Dokladnie sam wczoraj mi wrozyl zebym spac nie poszla o 22 ,a sam dal nogi za pas :-) cos mnie sie wydaje ze Orim wymiekl:-) to teraz cierp:-)
Dokladnie sam wczoraj mi wrozyl zebym spac nie poszla o 22 ,a sam dal nogi za pas :-) cos mnie sie wydaje ze Orim wymiekl:-) to teraz cierp:-)
cierpie bo nie spalem cala noc ! Teraz ide lulu - tak do kolacji chociaz
Ja na poważnie się martwię....
Tu piszesz,że nie spałeś całą noc (nie z własnej woli)...
W innym temacie,że czeka Cię kilkanaście dni bez pdp....
Wszystko ok?
tak sobie.Jak juz sie poskladam z kawaleczkow w jedna calosc to opisze swojego Sylwestra.
Szybko sie poskladam mysle ze juz jutro.
Moja pdp wyladowala w klinice
basiaim,MeryKy,andrea,doda 1961,magdzie czy ja wam zrobilem cos złego ???????
Wcale nie watpie w wasze wdzieki,urok i czar.Jednak tak jak wlaczylem komputer i wszedlem na forum to mnie ciarki przeszly.
Chwile myslalem ze snie po nieprzespanej nocy.Ale gdzie tam na jawie jestem a przed oczami mam sexy dziewczyny lekko rozneglizowane :-)
Widok piekny,nie powiem ze nie.Jednak litosci !!!! Kobiety ja tu na pustyni jestem i bede jeszcze troszke !!!!:-)
Czy wy chcecie abym na zawal padł ?????:-)
Do slodkiego buziaka Ona_lisa juz zaczynam sie powoli (zaznaczam powoli) bez dreszczy przebiegajacych po ciele przyzwyczajac:-)
A wy mi z takimi obrazkami ........................:-)
oj,oj zycie nie oszczedzasz ty mnie:-)
Popatrz na mnie-tak dla równowagi i ciarki Ci przejdą.
Kochani nudze sie jak mops w Sindbadzie wuec napisze wam co nieco o miejscu do którego jadę
Na początek zagadka,miasto słynie z gęsiareczki która całują świeżo upieczeni doktorzy
Będę mieszkać nieopodal,w swoim apartamencie
Żeby nie bylo tak pięknie,moja pdp ma raka mózgu i bywa " impulsywna" wiadomo co to znaczy...ale cóż zdecydowałam się wiec musze to przyjąć
Pani ma ledwo 70 tke wiec przy naszych staruszkach to" młódka".Prowadzi intensywne życie zawodowo - towarzyskie
Zapewne przypomni mi się sztela u Wielkiego Szefa bo będę głównie szoferem...
No to tyle co wiem od firmy a prawdę poznam jutro:-)
Trzymajcie kciuki:-)