Na wyjeździe #31

04 stycznia 2016 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

No to wstydż się kobieto.Żeby z jazdy-ale teorię?Jak mogłaś?
Naturalnie żartuję.Teraz teoria jest dość trudna,bo -jeśli się nie mylę-nie ma jednej odpowiedzi,są pytania,że więcej należy zakreślić-takie testy bynajmniej kiedyś gdzieś w internecie napotkałam i usiłowałam "zaliczyć"

Na 10 zdajacych ze mną,oblało 8....Zaznacza  się tylko jedna odpowiedx ,ale nie ma jak kiedys gotowców -testów.Za każdym razem komputer losuje zestaw pytań dla kazdego-za kazdym razem zestaw skomponowany z innych pytan.A pytan do nauczenia jest ok 3 tys.......przerobiłam je wszystkie nie wiem juz ile razy i jak widac du....Do zaliczenia zabrakło tylko 2 punkty:(Zobaczymy jutro.
04 stycznia 2016 21:54 / 10 osobom podoba się ten post
To chyba sie dzis pozegnamy na jakies 3 miesiace.
Jutro u mnie wielka przeprowadzka i zamieszkam w wynajetym mieszkaniu.Jak tam bedzie z netem to nie mam pojecia.Pozyjemy zobaczymy.
Jesli bym zostal odciety od forum to teraz i dzis dziekuje za wspolnie spedzony czas na wyjedzie.Milo jest posmiac sie i porozmawiac z Wami.Ktoz inny zrozumie jak to jest w naszej pracy.Jeszcze raz dzieki - jak by co to pa pa
04 stycznia 2016 22:05
Powodzenia w tej przeprowadzce.A to mieszkanie to w kraju zmieniasz-czy w De będziesz się osiedlał?-bo jakby nie w temacie jestem.
04 stycznia 2016 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Jutro u mnie wielka przeprowadzka i zamieszkam w wynajetym mieszkaniu.Jak tam bedzie z netem to nie mam pojecia.Pozyjemy zobaczymy.
Jesli bym zostal odciety od forum to teraz i dzis dziekuje za wspolnie spedzony czas na wyjedzie.Milo jest posmiac sie i porozmawiac z Wami.Ktoz inny zrozumie jak to jest w naszej pracy.Jeszcze raz dzieki - jak by co to pa pa

ORIM no nie wyglupiaj sie z tym netem, kup stik i badz z nami. Nie dasz sie chyba temu, aby przeprowadzka Cie od nas oddzielila
04 stycznia 2016 22:18
Impala

No to wstydż się kobieto.Żeby z jazdy-ale teorię?Jak mogłaś?
Naturalnie żartuję.Teraz teoria jest dość trudna,bo -jeśli się nie mylę-nie ma jednej odpowiedzi,są pytania,że więcej należy zakreślić-takie testy bynajmniej kiedyś gdzieś w internecie napotkałam i usiłowałam "zaliczyć"

To się jeszcze trzeba w tok myślenia wariata wczuć :). Ja już tą nową teorię zdawałam, poszło dobrze, ale na pierwszym egzaminie praktycznym stres mnie zeżarł. Powtarzałam manewr parkowania równoległego, i ni cholery, nie zrobiłam, noga się na sprzęgle telepała- ale też nie miałam dobrze wyćwiczonego tego manewru. Za drugim ogarnęłam jakoś, stres był, jakieś tam błędy też, nie stowrzyłam zagrożenia na drodze , ani w aucie i zdałam :)

Ale pamiętam historyjki, których się nasłuchałam w poczekalni wordu. Tyczyły się nowych aut, w których wsteczny miał inaczej wskakiwać, a drogowe to się włączało nie od siebie, ale zupełnie odwrotnie i jeszcze parę innych ciekawych szczegółów :) Acha, egzaminator mi drzwi nie zamknął, bo chamem nie był, inaczej bym do auta nie wsiadła, aaa postojowych nie wyłączył złośliwiec jeden;))
Tak, że w każdej sytuacji trzeba mieć swój rozum i się niepotrzebnie nie nakręcać.
04 stycznia 2016 22:19
kasia63

Na 10 zdajacych ze mną,oblało 8....Zaznacza  się tylko jedna odpowiedx ,ale nie ma jak kiedys gotowców -testów.Za każdym razem komputer losuje zestaw pytań dla kazdego-za kazdym razem zestaw skomponowany z innych pytan.A pytan do nauczenia jest ok 3 tys.......przerobiłam je wszystkie nie wiem juz ile razy i jak widac du....Do zaliczenia zabrakło tylko 2 punkty:(Zobaczymy jutro.

Dasz radę :)
04 stycznia 2016 22:22 / 1 osobie podoba się ten post
leni

ORIM no nie wyglupiaj sie z tym netem, kup stik i badz z nami. Nie dasz sie chyba temu, aby przeprowadzka Cie od nas oddzielila

mam dwa  ale raz to ich niecierpie a dwa ze nie wiem jak bedzie z zasiegiem
04 stycznia 2016 22:27 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

mam dwa :-) ale raz to ich niecierpie a dwa ze nie wiem jak bedzie z zasiegiem

cierpie nie cierpie MASZ TU BYC masz leb i ....... to kombinuj
04 stycznia 2016 22:27 / 3 osobom podoba się ten post
Impala

Powodzenia w tej przeprowadzce.A to mieszkanie to w kraju zmieniasz-czy w De będziesz się osiedlał?-bo jakby nie w temacie jestem.

to mieszkanie jest wynajete na czas budowy nowego domu.Stary bedzie burzony teraz.Bede w nim mieszkal razem z moja pdp.Nie zmieniam kraju i nie osedlam sie w DE.Zmieniam tylko adres i bede z ta sama pdp
04 stycznia 2016 22:28 / 1 osobie podoba się ten post
leni

cierpie nie cierpie MASZ TU BYC:aniolki: masz leb i ....... to kombinuj:-)

pokombinuje a co z tego wyjdzie zobaczymy
04 stycznia 2016 22:34 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

pokombinuje a co z tego wyjdzie zobaczymy

Ja tez proszę nie znikaj eee nie podoba mi sie to twoje nowe mieszkanie
04 stycznia 2016 22:44 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

Ja z modemem swoim jeździłam zawsze i miałam internet, chociaż czasami słaby? Ale lepsze to niż nic? Nie wyobrażam sobie odcięcia od sieci na wygnaniu? 
05 stycznia 2016 10:38 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Ja z modemem swoim jeździłam zawsze i miałam internet, chociaż czasami słaby? Ale lepsze to niż nic? Nie wyobrażam sobie odcięcia od sieci na wygnaniu? :wiezienie:

Ja też sobie tego nie wyobrażam, ale czasy modemu są już za mną. Teraz to najwyżej się nowy starter kupi do tekefonu i internet już jest.
05 stycznia 2016 10:48 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

mam dwa :-) ale raz to ich niecierpie a dwa ze nie wiem jak bedzie z zasiegiem

Dobra, dobra - masz nas dość i przy okazji chcesz odpocząć  Jak możesz Orimku !!!  Przecież są inne możliwości. 3 miesiące bez Orima to trochę długo. Może jakiś dobry sąsiad będzie miał ??? 
05 stycznia 2016 12:16
pewnie to pytanie było już wielokrotnie zadawane ,ale jakoś nie potrafie znależć odpowiedzi,więc pytam...czy ktoś zna adres internetowy na którym mogła bym ogladać naszą telewizje?Nie mam tv polskiej i pewnie mieć nie będe ,bo poraz enty wczoraj wałkowałam temat podłączenia.Sama jakoś nie mogę znależć działającego linku internetowego-wszystko płatne..