aaaa ja tam juz nic nie pisze :D skarzyc sie zle, chwlic zle, w zyciu ludziom sie nie dogodzi :)

aaaa ja tam juz nic nie pisze :D skarzyc sie zle, chwlic zle, w zyciu ludziom sie nie dogodzi :)
Tina, aleś mnie ubawiła tym postem ha...ha...ha..... nic dodać nic ująć. Białe kozaczki to kultowe obuwie ha...ha...ha..... Tak na marginesie dość popularne w byłym DDR aktualnie ha...ha...ha.... No a ten granat w BMW wymiata. Muszę mojemu synkowi zapodać, bo jemu się własnie takie auto roi w główce ha...ha...ha... Tez uważam, że BMW jest tylko dla czerstwych buraków ha...ha...ha...... Teraz na topie jest powiedzonko ,,polaczek-cebulaczek" ha...ha...ha... w/g mojego dziecka ha...ha....ha.... Jak zrobiłam pogadankę, że powinien mnie najpierw zapytac czy nie mam nic przeciwko temu, żeby wielką reklamę na moim własnym płocie zawiesił od kolegi, to mi zarzucił, że się zachowuję jak ,,polaczek-cebulaczek" O dekoracji mojego płotu dowiedziałam się od kuriera, który z paczką przybył, a powinnam chyba od pierworodnego, no ale...... nie chcę być ,,polaczkiem-cebulaczkiem" ha...ha...ha....
Oglądałam dziś na ZDF jakiś teleturniej i jedno z pytań brzmiało:"jak nazywał się NIEMIECKO-POLSKI!!!!!! astronom ,który napisał dzieło "O obrocie sfer niebieskich"-odpowiedź :Copernicus!!!!!!" No,kurde blaszka ,oni ,te Niemiaszki to już na maxa bezczelni są!Ręce "opadowywują" po prostu:(
Kiedyś w innej pracy PDP upierał się ,że Kopernik był Niemcem.Nawet założyłam się z nim o dużą czekoladę Milkę ,że Polakiem .Oboje szukaliśmy w internecie wiadomości ,bo musiałam mu udowodnić swoją rację .Czekoladę mi kupił ,ale i tak udowadniał mi ,że kiedy Kopernik się urodził to Toruń był miastem niemieckim,czyli on ma rację .
Kiedyś w innej pracy PDP upierał się ,że Kopernik był Niemcem.Nawet założyłam się z nim o dużą czekoladę Milkę ,że Polakiem .Oboje szukaliśmy w internecie wiadomości ,bo musiałam mu udowodnić swoją rację .Czekoladę mi kupił ,ale i tak udowadniał mi ,że kiedy Kopernik się urodził to Toruń był miastem niemieckim,czyli on ma rację .
logika Niemcow :-) Jak miasto w granicach Niemiec to wszyscy w nim to Niemcy :-)
Tak na marginesie to Niemcy chyba dopiero w 1967 r uznali nasze granice Urodzeni wiec przed ta data na ziemiach zachodnich Polacy to Niemcy :-)
no i niech tak im w glowach zostanie , byle granic nie chcieli przesuwac.)
A co ci sie nie podoba w granicach II RP ?:-) to ta czerwona linia.Jak bede chcial kandydowac w wyborach to bedzie jedyny moj program : zachodnia granica Polski z przed 1945r. Cała zachodnia Polska na mnie zaglosuje:-)