Na wyjeździe #31

02 stycznia 2016 21:01 / 2 osobom podoba się ten post
Przecie on szukal juz jakiejs kolezanki ,moze znalazl 
02 stycznia 2016 21:05 / 6 osobom podoba się ten post
Koleżanek to on ma dużo ale Martę ma tylko jedną
02 stycznia 2016 21:08 / 4 osobom podoba się ten post
Marta

Koleżanek to on ma dużo ale Martę ma tylko jedną:-)

Bingo Martusia!
02 stycznia 2016 21:09 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Koleżanek to on ma dużo ale Martę ma tylko jedną:-)

No i tak ma byc,jak to przeczyta zaraz lepiej mu na duszy sie zrobi  
02 stycznia 2016 21:12 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

No i tak ma byc,jak to przeczyta zaraz lepiej mu na duszy sie zrobi:-) :-) 

Już zrobiło 
02 stycznia 2016 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Już zrobiło 

02 stycznia 2016 21:19 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Kochani nudze sie jak mops w Sindbadzie wuec napisze wam co nieco o miejscu do którego jadę
Na początek zagadka,miasto słynie z gęsiareczki która całują świeżo upieczeni doktorzy
Będę mieszkać nieopodal,w swoim apartamencie
Żeby nie bylo tak pięknie,moja pdp ma raka mózgu i bywa " impulsywna" wiadomo co to znaczy...ale cóż zdecydowałam się wiec musze to przyjąć
Pani ma ledwo 70 tke wiec przy naszych staruszkach to" młódka".Prowadzi intensywne życie zawodowo - towarzyskie
Zapewne przypomni mi się sztela u Wielkiego Szefa bo będę głównie szoferem...
No to tyle co wiem od firmy a prawdę poznam jutro:-)
Trzymajcie kciuki:-)

2 godziny jazdy samochodem ode mnie
03 stycznia 2016 00:16
Marta

Kochani nudze sie jak mops w Sindbadzie wuec napisze wam co nieco o miejscu do którego jadę
Na początek zagadka,miasto słynie z gęsiareczki która całują świeżo upieczeni doktorzy
Będę mieszkać nieopodal,w swoim apartamencie
Żeby nie bylo tak pięknie,moja pdp ma raka mózgu i bywa " impulsywna" wiadomo co to znaczy...ale cóż zdecydowałam się wiec musze to przyjąć
Pani ma ledwo 70 tke wiec przy naszych staruszkach to" młódka".Prowadzi intensywne życie zawodowo - towarzyskie
Zapewne przypomni mi się sztela u Wielkiego Szefa bo będę głównie szoferem...
No to tyle co wiem od firmy a prawdę poznam jutro:-)
Trzymajcie kciuki:-)

Szerokiej drogi!  Powodzenia na nowej szteli i bezstresowej pracy ......
03 stycznia 2016 08:37 / 2 osobom podoba się ten post
Ja mam pytanie do bardziej rozgarnietych ode mnie,jest chyba jakis topik o zwierzetach,nasze pupile czy cos takiego.Potrzebuje porady zwiazanej ze swoja kotka ,a tu pelno jest kociar,moze cos mi doradza,jak wczesniej nie udusze kota
03 stycznia 2016 08:42 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Ja mam pytanie do bardziej rozgarnietych ode mnie,jest chyba jakis topik o zwierzetach,nasze pupile czy cos takiego.Potrzebuje porady zwiazanej ze swoja kotka ,a tu pelno jest kociar,moze cos mi doradza,jak wczesniej nie udusze kota:-) :-)

03 stycznia 2016 08:46
Dziekuje basiaim
03 stycznia 2016 09:20 / 11 osobom podoba się ten post
Pochwalijki zaginęły, a to tam się nadaje.
Przyjechałam raniutko - czekało na mnie śniadanko. Obiad też już czeka gotowy.
Po śniadanku dostałam prezent IMIENINOWY - czego się nie praktykuje w de ! Przecudną skórzaną torebkę. Granatową. Naprawdę jest piękna. Bardzo mi się podoba. Jeszcze zbieram szczękę z podłogi. No tego to ja się nie spodziewałam !!
03 stycznia 2016 09:46 / 5 osobom podoba się ten post

Tak mam w DE jak slowa piosenki

W powitajkach napisalem,ze ruszam w regały bo mam wolny dzien Nikt dajac polubienie posta nie napisal mi ze dzis niedziela
A to wiecej nas robaczkow pozytywnie zakreconych,albo faktycznie Bóg czuwa nad moim portfelem
No bo kto inny bylby tak przewrotny w swoich dzialaniach jak nie On !
Sklepy przeciez dzis zamkniete.Nic to i tak ruszam w miasto !!! A co tu tak bede sam siedzial
Moze chociaz oko pociesze jakimis "widokami"
03 stycznia 2016 10:42 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

W powitajkach napisalem,ze ruszam w regały bo mam wolny dzien:-) Nikt dajac polubienie posta nie napisal mi ze dzis niedziela:-)
A to wiecej nas robaczkow pozytywnie zakreconych:-),albo faktycznie Bóg czuwa nad moim portfelem:-)
Sklepy przeciez dzis zamkniete.Nic to i tak ruszam w miasto !!! A co tu tak bede sam siedzial:-)
Moze chociaz oko pociesze jakimis "widokami":-)

Miałeś nasze całkowite przyzwolenie na niedzielne zakupy
03 stycznia 2016 10:43 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

W powitajkach napisalem,ze ruszam w regały bo mam wolny dzien:-) Nikt dajac polubienie posta nie napisal mi ze dzis niedziela:-)
A to wiecej nas robaczkow pozytywnie zakreconych:-),albo faktycznie Bóg czuwa nad moim portfelem:-)
Sklepy przeciez dzis zamkniete.Nic to i tak ruszam w miasto !!! A co tu tak bede sam siedzial:-)
Moze chociaz oko pociesze jakimis "widokami":-)

Hi hi Mireczku... Najlepsze z tego wszystkiego jest to że jak mi wczoraj powiedziałeś o ruszaniu w regały to też nie zaskoczyłam; a przecież mam weekendowe wolne i przez to że córka PDP przyjechała trochę później niż powinna (miała sensowne wytłumaczenie, ha ha ) mnie też ominęło łażenie po sklepach