Oj Ona Lisa,jak będziesz taka nieśmiała Niunia to przegapisz swoją szansę :( Zamiast powiedzieć np.,że obiad jak obiad ,ale na kawę to się chętnie dasz zaprosić:)Jak facet kumaty,to raz dwa załapie:)A taka kawka do niczego przecież nie zobowiązuje:)
Oj Ona Lisa,jak będziesz taka nieśmiała Niunia to przegapisz swoją szansę :( Zamiast powiedzieć np.,że obiad jak obiad ,ale na kawę to się chętnie dasz zaprosić:)Jak facet kumaty,to raz dwa załapie:)A taka kawka do niczego przecież nie zobowiązuje:)
No,nie wiem czy taka "pestka",w jakimś serialu ostatnio mówili,że łasica jak się nie bzyka przez rok to zdycha:(:(:(:(:( Tak więc.....hi hi hi
W "m jak miłość" tak mówili :-)
Ta?? A kto tam w celibacie zyje,przeciez tam,to kazdy z kazdym juz prawie :-) :-)
I to na dluzej:-) ,nie tak jak ja ostatnio przyjechalam na 3 dni ,zdazylam przepchac rury i na drugi dzien ....juz nie dalo rady bo ciotka zawitala :-(:-(
Dobra, dobra - masz nas dość i przy okazji chcesz odpocząć :strach na wroble: Jak możesz Orimku !!! Przecież są inne możliwości. 3 miesiące bez Orima to trochę długo. Może jakiś dobry sąsiad będzie miał ??? :rozmysla:
No nie jestem taki.
Mam jeszcze internet ale nie mam juz łóżka:-)
No ,która tam nie ma netu a ma wolne łóżko?:):):):)Orim wyzwanie rzucił:):):):):)Hi hi hi Tylko się nie pobijcie w kolejce:):):):)
spoko spoko mam wersalke:swiety:
Na wersalce tyż surfować można ,ale się lubi cholera wywracać:):):):)
Na wersalce tyż surfować można ,ale się lubi cholera wywracać:):):):)