Leni ,aż się nie chce wierzyć.Przecież są tacy pragmatyczni,dbający o siebie.A może on nie Niemiec.?

Leni ,aż się nie chce wierzyć.Przecież są tacy pragmatyczni,dbający o siebie.A może on nie Niemiec.?
No ja wlasnie mam demencje. Ale najwiekszy klopot mam z tym obzarstwem i kupami. Poza tym nie jest agresywna. Czasami mi grandzi..np.rano talerzy w szafce nie ma. Stoja w lodowce. A sztucce w pralce sobie leza:-)
A te talerze to w tej lodówce w twoim pokoju ,czy tam pifko już stoi.hi.hi bo już się chyba nie zmieszczą jak tyle jedzonka masz dla siebie i przed Pdp zamykasz w swoim pokoju.hi.hi.hi
Nieee,w lodowce w kuchni ona uklada :-) U mnie tylko jesc,piwko oraz pol butelki advocata. Dla Kobietki trzymam ,moze mnie odwiedzi ;)
To widzę ,że imprezka się kroi.Adres poproszę.
Przez telefon podam,ok? Tutaj sie boje bo jak za duzo chetnych sie pojawi to produktow nam zabraknie :-)
Masz rację.Ją teź za dużych imprez nie lubię.
Przez telefon podam,ok? Tutaj sie boje bo jak za duzo chetnych sie pojawi to produktow nam zabraknie :-)
Nieee,w lodowce w kuchni ona uklada :-) U mnie tylko jesc,piwko oraz pol butelki advocata. Dla Kobietki trzymam ,moze mnie odwiedzi ;)