Na wyjeździe #32

10 marca 2016 18:11 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Ale nie pisalam o sobie ,o babci mej.

Ja tam nie wiem , czy o sobie , czy o babci Twej .....Ty ! mówiłaś , że Twoja babcia nie żyje ?
10 marca 2016 18:16 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ja tam nie wiem , czy o sobie , czy o babci Twej .....Ty ! mówiłaś , że Twoja babcia nie żyje ?

Oj Barbaro Ta co sie opiekuje znaczy staram sie  
10 marca 2016 20:11 / 1 osobie podoba się ten post
Berdi...ćwicz...nie zrażaj się, ale nie przeciążaj.......poczatki są zawsze trudne.....efekty przyjdą.....i będziesz zadowolona.
Jak ja zaczełam biegać...to była katastrofa.....mięśnie , kolana, zadyszka.......ale z czasem coraz lepiej.......a teraz to mnie same nogi gonią..........nawet jak pauzuje z powodu pogody...to i tak mam dużo siły ....te moje wszystkie tu koleżanki to słabieńkie przy mnie.....

Dwa dni temu jak przyszła do PDP go  terapeutka.....to zwróciła mi uwagę ,że ja stoję na wyprostowanych kolanach....,że tak nie można......na starość bedę miała problemy z kolanami i kręgosłupem..itd........i rzeczywiście teraz zauwarzam, że np jak coś robię na stojąco w kuchni to mam proste kolana...
Fajnie, że mi na to zwróciła uwagę....podziękowałam jej......
10 marca 2016 20:13 / 1 osobie podoba się ten post
początki są cieżkie, ale nie poddawaj się! :)
10 marca 2016 21:15 / 2 osobom podoba się ten post
stoi sie na nogach, przy lekko ugietych kolanach nie na prostych.............
10 marca 2016 21:25 / 3 osobom podoba się ten post
anerik

stoi sie na nogach, przy lekko ugietych kolanach nie na prostych.............

a to wcale jakby sie wydawalo, nie jest latwe. Wiem , odkad chodze na rehasport. Masz Arenik racje, ze poczatki sa trudne, ale efekt po jakims czasie jest. My pracujac jako opiekunki, nie mamy zbyt wiele ruchu, chociaz wydawaloby sie nie raz , ze nogi w tylek wchodza po calym dniu. Niestety miesni, ktorych potrzebujemy do dzwigania...... wysiadaja w krotkimczasie i z tego powodu czesto mamy dolegliwosci rak, barkow, kregoslupa... i jeszcze do tego doliczyc stres w naszej pracy, bo nie kazda sztela jest idealna, no i zdrowko siada a robic trzeba , no i sie zastanawiamy dlaczego boli. Na swoim przykladzie moge powiedziec, ze nie tak dawno pisalam, ze juz nie moge wytrzymac z powodu ciaglych boli kregoslupa, od grudnia rehasport tylko 1 godz w tygodniu, w domu wieczorem cwiczenia rozluzniajace napiete po calym dniu miesnie i teraz 6 razy na masazu i czuje sie jak nowo narodzona. Trzeba cwiczyc!!!!!
10 marca 2016 21:45 / 7 osobom podoba się ten post
Jestem Moi mili na jak długo nie wiem. Zresetowałam laptopa i strona jest. Cieszę się i pozdrawiam.
11 marca 2016 09:33
Właśnie dostałam 2 wiadomości jedna złą smutna jedna radosna zmarł kuzyn mojego męża pogrzeb w poniedziałek mąż jedzie a że będzie w Szczecinie to tylko rzut beretem do mnie więc może mnie odwiedzić oczywiście jak się rodzina zgodzi dzis będzie córka syn w niedzielę zobaczymy co oni na to :)
11 marca 2016 10:55
michasia

Jestem Moi mili na jak długo nie wiem. Zresetowałam laptopa i strona jest. Cieszę się i pozdrawiam.

Michasiu, czy masz może Windows 10? w niektórych lapkach po jednej aktualizacji własnie sa takie objawy.
11 marca 2016 11:06
greva

Michasiu, czy masz może Windows 10? w niektórych lapkach po jednej aktualizacji własnie sa takie objawy.

Nie mam jeszcze 8
11 marca 2016 11:15
michasia

Nie mam jeszcze 8:yeah:

A czy robiaś tą diagnozę sieci "rozwiąż problemy" o której wczesniej pisałam? jaki był komunikat na końcu?
11 marca 2016 13:06 / 1 osobie podoba się ten post
greva

A czy robiaś tą diagnozę sieci "rozwiąż problemy" o której wczesniej pisałam? jaki był komunikat na końcu?

wszystko robiłam co mozliwe, mam taki rozgardiasz ,że nie wiem co zlikwidowałam co mam ale Opiekunkowo mam
11 marca 2016 13:16 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

wszystko robiłam co mozliwe, mam taki rozgardiasz ,że nie wiem co zlikwidowałam co mam ale Opiekunkowo mam:nagonka::yeah:

OK    ale zdaje się, ze cyklicznie ci zrywa polączenia    
Gdyby znowu tak się zdarzyło, to ponownie użyj tego narzędzia i KONIECZNIE podaj komunikat jaki ci się pokazuje na końcu!

Życzę beazwaryjnego wifi 
11 marca 2016 13:27 / 1 osobie podoba się ten post
greva

OK :-) :-)  ale zdaje się, ze cyklicznie ci zrywa polączenia :-(   
Gdyby znowu tak się zdarzyło, to ponownie użyj tego narzędzia i KONIECZNIE podaj komunikat jaki ci się pokazuje na końcu!

Życzę beazwaryjnego wifi :piatka:

Bezawaryjne wifi to chyba najważniejsza rzecz na każdej stelli. Przynajmniej dla mnie. 
11 marca 2016 14:02 / 1 osobie podoba się ten post
U nas brzydko i chłodno. Nie ide dzisiaj  na spacerek siedze w domu a dokladnie zakopie sie w lekturze