Bez sexu nie można życ???? To zapytaj mnie ile czasu żyję w celibacie,nie mam żadnych z objawów w/w ,nie wiem tylko jak z osiąganiem orgazmu,jak sprawdze to dam Ci znać :-)
Bez sexu nie można życ???? To zapytaj mnie ile czasu żyję w celibacie,nie mam żadnych z objawów w/w ,nie wiem tylko jak z osiąganiem orgazmu,jak sprawdze to dam Ci znać :-)
Sex jest dobry na wszysko..........brak sexu dzień stracony :sex::przytula::sex:
Ja już jakies trzy Lata w Celibacie jestem. Bo nie dam byle komu i kropka!!!! Taki charakter mam i tyle.:-(
Acha ? z telefonu, na telefon? ok. :-)
No nie przeszadzaj co to jest 3 lata ,to pestka.:-)
Magdzie,przebijasz Ona Lise?
Jestem Głupia, głupia i jeszcze raz, głupia! Rzadko mi się ktoś podoba [chodzi mi o mężczyznę]. Wczoraj widziałam Go, zaraz mi ''wpadł w oko'' Mój
Typ mężczyzny, czyli brunet, miłe oczka itd, itp. Zamieniliśmy ze dwa słowa . Dzisiaj byłam tam, żeby kupic coś do obiadu na jutro, powiedziałam,
że do sosu potrzebuję, jest to mały sklepik Patrzył cały czas na mnie
, uśmiechał się, rozmawiał. Zapytał czy może dołączyc do obiadu?, Nie pytajcie
, co Mu odpowiedziałam :-(. Z moim podejściem do spraw
Damsko- Męskich, nigdy nie znajdę Faceta
! Głupia jestem i tyle,,,,,,,,,,,:palka:
Hej,
wiem, jeszcze nie jestem "na wyjeździe", ale musiałam - Kochana, nie martw się, nie jesteś sama :przytula:
Mam pytanie czy ktos miał pdp z nowotworem,a może jest taki topik? Szukalam ale nie znalazłam ( Andrea pomóż:-))
Jutro zawożę panią na chemię i nie wiem czego sie potem spodziewać? Mogą byc jakies problemy w tym dniu lub później? Wymioty gorączka czy coś ? Ma ktos jakies doświadczenia...?
Dasz radę :)