Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #7

20 marca 2016 18:51
Barbara niepowtarzalna

" Ja z Marynką pod pierzynkę - Marynka mnie trąca 
ja Marynkę za cytrynkę - cytrynka gorąca ....."....i " o mój rozmarynie rozwijaj siię , o mój rozmarynie rozwijaj się ...."....
i juz mam co se pod nosem nucić a jak będę chciała to będe się darła na cały regulator , bo dziś u mnie : " starrych nie ma chata wolna , oj będzie , bal - oj będzie bal ....":lol2:

Ty jesteś naprawdę Niepowtarzalna.
20 marca 2016 19:02 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

" Ja z Marynką pod pierzynkę - Marynka mnie trąca 
ja Marynkę za cytrynkę - cytrynka gorąca ....."....i " o mój rozmarynie rozwijaj siię , o mój rozmarynie rozwijaj się ...."....
i juz mam co se pod nosem nucić a jak będę chciała to będe się darła na cały regulator , bo dziś u mnie : " starrych nie ma chata wolna , oj będzie , bal - oj będzie bal ....":lol2:

No to menu trunków na bal :)

20 marca 2016 19:46 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

A ja juz nigdy z rana nie bede pisala co na obiad .Bo zmiany w menu wprowadziłam :-) Teraz będę pisała juz po konsumpcji :-)Tez robię jednodaniowe posiłki . W niedzielę też . W dodatku w niedzielę z palmą. kto by to zjadł dwa dania. 

To ja dopiero teraz napiszęco dzisiaj ugotowałam. Pieczeń z piersi indyka, kapusta słodka (rozmrożona z wcześniejszego gotowania), ziemniaki
21 marca 2016 11:49 / 3 osobom podoba się ten post
Bigos/tj.potrawka bigosopodobna:)/ i ziemniaki.
21 marca 2016 11:53 / 4 osobom podoba się ten post
Ja żurek z jajkiem i kiełbaską od soboty miałam Pdp zupę ziemniaczaną tzn z batatów :)
21 marca 2016 11:55 / 5 osobom podoba się ten post
Dzisiaj sama , jjem o której chcę.Teraz bawie się z pierogami, których narobię dużo, dużo, zjem też dużo a resztę zamrożęKto do mnie wpadnię??? zapraszam
21 marca 2016 12:18 / 2 osobom podoba się ten post
Gulasz z ziemniakami
21 marca 2016 12:31 / 2 osobom podoba się ten post
Zupa pieczarkowa plus naleśniki.
21 marca 2016 12:51 / 4 osobom podoba się ten post
Dzisiaj tylko rosolek:)
21 marca 2016 13:00 / 4 osobom podoba się ten post
Ziemniaki , łosoś , czerwona kapusta.
21 marca 2016 13:19 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara48

Dzisiaj tylko rosolek:)

To już biegnę Basia, tylko proszę bez zieleniny, to będziem jedli latem z ogrodu
21 marca 2016 13:21 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

:fastfood:Dzisiaj sama , jjem o której chcę.Teraz bawie się z pierogami, których narobię dużo, dużo, zjem też dużo a resztę zamrożę:gotowanie:Kto do mnie wpadnię??? zapraszam:yeah:

Obiad u Basi, a czy pierożki z farszem drobiowym można na wynos na kolacyjkę?
21 marca 2016 15:38 / 4 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Gotowanemu kurczakowi smaku i urody dodaje jak sie go podsmaży na patelni (można tłuszcz na patelni lekko posolić). :-) Kurczaka odsączyć bo mokry bardzo pryska przy smażeniu... :-)

Nie jadam smażonego. Tzn. staram się nie jeść.
21 marca 2016 16:10 / 2 osobom podoba się ten post
Upss odpadają schabowe,smażone rybki,fryteczki,smażona cebulka...czyli wszystko co smaczne
21 marca 2016 16:12 / 4 osobom podoba się ten post
jolars

Obiad u Basi, a czy pierożki z farszem drobiowym można na wynos na kolacyjkę?

Można można , poszły do zamrożenia