Na wyjeździe #31

01 stycznia 2016 15:47
magdzie

Dokladnie sam wczoraj mi wrozyl zebym spac nie poszla o 22 ,a sam dal nogi za pas :-) cos mnie sie wydaje ze Orim wymiekl:-) to teraz cierp:-) 

cierpie bo nie spalem cala noc ! Teraz ide lulu - tak do kolacji chociaz
01 stycznia 2016 15:48 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Dasz rade  
Tak ciezko bylo :
01 stycznia 2016 16:58 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Całą noc, mówisz?... Hmmm, to może lepiej wracaj tu zaraz i opowiedz te cierpiące przeżycia bo zaczynają mi różne myśli chodzić po głowie, wiesz? He He
01 stycznia 2016 18:38
ORIM

Ja na poważnie się martwię....

Tu piszesz,że nie spałeś całą noc (nie z własnej woli)...
W innym temacie,że czeka Cię kilkanaście dni bez pdp....

Wszystko ok?
01 stycznia 2016 18:42 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Ja na poważnie się martwię....

Tu piszesz,że nie spałeś całą noc (nie z własnej woli)...
W innym temacie,że czeka Cię kilkanaście dni bez pdp....

Wszystko ok?

tak sobie.Jak juz sie poskladam z kawaleczkow w jedna calosc to opisze swojego Sylwestra.
Szybko sie poskladam mysle ze juz jutro.
Moja pdp wyladowala w klinice
01 stycznia 2016 19:01
ORIM

tak sobie.Jak juz sie poskladam z kawaleczkow w jedna calosc to opisze swojego Sylwestra.
Szybko sie poskladam mysle ze juz jutro.
Moja pdp wyladowala w klinice

Niestety,tak podejrzewałam,że coś w tym kierunku poszło.
01 stycznia 2016 19:02 / 1 osobie podoba się ten post
Cholewka...naprawdę,muszę się już przebrac....
01 stycznia 2016 21:11 / 2 osobom podoba się ten post
Ja dzis po sylwesrtowej nocy z pdp dzien bardzo pracowity mialam. Do 2:30 w nocy nie spali przy paczu trzeba bylo siedziec i sluchac piosenek bawarskich i jodlowania a z rana praca jak zwykle od 7-ej z rana a przy tym kapiele sobie zazyczyli rozbieranie choinki i ogolne porzadki-jak caly rok taki przede mna jak pierwszy dzien to szok! a zaznaczam, ze jeszcze konca pracy nie mam, (na chwile tu jestem) kolo 15-ej zakomunikowalam pdp, ze wychodze na spacer bo musze sie dotlenic i poszlam tu na pobliski cmentarz i znalazlam cmentarzysko Polskich zołnierzy którzy tutaj zgineli. Postraram sie zdjecia tu wrzucic, ale nie wiem czy mi sie uda.Nad tymi grobami chyba z godz. stalam taka jakas zaduma mnie naszła......
01 stycznia 2016 22:08 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

basiaim,MeryKy,andrea,doda 1961,magdzie czy ja wam zrobilem cos złego ???????

Wcale nie watpie w wasze wdzieki,urok i czar.Jednak tak jak wlaczylem komputer i wszedlem na forum to mnie ciarki przeszly.
Chwile myslalem ze snie po nieprzespanej nocy.Ale gdzie tam na jawie jestem a przed oczami mam sexy dziewczyny lekko rozneglizowane :-)
Widok piekny,nie powiem ze nie.Jednak litosci !!!! Kobiety ja tu na pustyni jestem i bede jeszcze troszke !!!!:-)
Czy wy chcecie abym na zawal padł ?????:-)
Do slodkiego buziaka Ona_lisa juz zaczynam sie powoli (zaznaczam powoli) bez dreszczy przebiegajacych po ciele przyzwyczajac:-)
A wy mi z takimi obrazkami ........................:-)
oj,oj zycie nie oszczedzasz ty mnie:-)

Popatrz na mnie-tak dla równowagi i ciarki Ci przejdą.
01 stycznia 2016 22:41 / 6 osobom podoba się ten post
Knorr

Popatrz na mnie-tak dla równowagi i ciarki Ci przejdą.

i nastepna noc do d....... Teraz bede miał leki
01 stycznia 2016 23:00 / 3 osobom podoba się ten post
02 stycznia 2016 12:16 / 2 osobom podoba się ten post
Dobrze,że już dziś sklepy otwarte.
Nie,żebym kupowac coś chciała,ale jakoś tak lepiej przeleciec się po miescie,gdy ludzi innych spotkac można.

Z drugiej strony niedobrze,bo przeceny słodyczy są i trochę mi się nawinęło do koszyka .....
02 stycznia 2016 19:00 / 9 osobom podoba się ten post
Bylismy dzis w miescie tzn ja babcia,corka i wnuczka babci.Babcia od samego poczatku szukala gdzie mozna sie kawy napic,kawy jak kawy ale zjesc ciacho Pochodzilysmy troche po sklepach ,troche wystaw obejrzanych,ba nawet dziwnym trafem zatrzymalysmy sie przy wystawie z bielizna ,a byla to meska ,wyeksponowane slipy meskie na manekinie ,babcia zaraz na mnie i mowi: Co sie tak patrzysz ,on tam nic nie ma Corka az krzyknela Mamo!! I wszyscy w smiech.Cos tak podejrzewam ze babcinka to dobra byla ,no fakt mozna powiedziec ,ze jest jeszcze jurna -76 lat
I takie mile popoludnie bylo dzis,cos innego.
02 stycznia 2016 20:56 / 8 osobom podoba się ten post
Kochani nudze sie jak mops w Sindbadzie wuec napisze wam co nieco o miejscu do którego jadę
Na początek zagadka,miasto słynie z gęsiareczki która całują świeżo upieczeni doktorzy
Będę mieszkać nieopodal,w swoim apartamencie
Żeby nie bylo tak pięknie,moja pdp ma raka mózgu i bywa " impulsywna" wiadomo co to znaczy...ale cóż zdecydowałam się wiec musze to przyjąć
Pani ma ledwo 70 tke wiec przy naszych staruszkach to" młódka".Prowadzi intensywne życie zawodowo - towarzyskie
Zapewne przypomni mi się sztela u Wielkiego Szefa bo będę głównie szoferem...
No to tyle co wiem od firmy a prawdę poznam jutro
Trzymajcie kciuki
02 stycznia 2016 21:00 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Kochani nudze sie jak mops w Sindbadzie wuec napisze wam co nieco o miejscu do którego jadę
Na początek zagadka,miasto słynie z gęsiareczki która całują świeżo upieczeni doktorzy
Będę mieszkać nieopodal,w swoim apartamencie
Żeby nie bylo tak pięknie,moja pdp ma raka mózgu i bywa " impulsywna" wiadomo co to znaczy...ale cóż zdecydowałam się wiec musze to przyjąć
Pani ma ledwo 70 tke wiec przy naszych staruszkach to" młódka".Prowadzi intensywne życie zawodowo - towarzyskie
Zapewne przypomni mi się sztela u Wielkiego Szefa bo będę głównie szoferem...
No to tyle co wiem od firmy a prawdę poznam jutro:-)
Trzymajcie kciuki:-)

Jedziesz do Getyngi