Koleżanek to on ma dużo ale Martę ma tylko jedną:-)
No i tak ma byc,jak to przeczyta zaraz lepiej mu na duszy sie zrobi:-) :-)
Już zrobiło
Kochani nudze sie jak mops w Sindbadzie wuec napisze wam co nieco o miejscu do którego jadę
Na początek zagadka,miasto słynie z gęsiareczki która całują świeżo upieczeni doktorzy
Będę mieszkać nieopodal,w swoim apartamencie
Żeby nie bylo tak pięknie,moja pdp ma raka mózgu i bywa " impulsywna" wiadomo co to znaczy...ale cóż zdecydowałam się wiec musze to przyjąć
Pani ma ledwo 70 tke wiec przy naszych staruszkach to" młódka".Prowadzi intensywne życie zawodowo - towarzyskie
Zapewne przypomni mi się sztela u Wielkiego Szefa bo będę głównie szoferem...
No to tyle co wiem od firmy a prawdę poznam jutro:-)
Trzymajcie kciuki:-)
Kochani nudze sie jak mops w Sindbadzie wuec napisze wam co nieco o miejscu do którego jadę
Na początek zagadka,miasto słynie z gęsiareczki która całują świeżo upieczeni doktorzy
Będę mieszkać nieopodal,w swoim apartamencie
Żeby nie bylo tak pięknie,moja pdp ma raka mózgu i bywa " impulsywna" wiadomo co to znaczy...ale cóż zdecydowałam się wiec musze to przyjąć
Pani ma ledwo 70 tke wiec przy naszych staruszkach to" młódka".Prowadzi intensywne życie zawodowo - towarzyskie
Zapewne przypomni mi się sztela u Wielkiego Szefa bo będę głównie szoferem...
No to tyle co wiem od firmy a prawdę poznam jutro:-)
Trzymajcie kciuki:-)
Ja mam pytanie do bardziej rozgarnietych ode mnie,jest chyba jakis topik o zwierzetach,nasze pupile czy cos takiego.Potrzebuje porady zwiazanej ze swoja kotka ,a tu pelno jest kociar,moze cos mi doradza,jak wczesniej nie udusze kota:-) :-)

Tak mam w DE jak slowa piosenki
W powitajkach napisalem,ze ruszam w regały bo mam wolny dzien:-) Nikt dajac polubienie posta nie napisal mi ze dzis niedziela:-)
A to wiecej nas robaczkow pozytywnie zakreconych:-),albo faktycznie Bóg czuwa nad moim portfelem:-)
No bo kto inny bylby tak przewrotny w swoich dzialaniach jak nie On !
Sklepy przeciez dzis zamkniete.Nic to i tak ruszam w miasto !!! A co tu tak bede sam siedzial:-)
Moze chociaz oko pociesze jakimis "widokami":-)

Tak mam w DE jak slowa piosenki
W powitajkach napisalem,ze ruszam w regały bo mam wolny dzien:-) Nikt dajac polubienie posta nie napisal mi ze dzis niedziela:-)
A to wiecej nas robaczkow pozytywnie zakreconych:-),albo faktycznie Bóg czuwa nad moim portfelem:-)
No bo kto inny bylby tak przewrotny w swoich dzialaniach jak nie On !
Sklepy przeciez dzis zamkniete.Nic to i tak ruszam w miasto !!! A co tu tak bede sam siedzial:-)
Moze chociaz oko pociesze jakimis "widokami":-)