Na wyjeździe #31

31 grudnia 2015 23:22 / 9 osobom podoba się ten post
Hej, Magdzie, Andrea... dołączam do was...
Przyjechała dziś po południu młodsza córka mojej babuni z życzeniami dla mnie i dwoma, a nawet trzema prezentami. Dostałam ekstra wychodne, bo w końcu ona jest z mamą to ja mam odpocząć, poza tym przyszli jeszcze z krótką wizytą sąsiedzi i jakieś szwagrostwo (ale nie wiem czy córki, czy sąsiadów )
Z wolnego skorzystałam skwapliwie bo potrzebowałam przewietrzyć głowę z durnowatych myśli.
A reszta prezentów to słodycze i ... buteleczka szampana...
Na moje dictum że w pracy i w ogóle stwierdziła że nigdy nie słyszała żeby ktoś poszedł spać 30 grudnia i obudził się 1 stycznia, i opiekunka też ma sylwestra, taką ilością się nie upiję i w ogóle to mam go wypić za zdrowie własne, babuni i ich obydwóch. To jest nakaz
No i co ja się będę nakazom sprzeciwiała???
31 grudnia 2015 23:28 / 1 osobie podoba się ten post
Lili, absolutnie nie wolno Ci się sprzeciwiać !!
31 grudnia 2015 23:33 / 5 osobom podoba się ten post
Toteż przyniosłam sobie resztę smażonego karpia, lampkę na tego szampana (coby kulturalną być) i siedzę z Wami
31 grudnia 2015 23:42 / 4 osobom podoba się ten post
Mnie już okrutnie do podusi ciągnie, bo ja śpioch jestem. Ale jakoś dotrwam.
31 grudnia 2015 23:43 / 5 osobom podoba się ten post
Mycha

Mnie już okrutnie do podusi ciągnie, bo ja śpioch jestem. Ale jakoś dotrwam.

To tak jak i ja,mialam juz od 2 godz spac a tu impra,pisze,dzwonie skladam zyczenia w przerwie tancze  
01 stycznia 2016 00:23
Ewakuowano dwa dworce w Monachium,istnialo ryzyko atakow dzis w nocy.
01 stycznia 2016 01:37 / 6 osobom podoba się ten post
Szczęśliwego Nowego 2016 Roku.
Dla wszystkich Opiekunek i Opiekunów tych w pracy i bawiących się w Ojczyźnie.
01 stycznia 2016 12:34 / 8 osobom podoba się ten post
basiaim,MeryKy,andrea,doda 1961,magdzie czy ja wam zrobilem cos złego ???????

Wcale nie watpie w wasze wdzieki,urok i czar.Jednak tak jak wlaczylem komputer i wszedlem na forum to mnie ciarki przeszly.
Chwile myslalem ze snie po nieprzespanej nocy.Ale gdzie tam na jawie jestem a przed oczami mam sexy dziewczyny lekko rozneglizowane
Widok piekny,nie powiem ze nie.Jednak litosci !!!! Kobiety ja tu na pustyni jestem i bede jeszcze troszke !!!!
Czy wy chcecie abym na zawal padł ?????
Do slodkiego buziaka Ona_lisa juz zaczynam sie powoli (zaznaczam powoli) bez dreszczy przebiegajacych po ciele przyzwyczajac
A wy mi z takimi obrazkami ........................
oj,oj zycie nie oszczedzasz ty mnie
01 stycznia 2016 14:27
ORIM

Wcale nie watpie w wasze wdzieki,urok i czar.Jednak tak jak wlaczylem komputer i wszedlem na forum to mnie ciarki przeszly.
Chwile myslalem ze snie po nieprzespanej nocy.Ale gdzie tam na jawie jestem a przed oczami mam sexy dziewczyny lekko rozneglizowane :-)
Widok piekny,nie powiem ze nie.Jednak litosci !!!! Kobiety ja tu na pustyni jestem i bede jeszcze troszke !!!!:-)
Czy wy chcecie abym na zawal padł ?????:-)
Do slodkiego buziaka Ona_lisa juz zaczynam sie powoli (zaznaczam powoli) bez dreszczy przebiegajacych po ciele przyzwyczajac:-)
A wy mi z takimi obrazkami ........................:-)
oj,oj zycie nie oszczedzasz ty mnie:-)

Orimku, w Twoim wieku, to już jest tzw. zniesmaczenie i wypalenie hiii. Więc, dreszczy na ciele, to Ty już nigdy nie będziesz miał
01 stycznia 2016 14:29 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

Chwile myslalem ze snie po nieprzespanej nocy.Ale gdzie tam na jawie jestem a przed oczami mam sexy dziewczyny lekko rozneglizowane :-)
Widok piekny,nie powiem ze nie.Jednak litosci !!!! Kobiety ja tu na pustyni jestem i bede jeszcze troszke !!!!:-)
Do slodkiego buziaka Ona_lisa juz zaczynam sie powoli (zaznaczam powoli) bez dreszczy przebiegajacych po ciele przyzwyczajac:-)

Popatrz lepiej,jak się zosia_samosia wczoraj ucharakteryzowała...
Uwierz mi,jak ją zobaczysz,wszystkie chęci Ci odejdą      

http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/1280/o-wszystkim-i-o-niczym/sylwestrowy-program---w-pracy--/page/55

01 stycznia 2016 14:46 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Ewakuowano dwa dworce w Monachium,istnialo ryzyko atakow dzis w nocy.

To bujda na resorach. Pod publiczkę, żeby zamknąc usta tym, którzy są niechętni uchodźcom. Niemcy to aktualnie najbezpieczniejszy kraj w Europie. Nie ma mowy o zadnych zamachach terrorystycznych, bo wówczas skończy sie Eldorado dla niekontrolowanej masy uchodźców. Za to bardzo pięknie, medialnie brzmi informacja, że Niemcy sa czujni i udaremnili próbę zamachów, a ze nikt nie miał zamiaru zamachu dokonać to juz jakby inna bajka
01 stycznia 2016 14:48 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

to kara za to, że nie było Cię z nami na forumowym balu sylwestrowym
01 stycznia 2016 15:10 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Orimku, w Twoim wieku, to już jest tzw. zniesmaczenie i wypalenie hiii. Więc, dreszczy na ciele, to Ty już nigdy nie będziesz miał :lol3:

skoro tak sadzisz,to coz zyj dalej w takim przekonaniu
01 stycznia 2016 15:11 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

to kara za to, że nie było Cię z nami na forumowym balu sylwestrowym :wiking:

Ok odpokutuje.
Jednak nie z wlasnej woli mnie nie bylo
01 stycznia 2016 15:42
doda1961

to kara za to, że nie było Cię z nami na forumowym balu sylwestrowym :wiking:

Dokladnie sam wczoraj mi wrozyl zebym spac nie poszla o 22 ,a sam dal nogi za pas cos mnie sie wydaje ze Orim wymiekl to teraz cierp