Na wyjeździe #31

05 stycznia 2016 12:23 / 1 osobie podoba się ten post
05 stycznia 2016 12:23
http://www.radiointernetowe.com.pl/#trojka
05 stycznia 2016 13:05 / 2 osobom podoba się ten post
Jestem Głupia, głupia i jeszcze raz, głupia! Rzadko mi się ktoś podoba [chodzi mi o mężczyznę]. Wczoraj widziałam Go, zaraz mi ''wpadł w oko'' Mój 
  Typ mężczyzny, czyli brunet, miłe oczka itd, itp. Zamieniliśmy ze dwa słowa . Dzisiaj byłam tam, żeby kupic coś  do obiadu na jutro, powiedziałam, 
 że do sosu potrzebuję, jest to mały sklepik Patrzył cały czas na mnie
, uśmiechał się, rozmawiał. Zapytał czy może dołączyc do obiadu?, Nie pytajcie
  , co Mu odpowiedziałam . Z moim podejściem do spraw 
Damsko- Męskich, nigdy nie znajdę Faceta
! Głupia jestem i tyle,,,,,,,,,,,
05 stycznia 2016 13:25 / 2 osobom podoba się ten post
Zmądrzeje, jak będę miec chyba 70-Lat ! w tej kwestii ,,,,,,,,,,Chyba mi jest pisane, że mam już sama życ.
05 stycznia 2016 13:35
Impala

Na wstępie mojego listu--ha,ha-tak kiedyś zaczynało siepisać listy a parafrazując-na wstępie mojego wpisu dziękuję,że jeszcze o mnie pamiętacie.
Urlop miałam dwumiesięczny i od dzisiaj jestem w pracy,z czego cieszę się niezmiernie,albowiem choć lubię niskie temperatury,to jednak -15 jest niezbyt dokładnie tym,co lubię.Tak więc wszystkie pracujące w DE-cieszmy się,że mamy tutaj ciepło(ja mam temp. plusowe i niestety deszczyk,co nie jest miłe,bowiem powoduje,że wybieg moich króliczków,którymi tu się opiekuję jest bardzo błotnisty.
Praca jak praca-wróciłam po raz kolejny na to samo miejsce.Wszyscy się z tego cieszyli bardzo-i ja i pracodawcy.Nie jest żle.I niech tak zostanie-a zostanie na pewno,albowiem nawet niemieckie siły,które mnie tu zastępowały nie sprawdziły się w pracy-jak jedno było dobrze,to na innych odcinkach już niezbyt.Tak więc jka długo będą pieniążki na moją pensję-tak długo będę tu chętnie widziana.Ale samochwała ze mnie,co?Raz nie zawsze.
Internet tutaj stał się niestety dużym problemem.Nawet gospodarze narzekają na zasieg i prędkość.Będzie coś w tej sprawie robione,ale dopiero na wiosnę-co oznacza,że teraz często nie mam zasięgu albo nie wyświetla mi stron,a jak wyświetla-to ładuje się toto bardzo długo.Tak więc zapewne nie będę częstym gościem na forum z tych powodów technicznych.
Na zdrówko nie narzekam-odpukać-nadal zdrowa i żwawa jestem,ale złego diabli nie biorą-pewnie dlatego tak mam.
Widziałam taki wątek jak postanowienia noworoczne.Czy na wesoło,czy na poważnie-nie robię i nigdy nie robiłam żadnych postanowień,tak z przekory,bo jak coś ma się zdarzyć-to się zdarzy a wszelkie wyjazdowe sprawy u mnie zawsze były niespodziewane-a co za tym idzie-zawsze udane.
Ale jedno marzenie mam-chcę kupić sobie mały domek,najlepiej z bali,z dużym terenem do biegania dla psa,koło jakiegoś lasu i wody,i żeby niedrogi był.A gdzie-to nie wiem,bo chyba nad morzem domku z bali nie znajdę?Ha,ha.To takie marzenie jak wyjazd Dody61 na Kubę.
Co do Ani52,to przebywa jeszcze w Niemczech,ale za kilka dni zjeżdża do domku.Czemu nie pisuje-tego nie wiem,a może wiem,alem nie upoważniona do wchodzenia w szczegóły.
A Agamor siedzi sobie na dobrej szteli,pracuje i martwi się swoimi"starymi gnatami" w sensie-jak długo jeszcze będą w stanie znosić taki rodzaj pracy.
O tych 2 osobach co nieco wiem-to piszę-reszty poszukiwanych nie znam-w sensie nie mam prywatnego kontaktu.
A tak z ciekawości zapytam-bowiem będąc w domu laptopa używałam jedynie do płacenia rachunków i nie jestem na bieżąco-czy Kasia 63 oblała egzamin na prawo jazdy?Bo jakby coś czytałam teraz i wydedukowałam,że był z tym jakiś problem.
No i na koniec mego wpisu-pozdrawiam wszystkich serdecznie,życząc dobrego roku.

Impala, z Bali domy są do przeniesienia, musisz tylko posiadac działke. Ja tez chce dom i będę miała [ Ale nie z bali ]
w przyszłym roku, ponieważ Mam dośc MIEJSKICH SMRODÓW! jestem zdecydowana juz.
05 stycznia 2016 13:37 / 1 osobie podoba się ten post
Wiem,,,,,,,,,
05 stycznia 2016 13:38 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Jestem Głupia, głupia i jeszcze raz, głupia! Rzadko mi się ktoś podoba [chodzi mi o mężczyznę]. Wczoraj widziałam Go, zaraz mi ''wpadł w oko'' Mój 
  Typ mężczyzny, czyli brunet, miłe oczka itd, itp. Zamieniliśmy ze dwa słowa . Dzisiaj byłam tam, żeby kupic coś  do obiadu na jutro, powiedziałam, 
 że do sosu potrzebuję, jest to mały sklepik Patrzył cały czas na mnie
, uśmiechał się, rozmawiał. Zapytał czy może dołączyc do obiadu?, Nie pytajcie
  , co Mu odpowiedziałam :-(. Z moim podejściem do spraw 
Damsko- Męskich, nigdy nie znajdę Faceta
! Głupia jestem i tyle,,,,,,,,,,,:palka:

Rozbawiłaś mnie koleżanko do łez hihi. Nie martw się ,co ma wisieć nie utonie,jak wpadłas mu w oko to na bank jeszcze się spotkacie hihi. Pomyśl,że dzięki temu ,że go spławiłaś będziesz jeszcze bardziej atrakcyjna. Nie smutaj się,mnie też łatwo nie jest
05 stycznia 2016 13:40 / 3 osobom podoba się ten post
Bez sexu nie można życ???? To zapytaj mnie ile czasu żyję w celibacie,nie mam żadnych z objawów w/w ,nie wiem tylko jak z osiąganiem orgazmu,jak sprawdze to dam Ci znać
05 stycznia 2016 13:41 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Zmądrzeje, jak będę miec chyba 70-Lat !:-) w tej kwestii ,,,,,,,,,,Chyba mi jest pisane, że mam już sama życ.

Hihi jak ja Ciebie uwielbiam
05 stycznia 2016 13:42 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Bez sexu nie można życ???? To zapytaj mnie ile czasu żyję w celibacie,nie mam żadnych z objawów w/w ,nie wiem tylko jak z osiąganiem orgazmu,jak sprawdze to dam Ci znać :-)

Ja już jakies trzy Lata w Celibacie jestem. Bo nie dam byle komu i kropka!!!! Taki charakter mam i tyle.
05 stycznia 2016 13:44 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Ja już jakies trzy Lata w Celibacie jestem. Bo nie dam byle komu i kropka!!!! Taki charakter mam i tyle.:-(

hahahhah no to tak jak ja,byle komu nie daję hahahahaha 
05 stycznia 2016 13:44 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Hihi jak ja Ciebie uwielbiam :-)

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
05 stycznia 2016 13:47 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

:-),,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:tanczy:

U mnie może wiosną pojawią się widoki na poznanie kogoś,bo tu jest teren turystyczny i sporo zjeżdza się turystów z Austrii i Szwajcarii. No ale do wiony to z 5 kg musze zrzucic i zobaczymy . A wogóle to my powinnyśmy razem zakupy robić hihi
05 stycznia 2016 13:54 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

U mnie może wiosną pojawią się widoki na poznanie kogoś,bo tu jest teren turystyczny i sporo zjeżdza się turystów z Austrii i Szwajcarii. No ale do wiony to z 5 kg musze zrzucic i zobaczymy :-). A wogóle to my powinnyśmy razem zakupy robić hihi

ha haa
05 stycznia 2016 13:54
Heheh o to lepiej się mnie nie pytaj,dla mnie ta cała technika w telefonach jest za mądra.Cud,że umiałam waths appa zainstalować ...