Na wyjeździe #32

10 marca 2016 09:13 / 5 osobom podoba się ten post
Normalnie humor dnia :PDP u której jeszcze jestem ,przy śniadaniu robiła listę zakupów (sama zawsze robi i nikogo nie pyta o nic )i nagle pyta się mnie ,czy czegoś nie potrzebuję .Normalnie aż się zaksztusiłam ,bo za chwile wyjeżdżam ,a tu takie pytanie ,taka dobroć serca.Przez 3 tygodnie mego pobytu jakoś nie zatroszczyła się ,czy coś może bym chciała do jedzenia ,a nie same mrożonki i słoiczki,puszki.Czasami to nie wiadomo czy to czarny humor,czy rzeczywistość.
10 marca 2016 09:37 / 2 osobom podoba się ten post
I ja zaraz do Adika....jadę z podopiecznym.......ale nie po talerze.......ale po jakieś pojemniki do roślinek.....mój PDP coś w prospekcie ....wylukał.....jak mówią Szwajcarzy......bedę sadzić coś pewnie......ale to nie problem jest.....
mogę też wychodzić kiedy chcę.....oczywiście muszę tylko pomóc się umyć....śniadaie podać...i nne posiłki na czas....reszta jest do mojej dyspozycji....bo Pdp.
jest w swoim pokoju sam.......aha jeszcze 2 razy spacer 15 min...........
ale mimo ,że w domu nikt na mnie nie czeka.....nie mam wnuków.....dzieci na swoim......to i tak już się cieszę że za 1,5 tygodnia wypad.....Polska Land 6 tyg laby.......
10 marca 2016 09:47 / 5 osobom podoba się ten post
Ja już nacieszyłam oko to jedyna moja okazja do zapów dla siebie. Nie jadę busem ani autem pdp. 
10 marca 2016 09:58 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Ja już nacieszyłam oko :-) to jedyna moja okazja do zapów dla siebie. Nie jadę busem ani autem pdp. 

Bardzo ladne ,podobne mam do kompletu jeszcze miseczki.
Nie wiem jak te ,ale moje to ciezkie jakies ,nawet jak sa puste  
10 marca 2016 10:08 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Ja już nacieszyłam oko :-) to jedyna moja okazja do zapów dla siebie. Nie jadę busem ani autem pdp. 

Pikne :)
10 marca 2016 10:33 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Pikne :)

Jest jeszcze kpl do kawy fajny w tym samym stylu. Waham sie jak na "bliźniaka" przystało. A jak polece* to juz nie bedzie tak zawsze mam .
10 marca 2016 10:54 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Jest jeszcze kpl do kawy fajny w tym samym stylu. Waham sie jak na "bliźniaka" przystało. A jak polece* to juz nie bedzie :-) tak zawsze mam .

Może masz Wagę na ascendencie, czy tam jak :) . Jeśli komplet do kawy Ci się podoba, to kup, póki jest :) 

Ale moich rad lepiej nie słuchać, bo ja też bliżniak, ale nie wiem czy Kastor, czy Polluks, o ile wierzyć w te wszystkie horoskopowe rewelacje :)).
10 marca 2016 11:02 / 2 osobom podoba się ten post
Kupiłam też kwiaty - bratki i stokrotki - mam z pokoju wyjście na taras . Zaraz sobie upiekszę widok z okna .

U nas dzisiaj przyszła pani do sprzatania. Jak ja lubie z nia pogadac. Opowiada o swoim domu , ktory zostawiła w Serbii tak, jakby tam na obiad miała wrócic.
A mieszka juz parę ładnych lat w DE tu dzieci do szkoły uczęszczają tu pracuje  jej mąz i w dodatku mama jej mieszka razem. Tęskni chociaż ma tu lepiej materialnie. Ja tez tęsknie i to bardzo , ale sie nie daje
10 marca 2016 11:06 / 2 osobom podoba się ten post
No to witajcie bliźniaki.
10 marca 2016 13:33 / 1 osobie podoba się ten post
Wielkie plany na dzień dzisiejszy - szlag trafił z powodu pogody. Miał być basen i mała wycieczka. Do pdp. przyjechała córka z rodziną (są na urlopie i będą kilka dni). Szwendam się jak smród po gaciach po internecie i zastanawiam, gdzie mogę podjechać samochodem coś obejrzeć, obaczyć, spędzić czas, żeby wrócić przed nocą.
10 marca 2016 18:02 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie problem ciągle w tym temacie się powtarzający moja Pdp dziś nic nie zrobiła już zapowiedziała że rano mam dać jej kropelki prawie koniec świata tyle lamentu o ku....e
10 marca 2016 18:07 / 3 osobom podoba się ten post
takaja

U mnie problem ciągle w tym temacie się powtarzający moja Pdp dziś nic nie zrobiła już zapowiedziała że rano mam dać jej kropelki prawie koniec świata tyle lamentu o ku....e

Widzisz to ja mam na odwrot,
Juz wole bobki suche 
10 marca 2016 18:08 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Juz wole bobki suche 

Madziu , kup sobie " nifuroksazyd " - jest bardzo dobry na wstrzymanie .
10 marca 2016 18:08 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Juz wole bobki suche 

Madziu , kup sobie " nifuroksazyd " - jest bardzo dobry na wstrzymanie .
10 marca 2016 18:09 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Madziu , kup sobie " nifuroksazyd " - jest bardzo dobry na wstrzymanie . :-)

Ale nie pisalam o sobie ,o babci mej.