Brawkaa Akurat język znam i pani egzaminujaca raczej miała kłopot że zrozumieniem tego co mowie, co było dość śmieszne. Poza tym kiedyś już mieszkałam w Niemczech i znam tutejszą mentalność. Na forum jestem od grudnia i dopiero gruntowna lektura forum otworzyła mi oczy na ta pracę i problemy z nią związane. To tylko dziękować że tak dobrze trafiłam i 7 tydzień upływa mi bez większych niespodzianek. Gdybym trafiła źle to pewnie zniechęciłabym się i zrezygnowala. Nie mam doswiadczenia.
Alez ja nie do Ciebie piłam , tylko tak ogólnie . ....Właśnie biega o to , że nie wszyscy bywają na forach , nie mają zmajomych i nie wiedzą , że można więcej zarabiać . Pracę w P. zaczynałam od dokładnie 756 e. ! , miałam zmienniczki , które zarabiały 720 -730 e. i uwierz , czy nie,ale niemiecki miałam na poziomie o niebo lepszym ( już wtedy ) niż koleżanka , która zmieniła z agencji za te 1200 , tyle , że jak napisałam wczesniej - myślałam , że tak musi być

a pojęcia o tym , czy innym podobnym forum nie miałam w ogóle . Ale co tam , było minęło i idzie cały czas ku lepszemu