Milkę ,że Polakiem .Oboje szukaliśmy w internecie wiadomości ,bo musiałam mu udowodnić swoją rację .Czekoladę mi kupił ,ale i tak udowadniał mi ,że kiedy Kopernik się urodził to Toruń był miastem niemieckim,czyli on ma rację .
A po co? Nie musiałabym się przeprowadzać. .. :-)
Oglądałam dziś na ZDF jakiś teleturniej i jedno z pytań brzmiało:"jak nazywał się NIEMIECKO-POLSKI!!!!!! astronom ,który napisał dzieło "O obrocie sfer niebieskich"-odpowiedź :Copernicus!!!!!!" No,kurde blaszka ,oni ,te Niemiaszki to już na maxa bezczelni są!Ręce "opadowywują" po prostu:(