Na wyjeździe #31

03 stycznia 2016 20:58 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Ja widzę po aucie jakie problemy miały poprzednie opiekunki:-) postaram się nie dorobić innych rys i wgnieceń ale nie gwarantuję:-)

Bo to pewnie były posiadaczki  praw jazdy od ponad 20 lat. ))) No w końcu gdzieś to doświadczenie zdobyć trzeba )))
04 stycznia 2016 11:10
Zimno, zimno brrrr. Okrutny sprawdzian wytrzymałości - deska klozetowa z samego rana, po wygrzebaniu się z kołderki. Może ten technik z częściami do pieca dzisiaj dotrze. Ale dziadek od wczoraj skruszony chodzi, to chyba dlatego, że się głupio upierał że piec jest dobry. Że to drzwi tak trzaskają co jakiś czas. Wczoraj mówiłam mu, że nie podnosimy rolet, będzie wtedy cieplej. Popatrzył na mnie jak na głupka. Dzisiaj, pewnie po rozmowie ze znajomymi nie protestował. Tylko środkową, najwęższą chce mieć podniesioną. Albo zobaczył, że sąsiedzi nie podnieśli rolet. Ręce opadają czasami. Zimno brrrr.
04 stycznia 2016 11:14 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

Bo to pewnie były posiadaczki  praw jazdy od ponad 20 lat. :-)))) No w końcu gdzieś to doświadczenie zdobyć trzeba :-))))

Też mam tutaj takie auto. Prawy bok zarysowany a właściwie zdarty. Poprzedniczka załatwiła go chyba przy wjezdżaniu do garażu. Teraz nie chce wogóle do niego wjezdżać. Mam wrażenie, że większość jezdżących pań ma prawo jazdy "niedzielne".
04 stycznia 2016 11:19 / 10 osobom podoba się ten post
Witajcie, melduje się z pracy Po południu, napiszę i odpisze,,,,,,,,,,już pisze.
Chyba powinno byc dobrze, Rodzina przywitała mnie bardzo miło. Pokój mam fajne, jest internet
Aaaa, i Podopieczna miła jest
04 stycznia 2016 14:49 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

U mnie zima na całego, nawet chwilami zawiewało. 

Fajnie jak by u nas z tym mrozem śnieg się pojawił :)
04 stycznia 2016 14:49
Mycha

U mnie zima na całego, nawet chwilami zawiewało. 

Fajnie jak by u nas z tym mrozem śnieg się pojawił :)
04 stycznia 2016 15:11 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Witajcie, melduje się z pracy Po południu, napiszę i odpisze:-),,,,,,,,,,już pisze.
Chyba powinno byc dobrze, Rodzina przywitała mnie bardzo miło. Pokój mam fajne, jest internet :-)
Aaaa, i Podopieczna miła jest :-)

Znasz takie powiedzenie " Nie chwal dnia , przed zachodem słońca " ? Oczywiście żartuję , ale życzę Ci żeby dobre wrażenie nie znikło szybko ! 
04 stycznia 2016 16:04 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Witajcie, melduje się z pracy Po południu, napiszę i odpisze:-),,,,,,,,,,już pisze.
Chyba powinno byc dobrze, Rodzina przywitała mnie bardzo miło. Pokój mam fajne, jest internet :-)

Witaj po naszej stronie lustra
Spokojności na szteli Ci życzę i niech czas płynie miło
04 stycznia 2016 17:11 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Na poczatku zawsze tak jest  Poczekamy trochę co czas przyniesie. Życzę Ci dobrego miejsca. 
04 stycznia 2016 17:26
ja mam takie głupie pyt -czy ja mogę bezpiecznie prać w pralce PDP-iecznego swoje rzeczy? codziennie piorę jego zmoczone i nie tylko pościele w 60 stopniach ale mam wrażenie,że ten bęben już przesiąknięty jest zapachem tego moczu
więc się zastanawiam czy to oby higieniczne jest takie używanie wspólnej pralki i czy czegoś się nie nabawię... skórnego...
04 stycznia 2016 17:31
Kama84

ja mam takie głupie pyt -czy ja mogę bezpiecznie prać w pralce PDP-iecznego swoje rzeczy? codziennie piorę jego zmoczone i nie tylko pościele w 60 stopniach ale mam wrażenie,że ten bęben już przesiąknięty jest zapachem tego moczu
więc się zastanawiam czy to oby higieniczne jest takie używanie wspólnej pralki i czy czegoś się nie nabawię... skórnego...

Wlej butelkę octu proszek i nastaw na gotowanie to domowy sposób można też kupić w Rossmanie DM do czyszczenia pralki wsypujesz i tez puszczasz pusta pralkę będzie pachnieć :) u mnie było to samo ale zmienniczka prała w 40st :(
04 stycznia 2016 17:31
Kama84

Kama, ja , jak pewnie wiekszośc z nas piore swoje rzeczy w pralce pdp, tylko, ja do płukanai rzeczy pdp i swoich też, zawsze dodaje Sagrotan, lub inny płyn do dezynfekcji :) Mysle,że nie ma takiego ryzyka:) Zawsze też możesz przed swoim praniem "wyprac dodatkowo pralke":)
04 stycznia 2016 17:48
dzięki dziewczyny,poźniej sobie zapiszę te środki, a ocet mam tylko pół butelki i to jabłkowy ...
04 stycznia 2016 17:49
Kama84

W DMie kupisz "Wäsche Desinfektionen" 
04 stycznia 2016 18:19 / 1 osobie podoba się ten post
BaskaS

Znasz takie powiedzenie " Nie chwal dnia , przed zachodem słońca " ? :-) Oczywiście żartuję , ale życzę Ci żeby dobre wrażenie nie znikło szybko ! 

Znam To powiedzenie, poczekam, zobaczę,,,??