Mam pytanie czy jezeli wasz pdp trafil do szpitala na dluzszy czas to co wtedy z opiekunka.moja trafila dzisiaj w nocy i dlatego pytam.
Mam pytanie czy jezeli wasz pdp trafil do szpitala na dluzszy czas to co wtedy z opiekunka.moja trafila dzisiaj w nocy i dlatego pytam.
chce powiedziec, ze powiedziec to, co sie mysli , to jest super uczucie. Wczoraj byla zakrecona corka babci cale 30 minut i w miedzy czasie powiedzialam jej , ze potrzebuje kase na jedzenie. Szybko odpowiedziala, ze da , zagladnela do portfela i mowi , ze ma tylko 20 eu. Powiedzialam, ze potrzebuje na poniedzialek a ona - ale Achim przyniosli ci przed dwoma tygodniami 75 eu. Tak , odpowiedzialam , to byla kasa za moj tutaj spedzony weekend no i do tego wisisz mi 5 eu bo umawialysmy sie za kazdy przepracowany weekend dasz mi 80 eu a wiec ???? Aha , tak powiedziala, tak jutro ci przyniose. Jeszcze jedna rzecz, ktora mnie powalila na kolana ze smiechu. Jak wiecie przed naszym sporem co wtorek Achim przychodzil z waga i odwazal placki ziemniaczane ile zjada hahahha od momentu sporu, nie gotuje juz nikomu oprocz babci. Corka wczoraj mowi- a Achim ma swiateczne zyczenie???? co wtorek placki. hahah mowie jej szybko, ze to zyczenie juz w tamtym roku zrealizowalam i nie przyjmuje zadnych zyczen od nikogo i nie zycze nikomu hahaha ona nie wiedziala co ma powiedziec. To byla super sprawa, miec odwage powiedziec co sie mysli bez wzgledu na reakcje przeciwnika,)
No,Lenoczka-jeszcze będa z Ciebie ludzie:):):):)I nie bolało,prawda?:)A jaka satysfakcja:):)Placki odważać....no ,oni to naprawdę pop.......i są.
Grudzień ,a tu jeszcze jakieś krzaczki na różowo kwitną :)
Kochani , ja jako forumowy leniuch nie wyszukuję " Pożegnajek " , tylko żegnam się już z wami tutaj .Ok.21,30 wyjeżdżam stąd , jeszcze tylko ze zmienniczką na małe zakupy pójdę , pokażę gdzie , co jak i za ile i do domciu . Jeśli ktoś z Was ma nadzieję , że z domu się nie będę odzywać to jest w błędzie . Buziaki dla Wszystkich , do " popisania " , pa :przytula:
Kochani , ja jako forumowy leniuch nie wyszukuję " Pożegnajek " , tylko żegnam się już z wami tutaj .Ok.21,30 wyjeżdżam stąd , jeszcze tylko ze zmienniczką na małe zakupy pójdę , pokażę gdzie , co jak i za ile i do domciu . Jeśli ktoś z Was ma nadzieję , że z domu się nie będę odzywać to jest w błędzie . Buziaki dla Wszystkich , do " popisania " , pa :przytula: