Na wyjeździe #31

05 stycznia 2016 20:50 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Żenada :strzela z bicza:

A Ty tak lubisz z biczem ,no no ...ja tez  
05 stycznia 2016 20:57 / 2 osobom podoba się ten post
Nasunęło mi sie takie przemyślenie,fakt,godne menela: Najpierw ona nikogo nie chciała,potem jej nikt nie chciał. Ot, smutne jest życie
05 stycznia 2016 21:13 / 2 osobom podoba się ten post
Przepraszam: sobie,czy nam?? 
05 stycznia 2016 21:19 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Nasunęło mi sie takie przemyślenie,fakt,godne menela: Najpierw ona nikogo nie chciała,potem jej nikt nie chciał. Ot, smutne jest życie:-)

Dlaczego menela?Mnóstwo jest  i kobiet i mężczyzn,którzy poszukująć ideału pól zycia skaczą z przysłowiowego kwiatka na kwiatek a potem kiedy wszystkie wartościowe kwiatki już dawno pozajmowane jest za późno....Mam taka koleżankę....
05 stycznia 2016 21:29 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Na ten komentarz,który mam na myśli chyba za wczesna pora:):):):)

E tam za wczesna pora ....dobry marynarz Morze Czerwone przepłynie .......nawet na materacu
05 stycznia 2016 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

E tam za wczesna pora :-)....dobry marynarz Morze Czerwone przepłynie .......nawet na materacu :-)

Łe to ja juz wole kukurydze 
05 stycznia 2016 21:34 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Łe to ja juz wole kukurydze :lol3::lol3:

Ale chyba nie obgryzioną jeszcze ? przecież taką poobgryzaną to se można podniebienie pokaleczyć !
05 stycznia 2016 21:35 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ale chyba nie obgryzioną jeszcze ? przecież taką poobgryzaną to se można podniebienie pokaleczyć ! :-)

Mloda  
05 stycznia 2016 21:37
kasia63

Dlaczego menela?Mnóstwo jest  i kobiet i mężczyzn,którzy poszukująć ideału pól zycia skaczą z przysłowiowego kwiatka na kwiatek a potem kiedy wszystkie wartościowe kwiatki już dawno pozajmowane jest za późno....Mam taka koleżankę....

znaczy sie Pszczółka Maja
05 stycznia 2016 21:37 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

JEDNEGO punkcika zabrakło:(:(:(:(:(:(:(:( Buuuuuuuuuuu
Na kolejne podejście zapiszę sie po powrocie z roboty dopiero.

Rozwiązuj namiętnie testy, a w przypadku błędnej odpowiedzi w kodeks zaglądaj, działa :) Trzeba genezę poznać, a potem wsio się staje jasne- nooo, w każdym razie ja tak się uczyłam, na pamięć to tak za bardzo do mnie nie docierało :)
05 stycznia 2016 21:40 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Można idealizować, ale w końcu trzeba zrealizować :) 

Zresztą co kobicie po ideale, który się gdzieś tam we mgle rozpływa, lepszy normalny facet, a ci dzisiejsi to i kawę, czy herbatę zrobią, czy co tam jeszcze :)
05 stycznia 2016 21:43 / 2 osobom podoba się ten post
Kurcze, ja też nie mogę wysyłać mmsów , ale sobie to świadomie zablokowałam na koncie abonenckim w orange, coby kasy nie ciągnęło.Nie chodzi o model telefonu, ale o usługę.Może musisz sobie to jakoś włączyć, ale Ty chyba na kartę masz telefon. Zajrzyj może w ustawienia i przejrzyj tam wszystko krok po kroku.  Ale możesz się połączyć z wifi, i zdjęcie z telefonu np. na maila wysłać, albo na fb
05 stycznia 2016 23:01 / 1 osobie podoba się ten post
Wytrzymaj jeszcze trochę aż przyjadę, bo jak zaczniesz sama kopać w tym telefonie to już potem nic nie pomoże !

A na poważnie - wybierz ustawienia --> ustawienia telefonu --> ustawienia sieciowe i sprawdź czy masz zablokowany przesył danych wychodzących.
Jeśli nie to sprawdź jeszcze pakiety danych. Ale jest to dla mnie dziwne bo skoro z telefonu piszesz na forum to masz normalny przepływ danych w obie strony. Jeszcze wejdź w wiadomości --> ustawienia wiadomości --> włącz możliwość wysyłania i nadpisywania wiadomości i MMS.

05 stycznia 2016 23:19
Mam stresa...
Na dziś miałam a raczej moja babunia miała umówioną wizytę u fryzjera. W sobotę córka babci dała mi pieniądze, wizytówkę i określiła co należy zrobić. Podciąć, umyć i ułożyć. Po czym stwierdziła że wyjdzie około 20 €.
Pojechałam z babcią, zostawiłam w uzdolnionych rękach fryzjera skrupulatnie przekazując zalecenie córki co do pożądanych działań i poszłam sobie, bo nie chciało mi się siedzieć w poczekalni. Po godzinie wróciłam, idę do kasy, facet daje mi paragon: 40 €...
No i nie wiem teraz co mam z tym fantem zrobić... :/
Paragon córka dostanie rzecz jasna do ręki... ale jakoś mi dziwnie.
06 stycznia 2016 07:08 / 2 osobom podoba się ten post
A może masz wyłaczoną transmisję danych żeby ci nie pożerało internetu? Wówczas mmsa nie da się przesłać?