Na wyjeździe #30

06 grudnia 2015 09:22 / 3 osobom podoba się ten post
waren alle höflich?
06 grudnia 2015 10:30 / 1 osobie podoba się ten post
Nie za bardzo Przynajmniej ja nie.Ale prezent dostanę:)
06 grudnia 2015 11:28 / 1 osobie podoba się ten post
Mojej zmienniczce córka pdp już dała się we znaki...A łudziłam się że może tylko ja nie przypadłam jej do gustu.Niestety to jednak po prostu taki charakter i tam chyba każda opiekunka będzie" nie taka"jak potrzeba...
06 grudnia 2015 13:35 / 2 osobom podoba się ten post
Mam doła i jest mi smutno, nawet czekolady nie dostałam na Mikołaja, choć moja PDP ma ich całą szufladę..co za chytrusy, obżera się tymi czekoladami jak ja mam pauzę, a później mówi,że ma duży cukier ( bierze insulinę).... Jeszcze 2 tygodnie, Boże daj mi cierpliwości!!!
06 grudnia 2015 13:53
Kochani nie wiem czy w odpowiednim dziale pytam-Ale czy Amelka jest nadal na ,,Opiekunkach,,?
06 grudnia 2015 14:16 / 1 osobie podoba się ten post
ale mam dołaaaaaaaaaaaaaaaa:(((( ryczę jak bóbr...ja chcę do domu...:(((
06 grudnia 2015 14:30
Ann1967

Mam doła i jest mi smutno, nawet czekolady nie dostałam na Mikołaja, choć moja PDP ma ich całą szufladę..co za chytrusy, obżera się tymi czekoladami jak ja mam pauzę, a później mówi,że ma duży cukier ( bierze insulinę).... Jeszcze 2 tygodnie, Boże daj mi cierpliwości!!!

To mamy tyle samo
Mogę Ci dotrzymać towarzystwa w odliczaniu.U mnie nie jest źle-gdyby jeszcze tych wizyt codziennych nie było to miejsce idealne.
06 grudnia 2015 14:34 / 1 osobie podoba się ten post
Wiem , wiem, jestem tu dla kasy..życie tak się poukładało,że musiałam zrezygnować z kierowniczego stanowiska, z gabinetu, z wysokich obcasów , z 30 sukienek w garderobie...:((( Wszystko runęło..muszę być silna..muszę pracować, zarabiać...ale jestem tylko  Kobietą- Puchem marnym..ogromnym wrażliwcem...
06 grudnia 2015 14:37 / 1 osobie podoba się ten post
agama

To mamy tyle samo :-)
Mogę Ci dotrzymać towarzystwa w odliczaniu.U mnie nie jest źle-gdyby jeszcze tych wizyt codziennych nie było to miejsce idealne.

Wiem muszę wytrwać...nie mam innego wyjścia..rodzina bardzo chytra, 50 e na przeżycie...babka 90kg  na wózku...agencja mnie okłamała na temat stanu  babki, mam nocne wstawanie...gdyby nie  to ,że potrzebuję kasy i mam na utrzymaniu  cały dom i  dziecko na studiach, to  wróciłabym po 2 dniach...ale  tkwię..jeszcze 2 tygodnie..ciężkie   dni....mam dość...po nowym roku  znowu muszę szukać....
06 grudnia 2015 14:38 / 1 osobie podoba się ten post
Dziekuje Andrea,Szkoda,,,,,,,,,,,,ma wielkie  i dobre serce-to wiem napewno
06 grudnia 2015 14:44 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea  przyrzekłam moim synom i mamie,że żadne euro mi nie wynagrodzi świąt z Nimi...mam tylko ich...nie wyobrażam sobie  świąt w DE...w obcym domu z obcymi ludźmi..choć agnecje kuszą   premiami do 300e.....nie  dałabym rady...Podziwiam Ciebie i inne Opiekunki..chylę czoła....
Na pewno do Was  tu zaglądne  aby Wam wszystkim pożyczyć i przytulić..
06 grudnia 2015 14:46 / 2 osobom podoba się ten post
Może w końcu znajdę dobrą rodzinę...aby wracać tam ...nie mam  szczęścia  w życiu, w miłości, nawet w pracy w DE..ech życie..:((
06 grudnia 2015 14:47 / 11 osobom podoba się ten post
Magda na straży dziadeczków już stoi, a ja zaraz wskakuję z buty, zabieram co moje i zamykam drzwi z drugiej strony. Odezwę się za kilka dni, jak już będę w domu, a tymczasem życzę wszystkim spokojności i uśmiechu. Takiego zwyczajnego z dna serca :)
06 grudnia 2015 14:49 / 3 osobom podoba się ten post
Ann1967

ale mam dołaaaaaaaaaaaaaaaa:(((( ryczę jak bóbr...ja chcę do domu...:(((

Ty wstrętna bekso  zaraz mi tu przestań !!! Poszukaj lepiej jakiegoś sposobu, żeby Cię ten dołek nie masakrował. Nie wiem, wypij podwójną kawę, zjedz tabliczkę czekolady albo idź na spacer. Zostało Ci tylko 2 tygodnie, tylko !!! To pogoda taka, nie becz 
06 grudnia 2015 14:50 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Ty wstrętna bekso :bije2: zaraz mi tu przestań !!! Poszukaj lepiej jakiegoś sposobu, żeby Cię ten dołek nie masakrował. Nie wiem, wypij podwójną kawę, zjedz tabliczkę czekolady albo idź na spacer. Zostało Ci tylko 2 tygodnie, tylko !!! To pogoda taka, nie becz :przytula:

Rozwaliłam się emocjonalnie....sorry..:(((