Na wyjeździe #31

04 stycznia 2016 18:20 / 1 osobie podoba się ten post
Zmarzłam dzisiaj trochę ale mamy już ogrzewanie. Najwyżej wezmę jakąś aspirynkę na noc.
04 stycznia 2016 18:21 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Na poczatku zawsze tak jest :-) Poczekamy trochę co czas przyniesie. Życzę Ci dobrego miejsca. 

Może dlatego, uśmiechają się, żebym nie zwiała ha, haa . Po tygodniu, już będę wiedziec, co i jak,,,
Dziękuje Mycha
04 stycznia 2016 18:23 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Witaj po naszej stronie lustra :-)
Spokojności na szteli Ci życzę i niech czas płynie miło :-)

Dziękuję pięknie Lili
04 stycznia 2016 18:28 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Może dlatego, uśmiechają się, żebym nie zwiała ha, haa . Po tygodniu, już będę wiedziec, co i jak,,,:-)
Dziękuje Mycha :-)

Uśmiechają się, bo Cię wabią i czarują. A za tydzień ....... łuuup pdp odbije, dzieci będą wredne i pogoda do kitu.  Ale Ty ( ja też zresztą ) dzielna opiekunka z PL dasz radę  bo rachunki w domciu czekają. 
Nieeee no, tak nie będzie !!! Będzie cudnie !!! Trzymam kciuki. 
04 stycznia 2016 18:31 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Uśmiechają się, bo Cię wabią i czarują. A za tydzień ....... łuuup pdp odbije, dzieci będą wredne i pogoda do kitu. :lol2: Ale Ty ( ja też zresztą ) dzielna opiekunka z PL dasz radę :lol1: bo rachunki w domciu czekają. 
Nieeee no, tak nie będzie !!! Będzie cudnie !!! Trzymam kciuki. 

Masz rację, bardzo często, tak jest. A My pracujemy  dalej, bo szkoda do domu jechac i rachunki czekają tak jak mówisz.
Samo życie
04 stycznia 2016 19:21
W sobotę o 20:30 startuję w kierunku De :)
04 stycznia 2016 19:32 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

W sobotę o 20:30 startuję w kierunku De :)

Szczęśliwego dotarcia do celu,
04 stycznia 2016 19:38 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Znam To powiedzenie, poczekam, zobaczę,,,??:-)

Zyczę Ci zeby babcia pozostała taka miła do konca,moja niby jest miła ale ma swoje foszki. Dziś niestety musiałam lekko babcię nakierować na własciwy tor i chyba zrozumiała.Zobaczymy dalej.
04 stycznia 2016 19:46 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Zmarzłam dzisiaj trochę ale mamy już ogrzewanie. Najwyżej wezmę jakąś aspirynkę na noc.

Przejdź do dowcipów tam dla Ciebie fotel wyszykowałam 
04 stycznia 2016 19:52 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Przejdź do dowcipów tam dla Ciebie fotel wyszykowałam :-)

Mam stracha ale pójdę 
04 stycznia 2016 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Zyczę Ci zeby babcia pozostała taka miła do konca,moja niby jest miła ale ma swoje foszki. Dziś niestety musiałam lekko babcię nakierować na własciwy tor i chyba zrozumiała.Zobaczymy dalej.

Oby zrozumiała, tego życzę
04 stycznia 2016 21:39 / 9 osobom podoba się ten post
Na wstępie mojego listu--ha,ha-tak kiedyś zaczynało siepisać listy a parafrazując-na wstępie mojego wpisu dziękuję,że jeszcze o mnie pamiętacie.
Urlop miałam dwumiesięczny i od dzisiaj jestem w pracy,z czego cieszę się niezmiernie,albowiem choć lubię niskie temperatury,to jednak -15 jest niezbyt dokładnie tym,co lubię.Tak więc wszystkie pracujące w DE-cieszmy się,że mamy tutaj ciepło(ja mam temp. plusowe i niestety deszczyk,co nie jest miłe,bowiem powoduje,że wybieg moich króliczków,którymi tu się opiekuję jest bardzo błotnisty.
Praca jak praca-wróciłam po raz kolejny na to samo miejsce.Wszyscy się z tego cieszyli bardzo-i ja i pracodawcy.Nie jest żle.I niech tak zostanie-a zostanie na pewno,albowiem nawet niemieckie siły,które mnie tu zastępowały nie sprawdziły się w pracy-jak jedno było dobrze,to na innych odcinkach już niezbyt.Tak więc jka długo będą pieniążki na moją pensję-tak długo będę tu chętnie widziana.Ale samochwała ze mnie,co?Raz nie zawsze.
Internet tutaj stał się niestety dużym problemem.Nawet gospodarze narzekają na zasieg i prędkość.Będzie coś w tej sprawie robione,ale dopiero na wiosnę-co oznacza,że teraz często nie mam zasięgu albo nie wyświetla mi stron,a jak wyświetla-to ładuje się toto bardzo długo.Tak więc zapewne nie będę częstym gościem na forum z tych powodów technicznych.
Na zdrówko nie narzekam-odpukać-nadal zdrowa i żwawa jestem,ale złego diabli nie biorą-pewnie dlatego tak mam.
Widziałam taki wątek jak postanowienia noworoczne.Czy na wesoło,czy na poważnie-nie robię i nigdy nie robiłam żadnych postanowień,tak z przekory,bo jak coś ma się zdarzyć-to się zdarzy a wszelkie wyjazdowe sprawy u mnie zawsze były niespodziewane-a co za tym idzie-zawsze udane.
Ale jedno marzenie mam-chcę kupić sobie mały domek,najlepiej z bali,z dużym terenem do biegania dla psa,koło jakiegoś lasu i wody,i żeby niedrogi był.A gdzie-to nie wiem,bo chyba nad morzem domku z bali nie znajdę?Ha,ha.To takie marzenie jak wyjazd Dody61 na Kubę.
Co do Ani52,to przebywa jeszcze w Niemczech,ale za kilka dni zjeżdża do domku.Czemu nie pisuje-tego nie wiem,a może wiem,alem nie upoważniona do wchodzenia w szczegóły.
A Agamor siedzi sobie na dobrej szteli,pracuje i martwi się swoimi"starymi gnatami" w sensie-jak długo jeszcze będą w stanie znosić taki rodzaj pracy.
O tych 2 osobach co nieco wiem-to piszę-reszty poszukiwanych nie znam-w sensie nie mam prywatnego kontaktu.
A tak z ciekawości zapytam-bowiem będąc w domu laptopa używałam jedynie do płacenia rachunków i nie jestem na bieżąco-czy Kasia 63 oblała egzamin na prawo jazdy?Bo jakby coś czytałam teraz i wydedukowałam,że był z tym jakiś problem.
No i na koniec mego wpisu-pozdrawiam wszystkich serdecznie,życząc dobrego roku.
04 stycznia 2016 21:44
Taaaaa,teorię wzięła i oblała,jutro kolejne podejście,he he.
04 stycznia 2016 21:44
Taaaaa,teorię wzięła i oblała,jutro kolejne podejście,he he.
04 stycznia 2016 21:47
No to wstydż się kobieto.Żeby z jazdy-ale teorię?Jak mogłaś?
Naturalnie żartuję.Teraz teoria jest dość trudna,bo -jeśli się nie mylę-nie ma jednej odpowiedzi,są pytania,że więcej należy zakreślić-takie testy bynajmniej kiedyś gdzieś w internecie napotkałam i usiłowałam "zaliczyć"