Oooo, o cyckach to zawsze ciekawy temat.
Tylko po co zmniejszać, zwiększać czy co tam jeszcze. Szukacie dziury w całym (dosłownie).

Oooo, o cyckach to zawsze ciekawy temat.
Tylko po co zmniejszać, zwiększać czy co tam jeszcze. Szukacie dziury w całym (dosłownie).
No to opisuj efekty i czy Cię ten wszędobylski naskórek nie będzie irytował:)
Nie chcę Cię też niechęcać. Najlepiej samemu wypróbować, aczkolwiek raz użyłam i więcej nie będę.
Ale tak jak ze skarpetkami - mnie się to nie podoba, ale innym służy.
Przeczytałem sobie cały ten temat uważnie. Na miejscu osób, które chcą się poddawać zabiegom polegającym na wstrzyknięciu sobie botoksu polecam zasięgnięcia większej wiedzy na ten temat i dopiero później podjęcia decyzji, czy warto?
A używałaś może rękawiczek nawilżających?
Ostatnio czytałam o takim zabiegu w gabinecie chirurgii kosmetycznej, że robi się na twarzy ileś tam tysięcy mikrouszkodzeń i ma to pobudzić produkcję kolagenu. Nie wiem, jak to się nazywa, ale podobno ma też działać.
Ostatnio czytałam o takim zabiegu w gabinecie chirurgii kosmetycznej, że robi się na twarzy ileś tam tysięcy mikrouszkodzeń i ma to pobudzić produkcję kolagenu. Nie wiem, jak to się nazywa, ale podobno ma też działać.
No to opisuj efekty i czy Cię ten wszędobylski naskórek nie będzie irytował:)
Dzisiaj mija tydzień od seansu ze skarpetkami. Złazi to, co ma się złuszczyć, więc ok. Na razie nie wygląda to strasznie, i nie w ilościach jakoś męczących, a przynajmniej przestało podszczypywać i drapać, lekko, ale jednak coś tam się działo. Czekam niecierpliwie na tę nadobną gładkość stóp po skończonym zabiegu :-)
Nie czytałam od poczatku więc nie wiem,jaki miałaś problem ze stopami>?
Sucha i szybko rogowaciejąca skóra na stopach, częściowo pewnie taka moja uroda :-( ale mam problem z tarczycą, a przy tym schorzeniu sucha skóra to standard. I co ciekawe tylko kończyny, reszta seksownego ciałka całkiem nieźle :zawstydzony:Dłonie łatwiej kilka razy dziennie kremikiem potraktować, więc próbuję z tymi skarpetkami. Tarka i krem też dają radę, ale może skarpetki zrobią jeszcze lepiej ?