Szerokiej drogi! Powodzenia na nowej szteli i bezstresowej pracy ......
Szerokiej drogi! Powodzenia na nowej szteli i bezstresowej pracy ......
Pochwalijki zaginęły, a to tam się nadaje.
Przyjechałam raniutko - czekało na mnie śniadanko. Obiad też już czeka gotowy.
Po śniadanku dostałam prezent IMIENINOWY - czego się nie praktykuje w de ! Przecudną skórzaną torebkę. Granatową. Naprawdę jest piękna. Bardzo mi się podoba. Jeszcze zbieram szczękę z podłogi. No tego to ja się nie spodziewałam !!
Hi hi Mireczku... :-) Najlepsze z tego wszystkiego jest to że jak mi wczoraj powiedziałeś o ruszaniu w regały to też nie zaskoczyłam; a przecież mam weekendowe wolne i przez to że córka PDP przyjechała trochę później niż powinna (miała sensowne wytłumaczenie, ha ha :-) ) mnie też ominęło łażenie po sklepach :-)
Dziękuję.Bezstresowa sztela to z pewnością nie będzie,sam wyjazd z podziemnego parkingu to masakra,a dalej tylko gorzej...:-(
Babcia miła- na razie,no ale dzisiaj jeszcze syna ma,zobaczymy jutro jak syn odjedzie
- jedzenie z górnej półki w ogóle wszystko tu z górnej półki - mieszkanie super - to plusy
ale jak zobaczyłam kalendarz babci wypełniony po brzegi- co dzień cos,to juz wiem,nie zaznam tutaj spokoju:-)
Odmiana po nudnej szteli w M.
Myszko, a Ty gdzie masz tak nastrojowo????? zazdroszcze bo chce zeby mi d.... o wreszcie zdrowo wymarzlo:)